Ben bunu büyük bir hayal kırıklığı ile yeni farkettim. cok guvenmistim cok verdigi sözü tutar demistim hep savunmustum onu herkese karsibu yaşıma kadar kadın olsun erkek olsun söz verip te sözünü tutan yerine getiren
çıkmadı aksine verilen sözlerin hep tersi olmuşturr.....
yeni mottom " söz verilemeden yaşam" diyorum
Çözemedik..cozemiyoruz..boşanma ufukta tarih belli değil bizde.biraz toparlanır gibi oluyor sonra yine bitiyor..bu akşam elinden tel.i dusurmedi.cicuklar uyudu bi film vardı izlemek istediğim.onu izleyelim dedim,ilgilenmedi.ven pc de bakarken bir şeyi yanlışlıkla degistirdim.zaten canı yokmuş pc nin,cokuyormus..sıraladı bikac birşey..sustum..izlemeye çekim dedim cekildim bi kenara..yarın nasıl yaptıysam düzelt dedi..bu insan pc üzerinde işi.Aynen oyle konusmaktan anlamiyor kesinlikle.. o dediginizi yaptim bi kez kavga ettik her zaman ki gibi sinirle geldigimde evde olma dedi bende sen misin bunu diyen bebisimi de aldim arkadasima gittim meger o gun sehir disindaymis gece 12:30 da gelince farketti ben ona kimde kaldigimi soylemistim usenmemis bulmus kizin numarasini o saatte aradi arkadasi beni kontrol etti. evi bilmiyordu Allah tan. soylemesem nerde oldugumu isi daha da kotuye gotururdu.
Siz nasil cozdunuz peki ?
Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde şimdiki aklım olsa herşey çok daha farklı olabilirdi. Keşke zamanı geri getirmek mümkün olsaydı, bu aralar en büyük hayalim bu. Durup durup bunu düşünüyorum keşke şimdiki aklımla geçmişe gidebilsem. Başka bir çözümü yok gibi....Çözemedik..cozemiyoruz..boşanma ufukta tarih belli değil bizde.biraz toparlanır gibi oluyor sonra yine bitiyor..bu akşam elinden tel.i dusurmedi.cicuklar uyudu bi film vardı izlemek istediğim.onu izleyelim dedim,ilgilenmedi.ven pc de bakarken bir şeyi yanlışlıkla degistirdim.zaten canı yokmuş pc nin,cokuyormus..sıraladı bikac birşey..sustum..izlemeye çekim dedim cekildim bi kenara..yarın nasıl yaptıysam düzelt dedi..bu insan pc üzerinde işi.
Bi kac saattir öyle düşünüyorum..evliliğimden vazgecmistim,o ndan vazgeçmiştim..ama 3.5 yıl nasil bitemedi..sonrasında uzun cabalar sonucu hamilelik..hep yalanları,gecistirmeleri..nasıl göremedim bazı şeyleri diye kafayı yiyorum.cok iyi biliyor ki obu taniyabilseyfim ondan çocuk yapmaz,yapmak için tedavi gormezdim.simdi öğrendiğimde çocuğum olmasa beni hiç bir şekilde tutamazdı..ve çok iyi biliyor ki annem çocuklarına bakarken destek olurum dese 5 dk bu evde yaşamam..
Bizimkisi mecburiyet..neden acıyıp,hep vicdanına onu haklı cikarmisim bilmiyorum..birlikte hiçbirşey yapmaz mı insan..yapmıyorduk..birlikte sinema gezmek tozmayi gectim bi marley pazara bile birlikte gidemiyorduk..vakit yoktu..babası vardı ve onun ihtiyaçlari..
İnsan kaç yaşında evlenirse evlensin cahil oluyor.tup bebek tedavilerimde dertlestim buradaki insanlarla ama böyle bir sayfa old.bilmiyordum..ikilemler yaşayıp,sinirlenip uyaninca sakinlesmis oluyordum..
Hayat herkes icun bir kez yaşanıyor..bunu bildiğim halde onu coook sevdiğim için önceliğim yaptim.o mutluysa mutlu olmaya çalıştım..hatam bu..
