Kocam eski sevgilisini unutmadı

Mart'tan bu yana sizde zerre bir şey değişmemiş. Adamaengin diye evlenirsiniz böyle olur. Bir araştırma zahmetinde bile bulunmadan evlenir mi insan

İlla kadında suç bulması lazım, kadının kocişinden daha suçlu olması lazım, inanması lazım masum kocişini ayartan pislik bir kadın olduğuna. Böyle olunca adamın koynuna rahat giremiyor, koca diye yanında taşıyamıyor, içi elvermiyor anlasana.

Konu sahibinin tek korkusu bir erkeğin artığı olmak. Bosanmıs kadınlara bu gözle bakıyor.

Mart'tan bu yana sizde zerre bir şey değişmemiş. Adamaengin diye evlenirsiniz böyle olur. Bir araştırma zahmetinde bile bulunmadan evlenir mi insan
Araştırmaya gerek yok ki adam evlenmeden önce kendi söylemiş böyle böyle bir durum var unutamadım unutamam diye.

Burada ben bir tane suçlu görüyorum. O da kocanız. Yok diğer kadınmış, yok kocanızın ailesiymiş, fasa fiso. İş kocanızda bitiyor nihayetinde. Maldan mülkten olmamak için o büyük aşkını bırakan o. Aşkını seçseymiş madem, ne diye parayı seçmiş? Şimdi olsa onu seçerim diyordur kesin, ama sanmıyorum. Yine olsa yine ailesine boyun eğer o adam.
Bir de üstüne sevmediği biriyle evlenmeyi kabul etmiş. Siz de bunu bile bile tamam demişsiniz. Kandırılmamışsınız ki, öyle olsa hepimiz farklı yorumlar yapardık. Siz sevilmemeye razıymışsınız zaten. Beklentilerinizi hiç aşmamış, ne planladıysanız onu yaşıyorsunuz şu an. Ne eksik ne fazla, tam olarak böyle bir gelecek inşa etmişsiniz zaten.
Diğer kadına gelince de onun hele hiç suçu yok. Esas mağdur o. Hayatının aşkı mal mülk için onu bırakmış, gitmiş başkasıyla evlenmiş. Esas dramı o yaşamış aslında. Ama yine de var bir hayır işte, böyle bir adamla evlenmekten Allah korumuş. O adam da size koca olmuş işte. Kadının verdiği bir sadaka falan mani olmuş işte. Ve son derece makul cevaplar vermiş eşinize. Ki istese tek hareketiyle olmayan evliliğinizi yerle bir edebilirmiş. Ama yapmamış, onurluymuş kadın. Ki hala kadın gel dese kocanız bir dakika durmaz sizle. Çoluk çocuk var diyorsunuz ama çok da güvenmeyin onlara derim. Bir cinnete bakar, bırakır gider valla. Bilmem kaç çocuğunu bırakıp aşık olduğuyla kaçanlarla dolu gündüz kuşağı programları. Çocukları çok romantize etmeyin derim. Onlardan da geçer gerekirse. Rezil edecekmişsiniz. Ne yapacaksınız mesela? En fazla ne yapabilirsiniz? Bir iki kavga, kamuya açık alanda rezillik çıkarma vs. Bunlarla da en fazla kendinize zarar verirsiniz. Ki kadın sizden şikayetçi olursa bir de üstüne ceza alırsınız. Yani hiç ama hiçbir şey yapamazsınız. Bunu bilin, o savurduğunuz tehditleri de yutuverin.
Kadın evlendi diye eve barka sığmayan adam, zaten sizle kurduğu aileden geçmiş demektir. Adamın ruhu yanınızda değil, bedeni de tek bir hamle de gider.

Bile bile evlendi, para pul tatlı geldi, sonra vay efendim niye böyle.
Hayır zaten kukusunu korumaktan başka meziyetleri olsa adam da belki ısınacaktı, zamanla sevecekti. Aksi, lanet, dilinden beddua düşmeyen bir kadın olunca karşısında diğeri aklından çıkmıyor işte. Konuyu ilk açtığında da adama acımıştım, hala acıyorum.

