- 8 Aralık 2011
- 961
- 2.149
-
- Konu Sahibi bilmiyomnapacam
- #1.181
O adam o malları elinden çıkarsa satsa çalışmasa açsa boşanma davası 3 ve 4 yıl sürse de boşanır konu sahibi avucunu yalar düşük bir nakafaya kalır iş boşanma aşamasına gelsin adam ortada mal mı bırakır kendi akıl etmese ailesi akıl verir.O bavulu toplamakta çok geç kalmış konu sahibi
O bavul daha önce toplansaydi şuan belki 2.3.çocuk olmayacaktı
Malları o kadına yedirmem deyip bu işkenceyle yaşamış
Ve halen hem kendine hem o kocaya hemde çocuklara eziyet yaşatıyor
Adam sana demiş belki de senin kendisini istemeyeceğini düşündü ama sen bile bile kabul etmişsin. Erkekler istedikleri kişi ile evlenmeyince ne kendileri mutlu olabiliyorlar ne de evlendikleri kişi. Hele hele de başka birini seviyorsa en fenası. Bana bir kere aşkım demedi yazmışsın. Çünkü aşkı değilsin neden desin? En büyük hatan başka birini seven biri ile evlenmek olmuş. Ben senin yerinde olsam anlaşmali şekilde bosanirdim sana bu evlilikten bir hayır gelmez zaten.Bır iki kısı dısında kımse bana hakvermemıs
Ben sıze acıkca anlatayım ,gorucu usulu tanıstık 1 hafta sonra gelıp ıstedıler cunku bızde gezme sevgılılık yok.ve erkek kardesınden once evlenmesını ıstıyodu aılesi
Ilk gorustugumuzde ben bırkısıyı sevdım 5 sneen beraberdık aıleler yuzunden olmadı bıraktı benı gıttı cok sevdm dedi 5 senenın oncesıde zaten 2 sene kızın pesınden kosmus 2 sene sonra sevgılı olmuslar sonrada kız bırakmıs konu bu.
Dıger kız Evlendıgı gun bu eve ıctı ıctı sabah geldi bende evet kırdım vazoları
Ama ben onu sevmstım aslında o bana bu 10yılda birkere askım demedı yada bırkere senı sevıyorm demedı
Erkek kardesı kapalı bır kızla evlıydı bosandılar sımdı acık bır kızla evli 2 de cocugu var sonra babası buna ben senın hakkna gırdım demıs aglamıs ama neden benden kolay bosanmaz cunku annesı babası dıger kardesın bosandı sende bosanıp bızım boynumuzu egme Allah rızası ıcın sen sabret demısler
Hemde cocuklarına duskun ama ben onu cocuklara hasret bırakırım eger gorustujlerını ıspatlarsam delıllerı toplarsam
Bosanmıcam demedım ben bosanıcam ama önce delil toplayıp bosanıcam
Her allahin emriyle isteyen kişiyle evlenilmiyor, bı sorguluyorsun, enini sonunu düşünüyorsun? Bir hafta da olmuş herşey...tamam adam hatalı ben değil demiyorum konu sahibi için de üzülüyorum ama bitmek bilmeyen nefreti ve kaba tavırlarına, düşünce yapısına, bakış açısına kiziyorum, artık demesine, cocuklari babasından nefretle büyütmek istemesine kızıyorum, sizinde boyle bir zihniyeti haklı bulmanjza şaşırıyorumValla Allahın emriyle istiycez seni deseler olursunuz. Yeni bir hayata hazır olduğunu dişünürsünüz. Unutmak istiyor ki seçti beni dersiniz...
Ben zihniyeti haklı bulmadım zaten, tek yorumdan yola çıkmayın. Öyle bir ortamın insanının böyle bir evliliğe onay vermesini yadırgamıyorum. Sizin aileniz olsa bir haftada kız mı verilir der ama işte onlar öyle dememiş, bu kadın da o evin kızıHer allahin emriyle isteyen kişiyle evlenilmiyor, bı sorguluyorsun, enini sonunu düşünüyorsun? Bir hafta da olmuş herşey...tamam adam hatalı ben değil demiyorum konu sahibi için de üzülüyorum ama bitmek bilmeyen nefreti ve kaba tavırlarına, düşünce yapısına, bakış açısına kiziyorum, artık demesine, cocuklari babasından nefretle büyütmek istemesine kızıyorum, sizinde boyle bir zihniyeti haklı bulmanjza şaşırıyorum
Tüm yorumları okuyamadım ama konu sahibiyle dalga geçer gibi yazılması çok yanlış. Karşınızda 7 ay önce doğum yapmış, hormonları alt üst olmuş, eşinden çevresinden yeterli desteği göremeyen, katı yetiştirilmiş ve sağlıklı düşünemeyen çok öfkeli bir kadın var.10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
O adam o malları elinden çıkarsa satsa çalışmasa açsa boşanma davası 3 ve 4 yıl sürse de boşanır konu sahibi avucunu yalar düşük bir nakafaya kalır iş boşanma aşamasına gelsin adam ortada mal mı bırakır kendi akıl etmese ailesi akıl verir.
