Kocam eski sevgilisini unutmadı

İnsanlar kendi zeka seviyelerinde yalan söylermiş. Kendinden zeki olanlar anlarmış yalan söylediğini. Bu da kendi seviyesinde söylemiş işte. Baş danışman olarak ben inanmadım

Kadin kocanızi ayartmamis ki kocaniz ona mesaj atmış
Bakin psikolojiniz bozulur boşanmasaniz da aralarında bir sey olacaksa engel olamazsiniz hirsinizi anlıyorum haksiz da bulmuyorum kocanjza sinir olmussunuz ama bosanin ve iyilesmeye bakin boyle hayat hepinize zor

bir daha okudum diyor ki sayın psikiyatri uzmanı

kocanıza kısmetin benmisim üzülme den ve toplayın diyor

vay be dedim demek ki sihirli sözcük kelime buydu...yaz yaz destan yazdık

birbirimize girdik ama bunu demek aklımıza gelmedi

gerçekten uzman olmak işinin ehlinden olaylara bakmak ayrı bir şey

İroni yaptığınızı düşünerek şu yazdıklarınızı sadece gülebiliyorum uzman doktor hağğnımm

vay be sizin gibi cahil insanlar baskalarinin gunahina girebiliyor, baskasinin artigi diyebiliyor, kendisine bakmadan karsisindakini suclayabiliyorken maddi anlamda o kadar doyumsuz ki esi cocuklarina ev almadi diye hayiflanabiliyor, biz de her gun aksama kadar calisip uzerine size akil veriyoruz.

güzin abla dah uydu sanki

baksana ne diyor...kocana de kısmetin benmisim üzülme den ve toplayın diyor..

Biz bunu niye düşünemedik acaba birbirimize girdik
Kocam sifonu çekmiyor konusuna üşüyordur adam yardımcı ol demiş sjsjdjd

Eğer malını kadın yemesin diye boşanmak istemiyosan mesajları git mahkemeye sun aldatıyo beni diye alırsın tazminatını tek derdin mal olsun elbet bi yolu bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…