Memlekette zaten ortamın farkında olduğum için ona göre giyiniyorum. Burda esnafsın biri birşey söyler ters bakar diyor .
Erkeklerin çoğunluğu böyle. İnanılmaz rahat ve medeni dediğiniz insanın bile içinden böyle biri çıkabiliyor.Bilemiyorum öyle olduğuna inanmak istemiyorum çünkü bir dönem çöm da değil 6-7 kilo fazlam olduğu için çok kafaya takar haldeydim ben kendim gitmek istemiyordum o beni teşvik ediyordu git eteğini şortunu denize girerken mayo gitmek istiyordum göbeğim görünmesin diyerek bikini giy gayet iyisin diyordu bir insan bu kadar mı değişir ya . Birde evlendikten sonra da sorun yoktu birdenbire oldu
Taviz tavizi doğurur. Bunu bana söylemeye bile cesaret edemez eşimMerhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.
Eşimle üniversite den tanıştık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Sevgililik nişanlılık dönemlerinde kıyafetlerime hiç karışmazdı sen nerede ne giyeceğini biliyorsun diyordu. Eşimin memleketi inde nasıl desem sokağa çıkın neredeyse tesettürsüz kimse yok açık olanlar da sadece başı açık yine aynı giyiniyorlar. Şu yüzden söylüyorum gayet normal tişört pantolona bile bir tuhaf bakıyorlar. Ben ailesi ile ilk tanıştığımda eşim normalde nasılsan öyle ol kapalı giyineceğim diye başka biri gibi olma demişti.biz şuanda iş dolayısıyla aileden uzakta denize kıyısı olan sıcak bir şehirdeyşz. Evlenene kadar herşey normaldi ama evlendik adam değişti aslında evliliğin başlarında da birşey yoktu mini elbise etek giyebiliyordum. Ama şuna herseye karışıyor. Tanıdıklarının yanında tabi ki aşırı dekolte mini giymem diyorum ama 1 sene önce giydiğim kıyafetleri şimdi giyemiyorum. Beraber bir iş yeri açtık sen esnafsın giyemezsin diyor. uzun dizde yırtmacı olan etek elbiselere bile karışıyor.
denize girerken mayo gitmek istiyordum göbeğim görünmesin diyerek bikini giy gayet iyisin diyordu bir insan bu kadar mı değişir ya . Birde evlendikten sonra da sorun yoktu birdenbire oldu
Kimse bakmasin istiyor. Bencr sorun olmamali ya. Sonucta gercekten erkekler bakiyor ve sizde biliyorsunuz bunuMerhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.
Eşimle üniversite den tanıştık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Sevgililik nişanlılık dönemlerinde kıyafetlerime hiç karışmazdı sen nerede ne giyeceğini biliyorsun diyordu. Eşimin memleketi inde nasıl desem sokağa çıkın neredeyse tesettürsüz kimse yok açık olanlar da sadece başı açık yine aynı giyiniyorlar. Şu yüzden söylüyorum gayet normal tişört pantolona bile bir tuhaf bakıyorlar. Ben ailesi ile ilk tanıştığımda eşim normalde nasılsan öyle ol kapalı giyineceğim diye başka biri gibi olma demişti.biz şuanda iş dolayısıyla aileden uzakta denize kıyısı olan sıcak bir şehirdeyşz. Evlenene kadar herşey normaldi ama evlendik adam değişti aslında evliliğin başlarında da birşey yoktu mini elbise etek giyebiliyordum. Ama şuna herseye karışıyor. Tanıdıklarının yanında tabi ki aşırı dekolte mini giymem diyorum ama 1 sene önce giydiğim kıyafetleri şimdi giyemiyorum. Beraber bir iş yeri açtık sen esnafsın giyemezsin diyor. uzun dizde yırtmacı olan etek elbiselere bile karışıyor.
Ne alaka! Kadın dizde etek giyiyorum, kocam istemiyor diyor.Kimse bakmasin istiyor. Bencr sorun olmamali ya. Sonucta gercekten erkekler bakiyor ve sizde biliyorsunuz bunu
Erkekler ne giysen öküz gibi bakıyor zaten. Millet gözüne sahip olamıyor diye niye bizim hayatımız kısıtlansın yahu ?Kimse bakmasin istiyor. Bencr sorun olmamali ya. Sonucta gercekten erkekler bakiyor ve sizde biliyorsunuz bunu
Allah oyle emrediyor. Hayir, hatlarini gercekten kapatip basortubu omuzlarin uzerine alirsan bakmiyorlar.Erkekler ne giysen öküz gibi bakıyor zaten. Millet gözüne sahip olamıyor diye niye bizim hayatımız kısıtlansın yahu ?
Herkes allaha inanmıyor.Allah oyle emrediyor. Hayir, hatlarini gercekten kapatip basortubu omuzlarin uzerine alirsan bakmiyorlar.
erkekleri tanimak icin evelnmek gerek 100 yil.nisanli.kalsanda evlenince deyisen varliklarDaha ilk senemiz dolmadı bile pişmanlık derecesine getiriyor nasıl tanıyamadım
Derstsizlik başına vurmuş.neye sarsam neye sarsam derken bu konuyu bulmuş.kılık kıyafet meslesi mi kaldı allah aşkına.bikiniyle gezen var dönüp bakan yok.gitsin bir hobi mobi bulsun.saçma sapan şeylere takılıyorsun, öyle şeyler mi kaldı diye açık açık söyleyin.hayırdır evlendim diye boyunduruk altına mı girdim deyin.haddini bildirin işte.dertsizlik başına vurmuş.Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.
Kim bakıyor ya kimsenin taktığı yok.hertaraf çıplak dolu.ülkecek aşmışız o işleri artık.Zaten aman o ne der bu ne der, aman soyle aman boyle derken kapandikca kapandik, icimize cekildikce cekildik kadinlar olarak.
Esiniz de belki iyi niyetle olabilir ama o da bu sekilde sizi kotu etkiliyor.
Oyle yapin boyle yapin diyemem.
Ama ben sirf daha da kotuye gitmesin diye direnmeyi tercih ederim. Mesela memlekette falan direk dekolte veya mini giymem, kaldiramaz ortam cunku, dediginiz gibi tisort diz ustu etege bile bakiyorlar. Ama en azindan yine de o sekilde giyiniyorum. Yoksa bu isin sonu yok.