Konu sahibinin zaten psikolojisi yerinde değil. Yıllarca sevilmemeyi hazmedememiş. Diğer kadın fiziki olmasa da yıllardır aralarindaymiş zaten. Normal düşünen biri zaten yıllarca böyle bir şeyi sürdürmez ama konu sahibinde takıntı olmuş. Bosanirsa o kadınla birlikte olacağını düşündüğü için boşanmayı istemiyor bence. Ben mutlu olamadım onlar da olamayacak mantığı. Ama bu şekilde öfkeli ve mantıksız hareket etmeye devam ederse hem kendi hem çocukları zarar görür. Eşi o kadınla olacakmış zaten yine olur.Bilmiyorum ama kadinin yazdığından yola çıkarak söyleyim
Adam çocuklarına düşkün biriymiş sırf çocukları için böyle alengirli işlere girmez diye düşünüyorum
Adamın derdi konu sahibinden kurtulmak
Konu sahibi ne yüz kez yazdım aklını kullan diye ama nuh diyor peygamber demiyor
Ha ailesiyle inatlasir burda dedigini yapar rezil edicem diye ortalığı birbirine karistirisa
Adamda ailede kadına bir kuruş vermemek için elinden geleni yapar hatta o çocukları bu kadının akıl sağlığı psikoloji yerinde degil diye elinden bile alabilirler
En küçük yavru kaç yaşında bilmiyorum hatırlamıyorum anneye muhtacligi yoksa mahkeme babaya verebilir kadın böyle olursa
o kadın yok olsada o kadın hep varmış konu sahibi herkes ne yaparsa yapsın demek yerine hisrlaniyor oysaki yıllardır bildiği bir sey yeni hortlamams yaniKonu sahibinin zaten psikolojisi yerinde değil. Yıllarca sevilmemeyi hazmedememiş. Diğer kadın fiziki olmasa da yıllardır aralarindaymiş zaten. Normal düşünen biri zaten yıllarca böyle bir şeyi sürdürmez ama konu sahibinde takıntı olmuş. Bosanirsa o kadınla birlikte olacağını düşündüğü için boşanmayı istemiyor bence. Ben mutlu olamadım onlar da olamayacak mantığı. Ama bu şekilde öfkeli ve mantıksız hareket etmeye devam ederse hem kendi hem çocukları zarar görür. Eşi o kadınla olacakmış zaten yine olur.
Yanı cocuklarım olmasa bukadar dusunmezdım ama madem cocuklarm var tabiki sakın kalamam kadını sız olsanız nasıl rezl etmezsınız ben anlamadm sizi
Eskı Kocasınada ulasırım facebooktan derım rezıl ederm bu benım hakkm bu adam benden baska hckmse ıcın bırakamaz ama o kadn ıcın brakabılır gercı bırakırsada rezııllgnden cocuklarndan korkar ben sevılmemeyı göze aldım artık dıyorm
Çünkü bütün yıllarını o psikolojide geçirmiş. Kadını çok suçlu görüyor ama bunu bile bile evlenen kendi daha çok suçlu ya da sevmediği halde kendisiyle evlenen kocası. Hem adamın başka birini sevmesini hazmedemiyor hem de ayrılmıyor. Çünkü o kadını saplantı haline getirmiş. Üslubundan bile çok sağlıksız bir zihin yapısında olduğu anlaşılıyor. Keşke boşanıp çocuklarıyla güzel bir hayat kurabilse.o kadın yok olsada o kadın hep varmış konu sahibi herkes ne yaparsa yapsın demek yerine hisrlaniyor oysaki yıllardır bildiği bir sey yeni hortlamams yani
Vayyy be ne aşkmis yılarca adam bitirememiş
Günlerdir biz yaza yaza bitmedi
Toplum ataerkil rezil etse ne olacak peki hep çevresi erkek adam bu diyecek sen elinde tutamadın diye yine konu sahibi suçlu çıkıcak çocukların velayeti alırlar konu sahibi iş güç sahibi bir kadın değil öfke sorunu var çocukları hediyeler kandırır babaları alır adam zengin ise mahkemede lehine sonuç alır tutar dişli bir avukat konu sahibi 2 dünya savaşından bile suçlanırBilmiyorum ama kadinin yazdığından yola çıkarak söyleyim