Kadın terketmiş adamı. Bu konuda o kadar çok yazdım ki bunu

Kadın terketmiş adamı. Bu konuda o kadar çok yazdım ki bunu
İyi yapmış valla. O kadın eskaza ailenin taleplerini kabul edip evlenseydi, mutsuzluğun dibini yaşardı. Ailesinin ağzına bakan heriflerle mutlu olabilen bir kadın bile görmedim ben şahsen.
O aileye de tam yakışan bir gelin bulunmuş zaten. Kök söktürüyor maşallah. Müstahak valla, iyi olmuş, layıklarını bulmuşlar.

Çoluk çocuğa hiç güvenmesin, bu forum boşandıktan sonra çocuğu 40 yılda bir gören babacıkların eski karıları ile kaynıyor.

adam kafasın da birini bitirmeden ilişkiye başlamış zaten kafasında eskisinde kalır size aslında dürüstlükle demiş ;Ben sizden önce 5 yıllık ilişkimi unutmadım diye .

Ben çocuklar dışında acıyacak kimse göremiyorum, zamanında erkek olup aşkına sahip çıksaymış, istediği hayatı yaşasaymış, para ona da tatlı gelmiş, hâlbuki ne güzel bulmuşlar birbirlerini karısı ile şimdi, neden sevişmezler ki.

Çoluk çocuğa hiç güvenmesin, bu forum boşandıktan sonra çocuğu 40 yılda bir gören babacıkların eski karıları ile kaynıyor.
Adamınki aşktan da tehlikeli bir duygu bence. Nihayete erememiş bir tutkudan bahsediyoruz. Kaç yıldır bastırılmış bir de. Bastırılmış şeyler çok ama çok tehlikelidir. Beklenmedik tüm olaylarında da baş müsebbibidir. Gözü çocuk mocuk da görmez valla. Üzülür mü, evet üzülür. Ama bu üzüntü adamı gitmekten alıkoymaz.

Bu ülkede aile baskısı sadece kadına özgü bir şey değil. Erkekler de farklı farklı baskılar görüyorlar maalesef. Sevdiği kadın yanında olsa belki karşı çıkacaktı ailesine ama kadın gitmiş. Kadın gittikten sonra 6 sene direnmiş adam ailenin evlendirme baskısına. 6 senenin sonunda büyük ihtimalle konu sahibinin minnoş gelin rolüne inanıp evlenmeye karar vermiş ki muhtemelen diğer kadın evlenince artık ümidi kesip vermiş bu kararı, evim olsun çocuğum olsun istedi belki bilemiyoruz. Konu sahibine de durumu anlatmış. Sevemem seni demiş en baştan.

O yüzden ben adama kızamıyorum, hatta en çok adama acıyorum. Herkes bi şekilde hayatına devam ediyor adam 16 sene öncede takılı kalmış. En büyük kurban adam bence.

Konudaki diğer kadın akıllı, zannetmiyorum bu adamla başına bela alsın. Kadın şükür namazı kılıyor şu an.

Kadın istememiş ya. Ne uğraşacam senin manyak ailenle demiş. İnşallah kendileri gibi bi manyak gelinleri olur diye de beddua etmiş heralde

Ben bu konudaki adamı seviyorum ya, mutlu olsun istiyorum. Hatta boşanıp eski sevgiliyle kavuşmasının hayallerini kuruyorum

Kadının suçu yok ki. Yazdıklarında hiçbir kötü niyette görmedim.
Namus diye dövünen bir kadın olarak başka bir kadının namusuna bu kadar kolay iftira atarken nasıl bu kadar rahat olabiliyorsunuz hayret ettim.
"Çocuklarına hasret bırakma" eylemi sadece eşinize ceza değil çocuklarınıza da ceza. Gözünüz kocanızdan başka bir şey görmediği için çocuklar kimin umrunda... Tek günah keçisi de kadın nasılsa...
Ne güzel kafa yaşıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…