Tüm aileler ve çevrede az çok evliliğin sallantıda old.biliyor.h.sonu kuzeni evleniyor.ve ben düğüne gitmek istemiyorum..sirf bencilliği yüzünden..beni hep yalniz bıraktı şimdi de kendi yslniz yapsın herşeyi istiyorum
gezme, para harcama, evden çıkma. emir eri olmuşsun.Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde şimdiki aklım olsa herşey çok daha farklı olabilirdi. Keşke zamanı geri getirmek mümkün olsaydı, bu aralar en büyük hayalim bu. Durup durup bunu düşünüyorum keşke şimdiki aklımla geçmişe gidebilsem. Başka bir çözümü yok gibi....
Canm benim kocamda oyoe eve hic girmiyor sadece pazar izinleri var isten saat 5 te cikiyo zirp arakdslrnn yanina gdyr saat kac olrsa olsn ne oahasina olursa olsun aradklri dakika yanlarna gdyr evde sadece ikimz yasyrz bana hoc vakit ayrmyr gitme dedigmdede 7 24 senlemi oluyum bnde insnm diyo oysaki isten ckyo arkdslrnn yanina gidiyr eve de yatmaya geliyor canm cok skkn bosanma asamsna geldk verdgi sozleri tutmuyor soz veryr tamam haftda bi kez ckcm diyo ama o gunukurtrmk icin soz veryo yarn gene ayni intihar etmeyi bile dusndm bn o kadar zorma gdykiaksamdan aksama eve gelen bir adam karısıyla neden vakit gecirmez ailesinin yanına cıkar kadınlar yapsa bile kzııyoruz esinin oldugu zaman gitmesinler etmesinler esine vakit harcasınlar diye erkek yapınca cok daha itici ya
Ben 5 yillik evliydim ama benimki toplasan 7 aylik evlilik kaynanamlarla kaliyordum ben o başka şehirde ana babasina yediriyordu parasini evladimla bende sığıntı gibiydik sonra yanina gittik yerlestik bu sefer o 7 aylik.süreçte karim çocuğum demedi senin dedigin gibi hep disarda aksam 5ten sonra cumartesi pazari da arkadaştı adamin ve suan bo-san-dik bunuda ben istedim cunku hic esim yanımda olmadi. Allahtan seninkinin ailesinin borcu yokmus yoksa bu adamda da seni sığıntı gibi yaşatacak potansiyeli görüyorumCanm benim kocamda oyoe eve hic girmiyor sadece pazar izinleri var isten saat 5 te cikiyo zirp arakdslrnn yanina gdyr saat kac olrsa olsn ne oahasina olursa olsun aradklri dakika yanlarna gdyr evde sadece ikimz yasyrz bana hoc vakit ayrmyr gitme dedigmdede 7 24 senlemi oluyum bnde insnm diyo oysaki isten ckyo arkdslrnn yanina gidiyr eve de yatmaya geliyor canm cok skkn bosanma asamsna geldk verdgi sozleri tutmuyor soz veryr tamam haftda bi kez ckcm diyo ama o gunukurtrmk icin soz veryo yarn gene ayni intihar etmeyi bile dusndm bn o kadar zorma gdyki
Canima tak etti ailesi yok onun annesi babasi oldu kimsesi yok bnde o yuzdn sevdm herseyine okey diye diye bu hale geldi canm o kdr skknki bosansm bi turlu bosanmasam bi turluBen 5 yillik evliydim ama benimki toplasan 7 aylik evlilik kaynanamlarla kaliyordum ben o başka şehirde ana babasina yediriyordu parasini evladimla bende sığıntı gibiydik sonra yanina gittik yerlestik bu sefer o 7 aylik.süreçte karim çocuğum demedi senin dedigin gibi hep disarda aksam 5ten sonra cumartesi pazari da arkadaştı adamin ve suan bo-san-dik bunuda ben istedim cunku hic esim yanımda olmadi. Allahtan seninkinin ailesinin borcu yokmus yoksa bu adamda da seni sığıntı gibi yaşatacak potansiyeli görüyorum
Of of duzelmsni cok istyrm onu cok seviyorm cunku ama duzelmyr ne yaparsak yapalm olnuyorgezme, para harcama, evden çıkma. emir eri olmuşsun.
ama hepsini eşin yapıyor.
sen nesin? köle, cariye, hizmetçi?
