Kocam evlendikten sonra kıyafetlerime karışmaya başladı

Memlekette zaten ortamın farkında olduğum için ona göre giyiniyorum. Burda esnafsın biri birşey söyler ters bakar diyor .

Zaten aman o ne der bu ne der, aman soyle aman boyle derken kapandikca kapandik, icimize cekildikce cekildik kadinlar olarak.

Esiniz de belki iyi niyetle olabilir ama o da bu sekilde sizi kotu etkiliyor.

Oyle yapin boyle yapin diyemem.
Ama ben sirf daha da kotuye gitmesin diye direnmeyi tercih ederim. Mesela memlekette falan direk dekolte veya mini giymem, kaldiramaz ortam cunku, dediginiz gibi tisort diz ustu etege bile bakiyorlar. Ama en azindan yine de o sekilde giyiniyorum. Yoksa bu isin sonu yok.

Erkeklerin çoğunluğu böyle. İnanılmaz rahat ve medeni dediğiniz insanın bile içinden böyle biri çıkabiliyor.
Aile yapısı özgür olan erkeklerle evlenilmeli. Diğer türlü ne kadar medeni görünürse görünsün çevresinden etkileniyor çünkü baskı görüyor o da.
Bence taviz vermeyin, diz kapağındaki etek normal bir kıyafet, aşırılık yok.
Ailesinin yanına büstiyer ve mini şortla çıkın demiyorum ama bu sıcakta kolsuz veya kısa kollu elbise, diz hizasında midi elbise giymek istemeniz çok normal. Pantolon çok yakıyor yaz günü. Alışması lazım size bence. Etraftakiler de bir zahmet sussun.

Taviz tavizi doğurur. Bunu bana söylemeye bile cesaret edemez eşim

Peki siz nasıl tepki veriyorsunuz? Kavga edip edip onun istediğini mi giyiniyorsunuz?

Kesinlikle taviz vermeyin kıyafetinize laf ettiği zaman hoşt sen nerenin köpeğisin de katıyordu deyin. Baktınız olmuyor yolları ayırsınız. Bu hayatta hiç bir şey hiç kimse özgürlüğünüzden değeri değil

Valla bizim mahallede kuru temizleme dükkanı var adam yokken karısı duruyor. Kadın deri taytlar, mini etek-şortlar giyiyor makyajı full. Kimse de bakmıyor herkes yenge diyor. Adama helal olsun karısına güveniyor ve karışmıyor. Gayette sevdiğimiz insanlar. Esnaf diye giyemez mi şimdi? Gayet giyiyor. Bence siz dik durun. Giyime karışan erkekler ölsünnn

denize girerken mayo gitmek istiyordum göbeğim görünmesin diyerek bikini giy gayet iyisin diyordu bir insan bu kadar mı değişir ya . Birde evlendikten sonra da sorun yoktu birdenbire oldu

Görüştüğü, arkadaşlık, yarenlik ettiği insanlarda bir değişiklik var mı, yeni kişiler eklendi mi, bunu takip edin derim ben naçizane...

Kimse bakmasin istiyor. Bencr sorun olmamali ya. Sonucta gercekten erkekler bakiyor ve sizde biliyorsunuz bunu

Bu tip erkeklere inadına giyeceksin ki had hudut bilsin. Bilmiyorsa da kapı açık..

Gene klasik karısına giydirmeyen ama giyen kadınlardan hoşlanan erkek. Zaten sizinle de böyle giyen kadınları sevdiği için evlendi. Böyle konuşmasına bakmayın hala sizin gibi giyinen kadınlardan hoşlanıyor. Siz giymezseniz de başkasına bakar. Bu tür erkekler böyle ikiyüzlü

Derstsizlik başına vurmuş.neye sarsam neye sarsam derken bu konuyu bulmuş.kılık kıyafet meslesi mi kaldı allah aşkına.bikiniyle gezen var dönüp bakan yok.gitsin bir hobi mobi bulsun.saçma sapan şeylere takılıyorsun, öyle şeyler mi kaldı diye açık açık söyleyin.hayırdır evlendim diye boyunduruk altına mı girdim deyin.haddini bildirin işte.dertsizlik başına vurmuş.

Kim bakıyor ya kimsenin taktığı yok.hertaraf çıplak dolu.ülkecek aşmışız o işleri artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…