- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 40.001
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.241
Kendi hayatını mahvediyor.en güzelini yapmışsın boşanmak kolay değil ama böylede onursuz yaşanmazSen yaparsın ben yaparım ki yaptım da boşandım bende acı çektim bende yıkildim bende nefret ettim bende çıldırdım
Ama kendi hayatını seçtim
Bu kadın ta kocam o kadına giderse diye saçmalıyor kendine ediyor kendo hayati ama bu hayat çocukların da hayatı
Artık kelimesi çok çirkin, zaten benim gözümde diğer kadın da evliliği zamanında engelleyen ailelerin ve ağlak bir adamın kurbanı olmuş. Ben yazdıklarımda konu sahibini eleştirirken içinde bulunduğu koşulları da düşünmek ve esas sorumluluları es geçmemek gerektiğini vurgulamak istedim, yoksa sarf ettiği her kelimeyi savunmuyorum.dedikleriniz çok doğru ama ben konu sahibini diğer kadına yönelik yazdıkları hele hele de "artık" kelimesi için ayıplıyorum.
evet belli ki burada yazan çoğumuzdan çok farklı bir kültürün insanı. boşanmak zor, evlenmeden bir erkekle görüşen kadını bile namussuz diye yaftalıyor.
benim tepkim kocası kadının peşinden koşarken bile kadını suçlaması. yani diğer kadın için kocasının bir anlamı olsa zaten o kadın bunca sene arar sorardı.
haksızlık yaşayan bir kadın olarak başka bir kadına hakaret etmesi kabul edilemez.
hadi ilk sinirle etti, tam 83 sayfa dil dökmüş insanlar, hala aynı fikirde.
Zaten adamın ailesinin derdi oğlumun yuvası yıkılmasın değil sende boşanırsan elalem ne der derdindeler yoksa sabret kardeşin de boşandı demezlerdi.Etraf zaten biliyor ve ayrıca kayını boşanmış başkasıyla evlenmesi etraf ona ne dediyse buna der 3 Gün konuşur 10 gün konuşur
Etrafın işi yokta tek dertleri bunlar mı ne kadar önemsiyor
Aynen bende ayrildim banane etraftan
Ne derse desin
Etfaf ben acı çekerken nerdeydi o zaman gelip teselli etselerdi
Cani cehenneme.etrafin
Artık kelimesi çok çirkin, zaten benim gözümde diğer kadın da evliliği zamanında engelleyen ailelerin ve ağlak bir adamın kurbanı olmuş. Ben yazdıklarımda konu sahibini eleştirirken içinde bulunduğu koşulları da düşünmek ve esas sorumluluları es geçmemek gerektiğini vurgulamak istedim, yoksa sarf ettiği her kelimeyi savunmuyorum.
Düşünce yetişme tarzı işte.. bugün Müge anlida bir kadın vardı adam bütün parasını bir kadına kaptırmış kocam masum kadın yaptı diyor arabada kocasını sıkıştırmış kacamamis kocası yağmur yağıyordu diyor o kadın suçlu diyor ..boşanmak yok adamın elinin kiri oluyor kuyruk sallamistir oluyor vs ..
Konu sahibi onca yazıya hiçbir şey yazmıyor kiKonu sahibi kardeşim aynı şeyleri tekrarlamaktan vazgeçip son durumu biraz anlatsan. Kocan nerde napıo. Sen bu kadar öfkeliyken evde nasıl bir hava var.. çocuklar ne durumda...
Muge anliyi ben de izledimDüşünce yetişme tarzı işte.. bugün Müge anlida bir kadın vardı adam bütün parasını bir kadına kaptırmış kocam masum kadın yaptı diyor arabada kocasını sıkıştırmış kacamamis kocası yağmur yağıyordu diyor o kadın suçlu diyor ..boşanmak yok adamın elinin kiri oluyor kuyruk sallamistir oluyor vs ..
Ben gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Artıklara kalır nasıl bir laf boşanan kadınlar artık mı ? Hiç yakıştıramadım!
Kesinlikle katılıyorum bende direk engellerdım. Kadın da cok masum degıl yani..tamm iş adamda başlamış Bellı zaten o bile yetiyor mide bulandırmaya ama kadınında aklanacak bir tarafı yok.Kimse kusura bakmasın eskiden çok aşık olduğum biri dahi olsa evli bir adama ben de seni çok sevdim cart zurt yazmam.
Deli gibi sevsem dahi o an doğru olanın cevap vermemek olduğunu bilirim. Bunu düşünemeyen kadının da iyi niyetli olduğunu sanmıyorum.
Ha size gelecek olursam konu sahibi. Bile bile evlenmişsiniz ne diyebilirim hiç bilmiyorum. Biraz daha sakin olun. Bu diliniz sizi haklıyken haksız çıkarır diyeyim ben size.