Adam çocuklarına düşkün biriymiş sırf çocukları için böyle alengirli işlere girmez diye düşünüyorum
Adamın derdi konu sahibinden kurtulmak
Konu sahibi ne yüz kez yazdım aklını kullan diye ama nuh diyor peygamber demiyor
Ha ailesiyle inatlasir burda dedigini yapar rezil edicem diye ortalığı birbirine karistirisa
Adamda ailede kadına bir kuruş vermemek için elinden geleni yapar hatta o çocukları bu kadının akıl sağlığı psikoloji yerinde degil diye elinden bile alabilirler
En küçük yavru kaç yaşında bilmiyorum hatırlamıyorum anneye muhtacligi yoksa mahkeme babaya verebilir kadın böyle olursa
Günlerdir burda çabamız bu zaten yaz yaz destan yazdık kadınaÇünkü bütün yıllarını o psikolojide geçirmiş. Kadını çok suçlu görüyor ama bunu bile bile evlenen kendi daha çok suçlu ya da sevmediği halde kendisiyle evlenen kocası. Hem adamın başka birini sevmesini hazmedemiyor hem de ayrılmıyor. Çünkü o kadını saplantı haline getirmiş. Üslubundan bile çok sağlıksız bir zihin yapısında olduğu anlaşılıyor. Keşke boşanıp çocuklarıyla güzel bir hayat kurabilse.
Beklesin o zaman. Kocası eninde sonunda ayrılır zaten. Bu süreçte de olan çocuklara olur.Günlerdir burda çabamız bu zaten yaz yaz destan yazdık kadına
Kendi hayatını kur belki başkası çıkar karşına sever sevilirsin diye
Nuh diyor peygamber demiyor
Bosanmis tum kadinlara bir erkegin " artigi" diyen zihniyette bir kadini mi anlayisla karsilayalim??Tüm yorumları okuyamadım ama konu sahibiyle dalga geçer gibi yazılması çok yanlış. Karşınızda 7 ay önce doğum yapmış, hormonları alt üst olmuş, eşinden çevresinden yeterli desteği göremeyen, katı yetiştirilmiş ve sağlıklı düşünemeyen çok öfkeli bir kadın var.
Konu sahibi öncelikle bu kadar öfke en çok sana sonra da çocuklarına zararlı. Kocanın o kadınla görüştüğünü aldattığını bile ispatlasan hukuken çocukları babalarından mahrum bırakamazsın, görüşmelerine engel olamazsın. AMA senin bu öfkeli, kontrolsüz tavırların ile eşin psikolojik sorunlarını ileri sürüp çocukların velayetini almaya çalışabilir. O yüzden lütfen biraz sakin kal ve mantıklı hareket et.
Baştan seni sevmeyen sırf ailesini memnun etmek için evlenen bir adamla evlenmekle, bu evliliği çocuk yaparak sürdürmekle hata yapmışsın.
Kadın için kullandığın kelimeler çok yanlış. Evlenmek haksa boşanmak da hak. Eşinin yazdıklarına cevap veriyor olması da o kadının ayıbı.
Bundan sonra sadece kendini ve çocuklarını düşün. Alabiliyorsan psikolojik destek al ve sakin düşünmeye başla. Eşinle anlaşmaya varıp maddi açıdan kendini güvenceye alıp boşanmak bence en mantıklısı. Sonrasında onların ne yaptığı ile ilgilenme. Adam sana hiç gelmemiş ki senden gitsin başkasının olsun.
Maddi olarak kendini ve çocuklarını korumaya al, geleceklerini en azından maddi olarak sağla kendi hayatının kontrolünü sağla.
Boşanmış da değil flörtü olan, sevgilisi olan tüm kadınlara dendi o kelime.Bosanmis tum kadinlara bir erkegin " artigi" diyen zihniyette bir kadini mi anlayisla karsilayalim??
boşanmayı böyle kavga gürültülü bi evde yaşayarak çocuklara zarar vericeksiniz bence hırsı bi kenara çıkarıp mantıklı ve sakince bi düşünün10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı