• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam heyecan mı arıyor ? Beni rahatsız eden şeyler var

istanbulasigi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
76
18
88
İstanbul
merhaba arkadaşlar buraya yazıp yazmamakta kararsızdım .. çünkğ kendiminde tam anlamlandıramadığı şeyler var. 32 yaşındayım eşim de 36.7 yıldır evliyiz severek ve bağlılıkla evlendik 3 yaşında bir oğlumuz var maddi manevi zorluklardan geçtik . Ve çok şükür iyiyiz artık . Son 6 aydır eşimde bana karşı ilgisizlik Yok fakat işyerinde hatta aynı serviste gidio geldiği bir kıza hisleri varmış gibi geliyor . Mesela bir gün öylesine İnan’ın sadece merak ettiğim için kaç
Kişi servis kalabalık mı dddim bana bütün isimleri saydı onun ismini
Söylemedi halbuki servis haberleşme grubunda o kızında ismini gördüm sabah alarm çalıyor nasıl hızlı giyinip çıkıyor evden sanki bir şeye kavuşacak .eskiden bazen zorla çıkardı yataktan .. Ve bilmiyorum his mi ama bir şeyler hissediyorum . En son dün akşam arabada bir yerden geliyoruz bir şarkı çaldı bilmem sanki bir hülyalara daldı . Aramızda cinsel olarak bir soğukluk yok aramızda iyi uani gün içinde arar iltifatta eder ama anlarsınız beni bu bir his ve geceleri uyuyamıyorum düşüncelerinizi bekliyorum ..

Elle tutulur bir kanıtın yoksa kendine eziyet etme bazen hormonel değişiklikler kadınlarda aşırı şüpheci durumlar yaratabiliyor. Hem ilgisi alakasında da sıkıntı yokmuş başka bir kadın olsa illa soğukluk hissederdin diye düşünüyorum.

Hersey normalsa kuruntu yapiyor olabilirsiniz, eger hisleriniz dogruysa elbet acik vericektir. Dikkat cekmeden gozlemleyin.
Bir kere çok bunaldığım
Bir gecenin sabahında ya ne var bı serviste ben de geleyim senible dedim . Ne olacak kapının önüne kadar götürüyor kaçırayım mı dedi ?

Bencede ona hic bisey caktirmadan gozlem altinda tut. Dogruysa mutlaka yeni seylerde cikcaktir. Ama suanda aklin bu konuda oldugu icin her hareketini bu duruma yorumluyo da olabilirsin. Biraz daha objektif gozlemlemeye calis

Elle tutulur bir kanıtın yoksa kendine eziyet etme bazen hormonel değişiklikler kadınlarda aşırı şüpheci durumlar yaratabiliyor. Hem ilgisi alakasında da sıkıntı yokmuş başka bir kadın olsa illa soğukluk hissederdin diye düşünüyorum.
Gerçekten resmen eziyet gün içinde bazen böyle aklıma geldikçe oğluma yansıtıyorum gerginliğimi. Elle tutulur bir kanıtım yok. Ama işte bu his.

Hisslerine güven fakat eşine söyleme. Amaa alttan alttan bişeyler çıtlat, mesela haberlerde neler duyuyoruz bugün yine ne olaylar ne olaylar, bazen düşünüyorumda hak veriyorum, mesela sen bana ihanet etsen duyduğum hatta hissettiğim anda kendini kapının önünde bulursun! Ve ters bir bakış!

Kadın hisseder diye düşünüyorum ben böyle konularda. Eşinize bu konuyu açıp aklına sokmayın ama takipte kalın.
Eşim dürüst bir insandır ama duygular insana yapmadığı şeyleri yaptırabilir aslında beni sevdiğini de hissediyorum ama sanki uzun yıllardır birlikteyiz ve 7 yıllık evlilik sanki o eski heyecanları arıyor . Bilmiyorum yada gerçekten ben kuruntu yapıyorum mideme kramplar giriyor

Bir dönem 2 ay kadar önce işi abartmıştım dakika başı WhatsApp a girip en son ne Zaman girdiğini kontrol ediyordum . Öylesi bir hal almıştı kuruntum kendimi biraz daha dizginledim aslında ama dün akşam arabadaki o müzik anında yine tavan yaptı hislerim kızın instagramını bile buldum kızın ciddi bir ilşkisi var zaten aralarında bişeu olduğunu değil ama eşimin ona karşı bir beğenisi bir yönlenmesin hissediyorum .

Bir kadın bir şeyler hissederse büyük oranda doğrudur
Buna hiç katılmıyorum insan kafasına biseyi koydu mu kafada senaryolar inanılmaz derecede o düşünceyi destekleyecek şekilde kuruluyor ve sanki tüm olaylar o gerçekmiş gibi ilerliyor
Geçen sene yaşadım bu hisleri ve gerçekler ortaya çıktığı zaman çok utandım eşimin yüzüne bakacak yüzüm kalmamıştı neyse ...
konu sahibine gelirsek emin olmadan eşinize belli etmeyin

Bir dönem 2 ay kadar önce işi abartmıştım dakika başı WhatsApp a girip en son ne Zaman girdiğini kontrol ediyordum . Öylesi bir hal almıştı kuruntum kendimi biraz daha dizginledim aslında ama dün akşam arabadaki o müzik anında yine tavan yaptı hislerim kızın instagramını bile buldum kızın ciddi bir ilşkisi var zaten aralarında bişeu olduğunu değil ama eşimin ona karşı bir beğenisi bir yönlenmesin hissediyorum .
Kızı gördünüzmü siz daha önce yoksa sadece wp grubundan mı tanıyıp bunları düşündünüz

bence kızla yakınlık kurabilme şansın varsa kur. yada kızdan bilgi alabileceğin bir arkadaşı. bu işler hiç belli olmaz. günümüzde insanlar artık evli mevli dinlemiyor. haberin olsun.

Back