• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam evde olduğumdan hbrsiz...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Jke88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2019
676
160
103
37
Allah aşkına baştan söyleyeyim psikolojin bozuk takıntılı hastasın demeyin, çok şükür psikolojik bir rahatsızlığım yok,düzgün yorum yapanlar gelsin, yardıma ihtiyacım var, kocamin birine olan bir ilgisinden bahsetmistim, kim olduğunu eski konulardan anlayın, o kızla ikisinide son uyarmamdan sonra birsey görmedim, kiza üstü kapalı gözüm üstünüzde esimede tehdit ederek anlıyorum yavşamaya çalıştığını kıyameti koparırım gibisine konuştum, memlekete gittiğimizde onlarada gitmedim diğer kardeşimin evine gittim hatta onlarla zaman geçirdik, geri evimize döndüğümüzde ben oğlumu okula gönderip cocuk odasında uyukalmisim esim beni sağlık ocağına gittim sanıyor.
Sesi geliyor odadan telefonda konuşuyor o kişiyle.. Esim sürekli ona açıklama yapıyor öyle değil ben sizide görmek istedim v. b.. Bir dahaki gelişimizde ben hbr edecem diyor ben ararım kimseye demem arayın diye diyor, Bayagi açıklama yapıyor.. O ne diyorsa tamam diyor esim.. Ama onunla konuştuğu için mutlu olduğunu sesinden anladım.. Canim kelimeleri falan geçmedi, ama yatakta canımdan can gitti arkadaşlar tam ekinde değilim o mu diye o kızmış.. Simdi ne konuşacak daha fazla diye sustum iyice dinledim, 9 dk konuştular, inanin yataktan kalkıp ben burdayım diyemedim, sonra esime hiç duymamış taklidi yaptım, bana kızmayın delisin takıntılısin demeyin bosan demeyin çünkü daha elimde ask mesajı şu bu yok.. Yazışmalar var ama öyle ask msji değil.. Allah kimsenin başına vermesin lütfen dalga geçmeyin. Yardımınıza iht var..

Eşinizin veya sizin kardeşinizin hanımı değilmiydi bu kadın? Millet ne diller döktü burada, siz yine aynı tas aynı hamam devam..

Konu sahibinin kardesinin esi yanlis hatirlamiyorsam.
İlk olayda ikisine de haddını bildirip adamı kapı onune koysaydı su konusmaya sahit olmayacaktı

Durum baya uzucu ve sınır bozucu.
Insallah bu sefer susmazsın konu sahıbı

Bunu kanitlayin eski gönderilerinuze baktimda yani böyle birseyi kanit olmadan ortaya atarsaniz suclu duruma siz düsersiniz elinizde kanit olmasi lazim telefon dökümanlaruna girin madem aileden biri sosyla medya arkadaslarina bakin takip edin esinizi bi kadin aldatildiginj her sekilde anlar ve gün yäzüne cikarir kanitiyla yani ne bileyim tamam da siz niye sseiz kaldiniz odaya girseydiniz evet merak ettiniz ve dinledinizde telefonunu sifre varsa bile bi sekilde o sifreyi kirmanun yollarini arayin her akli ben mi vereyim yahu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back