kaç sene sonra düzelir eşin sence?
bırak bence.Of of duzelmsni cok istyrm onu cok seviyorm cunku ama duzelmyr ne yaparsak yapalm olnuyor
Olmuyor kiyamiyorum ona onun haytnda bndn baska kimsesi yok ne bilim ya o da beni seviyor eminm beni asla aldtmdi paraya pula muhtac etmedi bi dedigimi ikiltmdi istdgm kiyfti ayakkbyi aliyor istedgm yere beni gotryr ama evde durmak ona bi iskence gibi hissdyrm bnu ona sornca ben alstm tek oldgm icin disari haytna alstm durmyrm evde diyor onceden uyistrcda kullanyrdu bn birktrdmbırak bence.
kendini daha çok sev. gençliğine yazık etme.
madem o kadar iyi, neden mutlu değilsin?Olmuyor kiyamiyorum ona onun haytnda bndn baska kimsesi yok ne bilim ya o da beni seviyor eminm beni asla aldtmdi paraya pula muhtac etmedi bi dedigimi ikiltmdi istdgm kiyfti ayakkbyi aliyor istedgm yere beni gotryr ama evde durmak ona bi iskence gibi hissdyrm bnu ona sornca ben alstm tek oldgm icin disari haytna alstm durmyrm evde diyor onceden uyistrcda kullanyrdu bn birktrdm
Disariya cok cikiyor arkdslryla bulusuyo surekli buna tahammul edemyrmmadem o kadar iyi, neden mutlu değilsin?
tamam işte. dediğin kadar iyi olsa seni yalnız bırakmaz. seni mutlu edecek şeyler yapar.Disariya cok cikiyor arkdslryla bulusuyo surekli buna tahammul edemyrm
Korkuyrm bosanmktntamam işte. dediğin kadar iyi olsa seni yalnız bırakmaz. seni mutlu edecek şeyler yapar.
hemen boşanma zaten. konuştunuz olmuyorsa mesela üst kata çıkınca sen de çık. bir bahane ile eve indir. kv ye kp e dert yan. kocamı özledim hiç başbaşa kalamıyoruz falan de. kocan dışarı çıkarken sen de hazırlan çık. gelme derse ısrar et. ikna olmazsa arkadaşına annene filan bıraktır. yolda da oyalan bir şekilde. alışverişle falan.Korkuyrm bosanmktn
Bende eşime annenlerin oraya tasınalım diyorum kabul etmiyo adam oraya gidersek sen beni bosarsın diyoKizlar cok sıkıldım cok. Aslinda bir çözüm de beklemiyorum ama dertlesmek icin yaziyorum. ucretsiz izindeyim su an esimin aile apartmanina tasindik. ben hic istemedim kocamin zoruyla tasindim kocam beni ikna etmek için yok biz ayri bir ev olacaz yok kapiyi cektikmi soyle olur böyle olur. ama yok ben biliyordum boyle olacagini. aksam eve geliyor dogru duzgun yemek yemiyor yarim saat bile durmadan ben sofrayi kaldirirken yukari çıkıyor kv nin yanina mac izliyorlar kp ile. resmen tek basimayim. eskiden gezerdik pazarlari simdi bin yilda bir. kendim gezeyim diyorum burasi uzak avm lere gidemiyorum kendim, kenar mahalle cok sıkılıyorum. eski mahallemi özlüyorum. resmen tek basimayim.
Bu konuyu 2 hafta once konustum sikayetimi dile getirdim hic paylasimimiz yoktu yemegi bile yukarda yiyordu bende inadina cikmiyordum tokum deyip ayni evin icinde küs gibiydik yatmadan yatmaya geliyordu zaten. KOnusunca bana soz verdi cikmayacam beraber vakit gecirelim dedi uc dort gece film falan izledil muhabbet ettik ama simdi mac var deyip kaciyo yukari verdigi sozleri tutmuyor. esimin problemi bu verdigi sozleri hic tutmuyor iki gun sonra yine keyfine duskun okuze dönüşüyor ( o iki gün harika bi adam oluyor ama) hos bazen iki gun de surmuyor da.
Velhasil kendimi evli gibi hissetmiyorum cok yalnizim. çok sıkıldım... varsa bi çözüm oneriniz dinlerim. Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?