Onu bilmem ama bir kere bile tamam kocacım sen nasıl dersen öyle giyinirim derseniz artık sonunu alamazsnz ve bı bakmışsınız tam onun istediği gibi olmuş herşey.Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.
Eşimle üniversite den tanıştık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Sevgililik nişanlılık dönemlerinde kıyafetlerime hiç karışmazdı sen nerede ne giyeceğini biliyorsun diyordu. Eşimin memleketi inde nasıl desem sokağa çıkın neredeyse tesettürsüz kimse yok açık olanlar da sadece başı açık yine aynı giyiniyorlar. Şu yüzden söylüyorum gayet normal tişört pantolona bile bir tuhaf bakıyorlar. Ben ailesi ile ilk tanıştığımda eşim normalde nasılsan öyle ol kapalı giyineceğim diye başka biri gibi olma demişti.biz şuanda iş dolayısıyla aileden uzakta denize kıyısı olan sıcak bir şehirdeyşz. Evlenene kadar herşey normaldi ama evlendik adam değişti aslında evliliğin başlarında da birşey yoktu mini elbise etek giyebiliyordum. Ama şuna herseye karışıyor. Tanıdıklarının yanında tabi ki aşırı dekolte mini giymem diyorum ama 1 sene önce giydiğim kıyafetleri şimdi giyemiyorum. Beraber bir iş yeri açtık sen esnafsın giyemezsin diyor. uzun dizde yırtmacı olan etek elbiselere bile karışıyor.
Neden bir anda karışmaya başladı onu anlayamadım acaba sizin haberiniz olmadan rahatsız olacağı bir durum mu yaşadıMerhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.
Eşimle üniversite den tanıştık 6 yıllık bir beraberlikten sonra evlendik. Sevgililik nişanlılık dönemlerinde kıyafetlerime hiç karışmazdı sen nerede ne giyeceğini biliyorsun diyordu. Eşimin memleketi inde nasıl desem sokağa çıkın neredeyse tesettürsüz kimse yok açık olanlar da sadece başı açık yine aynı giyiniyorlar. Şu yüzden söylüyorum gayet normal tişört pantolona bile bir tuhaf bakıyorlar. Ben ailesi ile ilk tanıştığımda eşim normalde nasılsan öyle ol kapalı giyineceğim diye başka biri gibi olma demişti.biz şuanda iş dolayısıyla aileden uzakta denize kıyısı olan sıcak bir şehirdeyşz. Evlenene kadar herşey normaldi ama evlendik adam değişti aslında evliliğin başlarında da birşey yoktu mini elbise etek giyebiliyordum. Ama şuna herseye karışıyor. Tanıdıklarının yanında tabi ki aşırı dekolte mini giymem diyorum ama 1 sene önce giydiğim kıyafetleri şimdi giyemiyorum. Beraber bir iş yeri açtık sen esnafsın giyemezsin diyor. uzun dizde yırtmacı olan etek elbiselere bile karışıyor.
Bilemiyorum olabilir. Normalde hiç böyle biri değildi ki sevgiliyken kardeşinin yanına mini şortla götürdü ben üstümü değiştirmek istedim ne olacak değip gittik. Geçen sene çalışırken de yanına gidiyordum normal giyiniyordum. Zaten iş yerine giderken mini giymek istemiyorum ama normalde giydiklerine izin vermiyor. Ben başka biri gibi olmak istemiyorum memleketine gidince dikkat ediyorum ama burda rahat olmak istiyorum diz kapağında giyilen bir elbise etek sorun olmasın istiyorum.Neden bir anda karışmaya başladı onu anlayamadım acaba sizin haberiniz olmadan rahatsız olacağı bir durum mu yaşadı
Bilemiyorum öyle olduğuna inanmak istemiyorum çünkü bir dönem çöm da değil 6-7 kilo fazlam olduğu için çok kafaya takar haldeydim ben kendim gitmek istemiyordum o beni teşvik ediyordu git eteğini şortunu denize girerken mayo gitmek istiyordum göbeğim görünmesin diyerek bikini giy gayet iyisin diyordu bir insan bu kadar mı değişir ya . Birde evlendikten sonra da sorun yoktu birdenbire olduBana evlenince değiştiririm düşüncesi ile başta ses çıkarmamış gibi geliyor, bu duruma göz yummayın, kendi şalvar cübbe ile gezmiyorsa size bıdı bıdı etmesin. Kendileri şortla gezer, siz bu sıcakta ciğer yakan penye popo pişiren pantolon giyin oldu canım.
Eskiden sevgiliydiniz önemsizdiniz(!), şimdi KARISI oldunuz NOMISI oldunuz, olmaz artık mini falan.Bilemiyorum olabilir. Normalde hiç böyle biri değildi ki sevgiliyken kardeşinin yanına mini şortla götürdü ben üstümü değiştirmek istedim ne olacak değip gittik. Geçen sene çalışırken de yanına gidiyordum normal giyiniyordum. Zaten iş yerine giderken mini giymek istemiyorum ama normalde giydiklerine izin vermiyor. Ben başka biri gibi olmak istemiyorum memleketine gidince dikkat ediyorum ama burda rahat olmak istiyorum diz kapağında giyilen bir elbise etek sorun olmasın istiyorum.
Memlekette zaten ortamın farkında olduğum için ona göre giyiniyorum. Burda esnafsın biri birşey söyler ters bakar diyor .Memleketinde rahatsız olması normal, elalemin çenesi durmuyor "Falancanın garısına bak cık cık cık." diyorlar falan ama dükkanda ne alaka? Yiyecek mi var dükkanda sizi?
Daha ilk senemiz dolmadı bile pişmanlık derecesine getiriyor nasıl tanıyamadımEskiden sevgiliydiniz önemsizdiniz(!), şimdi KARISI oldunuz NOMISI oldunuz, olmaz artık mini falan.
Yanında taşımaya ar edeceği kadınla evlenmeseydi.Memlekette zaten ortamın farkında olduğum için ona göre giyiniyorum. Burda esnafsın biri birşey söyler ters bakar diyor .
Seni nasıl kabul ettiyse o şekilde devam etmelisin kimse için değişme esin dahi olsa onunla oturup konuşabilirsin neden diye sor karismazdin önceden simdi ne oldu de onuda anlamaya çalışmalısın ama kendinden ödün verme ilerleyen yaşlarda olgunlastikca zaten giyimine kadar değişiyor insanMerhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.
Muhtemelen turistik bir yerdesiniz, esnaf bile olsanız niye ters baksınlar laf etsinlerMemlekette zaten ortamın farkında olduğum için ona göre giyiniyorum. Burda esnafsın biri birşey söyler ters bakar diyor .
Sinir olurum böylelerine başta deseydi ve bence ailesi karışıyordur ailem karisiyor diyemiyordur.Merhaba arkadaşlar ben 1 yıllık evliyim.