Verdiğim örnek te vurgulamak istediğim diğer kadın olayı suç diğer kadına atılıyor. kadına diyor ki sen yaptın sen aldın paraları sen kandırdın yahu kadın kandirdida senin kocanda kanmasaydi yağmurlu havada arabada kalmışlar kurtulamamış yağmur yagiyormus sevişmişler kadın buna inanıyorMuge anliyi ben de izledimama ordaki kadinin da tek derdi paraydi dikkat ettiyseniz..200 bin dolandirmis kocayi imam nikahi yapip..Ama konu sahibinin durumu daha vahim bence cunku muge anlidaki adam karimi seviyorum diyordu. Dolandirici kadina demedigini birakmadi.Oradaki kadin dolandirilan parayi da kocasiyla hayvancilik yaparak kazanmis.Yani konu sahibi gibi kayınpederin malina göz dikmemis ki!
Kusura bakmayinda artiklara kalir cumleniz sizinde nasil bir kisilige sahib oldugunuzu gosteriyor...madem bukadar sorunlariniz vardi neden 3 cocuk...birileri bu tarz insanlara cocuklarin evliligi kurtarmadigini bi ogretse yaaaBen gözumu onda actım o anca artıklara kalır benım gibilere layık degil o
Cok sevmıs onu kavusamadı ya ondan oyle geliyor kadın ınstagram sayfasını acıyor arada bu gorsun dıye emınım bunlar gorusuyorlar mesajda bende cok sevdım demis neden yazıyon dememıs rezıledicem onları zaten bır cozeyım konuyu tam
Evet hatta olsem de birakmam kocami gibi laflar da ettiVerdiğim örnek te vurgulamak istediğim diğer kadın olayı suç diğer kadına atılıyor. kadına diyor ki sen yaptın sen aldın paraları sen kandırdın yahu kadın kandirdida senin kocanda kanmasaydi yağmurlu havada arabada kalmışlar kurtulamamış yağmur yagiyormus sevişmişler kadın buna inanıyorbenim öküz beni aldattı bu kadınla paraları yedi demiyor o kadın yaptı diyor ..
Size kesinlikle katiliyorum ancak su da bir gercek ki; konu sahibi uc cocuk yaparak aslinda kendini ve evliligini kurtardi yine kendi cevresi ve yetistirildigi kulturel cevreye gore..Uc cocugu olmasa kocasi bunu coktaaan bosardi eminim.Konu sahibi kendi de biliyor ki, koca cocuklar icin bu kadina katlaniyor!! Uc cocuk oldugu icin ev yazlik araba sahibi olacak kadin.Yani bir nev i kendini pespese dogurarak garantiye aldi..Kp ve kv surekli kavga halinde cunku onlarda torunlarinin hatrina ses etmiyorlar! Dedigim gibi kendi kıt dünya görüşüne gore aslinda o cocuklar gerekliydi ! Yoksa kendini sevmeyen bir adamdan hangi kadin uc cocuk yapar?? Tabi burada onemli olan konu sahibi icin çocukların mutlulugu ve huzuru da degil.Aslinda o kadar bencil ki!!Kusura bakmayinda artiklara kalir cumleniz sizinde nasil bir kisilige sahib oldugunuzu gosteriyor...madem bukadar sorunlariniz vardi neden 3 cocuk...birileri bu tarz insanlara cocuklarin evliligi kurtarmadigini bi ogretse yaaa
Once dilinizi duzeltin...madem bosanmaya niyetiniz yok kocanizi rezil etmeye calismayin unutmayinki o sizin kocaniz..susun gormeyin
Gökçen konusu ne oldu, fake miymiş?Gökçen konusundan sonra hakkınız var
Kesinlikle katiliyorumSize kesinlikle katiliyorum ancak su da bir gercek ki; konu sahibi uc cocuk yaparak aslinda kendini ve evliligini kurtardi yine kendi cevresi ve yetistirildigi kulturel cevreye gore..Uc cocugu olmasa kocasi bunu coktaaan bosardi eminim.Konu sahibi kendi de biliyor ki, koca cocuklar icin bu kadina katlaniyor!! Uc cocuk oldugu icin ev yazlik araba sahibi olacak kadin.Yani bir nev i kendini pespese dogurarak garantiye aldi..Kp ve kv surekli kavga halinde cunku onlarda torunlarinin hatrina ses etmiyorlar! Dedigim gibi kendi kıt dünya görüşüne gore aslinda o cocuklar gerekliydi ! Yoksa kendini sevmeyen bir adamdan hangi kadin uc cocuk yapar?? Tabi burada onemli olan konu sahibi icin çocukların mutlulugu ve huzuru da degil.Aslinda o kadar bencil ki!!
Kesinlikle katılıyorum bende direk engellerdım. Kadın da cok masum degıl yani..tamm iş adamda başlamış Bellı zaten o bile yetiyor mide bulandırmaya ama kadınında aklanacak bir tarafı yok.
Amaaa şu artık meselesi benimde kafamı bozdu. Çok yalnıs çok...