Kocam eski sevgilisini unutmadı

Kadın kocasını bırakınca bosanınca hemen yazmısben senı cok sevdım yazmıs bir günüm olmadı senı dusunmedıgım demıs 16 sene gecmıs hala daha bundan bahsedıyo yanında kalmayacak bu ama delil toplayacam cunku gorustuklerıne emımjn
Kızın aılesıde onlar kapalı dıye onaylamamıs ıstememıs bununda babası kızı istememıs acık dıye
Bunlark sevgılıyken Kızı aramıs nbıkere bunun babası ters konusmjs kıza ama kız yınede babasıyla ılgılı bısey dememıs o cunku guzel kalplıydı dıyo bana ınsandı nedemekse ınsandı dıyo ben gurursuz degılım ama bende yanlarıma bırakmkcam onla gorustugunu bılıyorum uydurdugumu sanıyorsunuz ama emınım bılıyorm o nasıl evlı adamla gorusebılır nasıl yapabılır neden yanına kalsın
Bu elf gözlerim daha neler okuyacak acaba 👀 Hanımefendi sanki programlanmış gibisiniz ve hala neden yanına kalsın diyerek kadını suçluyorsunuz. Sizin vasıfsız kocanızın hiç mi suçu yok?

Aklındakiyle yasayıp yanımda ölecek adamın da Allah bin turlu belasını versin gece gece bırden gerildim
Sey mı dostum yine yangınlar yıne ben
Aklı başkasında olanlar bir başkasıyla evlenemeyip yalnız ölsün. Çok amin.

Bu elf gözlerim daha neler okuyacak acaba 👀 Hanımefendi sanki programlanmış gibisiniz ve hala neden yanına kalsın diyerek kadını suçluyorsunuz. Sizin vasıfsız kocanızın hiç mi suçu yok?
Suçu da var parası da. Bil bakalım hangisi baskın?

Kusura bakmayın ama siz kendinizi o kadından neden üstün görüyorsunuz ben onu anlamadım. Kız en azından gururlu davranmış, istenmediği aileye gelin olmamış, adam peşinden koşmasına rağmen yoluna bakmış, sizin evliliğinizin varlık sebebi olan mal mülk onun gözünü boyamamış, siz sizi sevmediğini başkasını sevdiğini yüzünüze en başta söyleyen, size sevgi göstermeyen bir adamın babasının parasına tav olup evlenmiş, para için sizi sevmeyen bir adama hem bedeninizi hem ruhunuzu teslim etmişsiniz, muhtemelen görücülere şirin görünmek için aynı apartmanı bile kabul etmişsiniz, evlilik boyunca ağzınızdan mal miras lafı düşmemiş ama parasına malına göz diktiğiniz eşinizin ailesinede hakaret ediyorsunuz, adam sırf o kız başkası ile evlendi diye evlere girmemiş, çocuğunu gözü görmemiş siz iki çocuk daha yapmışsınız, aklınızca yerinizi sağlamlaştırmak için , bence o kızın eşinize ettiği bedduanın karşılığı sizsiniz. Kocanızı sevmemişsiniz bile tek derdiniz mal mülk. Ben bu hikayede bir tek evlatlarınıza üzüldüm. Hayatını kendi eli ile yakan aklı başka bir yerde bir baba, kendilerini evliliğin ve miras garantisi olarak doğurmuş, evde paradan başka birşey konuşmayan ve sürekli beddua edip, kavga eden bir anneyle normal bir birey olmaları neredeyse imkansız hale gelmiş. Yoksa kocanızla tam tencere kapaksınız.
hay ağzını öpem ya

ya konu sahibi soruma cevap ver cok kritik bi soru sordum 11 dk sonra dersim basliyo aklim burda kalicak :confused:
Sassy kadın sadece şuna programlanmış
16 sene oldu
Kızıma adıyla seslendi
Sövdüm
Neden yanlarına bırakayım
Kocamın parası var

KPnin yerinde olsam Allah affetsin ama 1 top türbanlık kumaş alır popoma sokarım... türbana sebep oğlunun da başını yemiş, kendi de tonla küfür yemiş
Cherry simdi gordum. Kizi turbanli degil diye istememis kayinpeder. Adam kendine etmis aslinda. Cocuklara uzuldum ben. Bu ortamda yetisiyorlar sevgi saygi nedir bilmeden.

Son düzenleme:
Kfasında kırmadım fırlattım sandaleyeyı vazolarıda kırdım evet siz olsanız napardınız bu durumda onun ısmı gecıyo hala bemım evımde ve benım kızıma söyluyo o ismi
Buna kim olsa sinirlenir ama sizin daha doğru adımlar atmanız lazım. Sinirli davranirsaniz zararlı çıkan siz olursunuz. eşiniz en baştan evlenmeyecekti siz de öyle.. Size söylemiş ama yine de evlenmişsiniz, şimdi başınıza bu geldi çocukların ve sizin en az zararla bu işten kurtulmaniz lazım. Çocuklarınızı düşünün onları üzecek şeyler yapmayın.

Ayy ablacim adamin aklinda bu kadar yoksa bile sen sokmussun tavirlarinla. Biraz cool dur allasen birak bedduayi hakareti.
Sen boyle davrandikca adam careyi o kadinda aramasa da disarda ilk gördüğünde arar. :110:

O zaten suclu sucsuz demıyorm ben ama kadında ona neden yuz verıyo ben kocamın yuzunede dıyorum cocuklar olmasa bırgun durmam dıye ben onun mutlu olqcagınada ınanmıyorjm cunku cocukları gormeden duramaz
Ama kadınla gorustuklerını ısptlayınca o zaman ortalkk karısacak zaten
Cunku o mesajı yazdıgı gunden beri iyice ruh gibi hep dalgın hep dusunceli onada dıyorum o benım gıbılere degıl anca yollulara layk zaten ama cocuklarımıda ayırmak ıstwmıyorum bosanmıcam demıyorm bosanıcam ama rezıl etmeden değil

10yıllık evlıyım 3 cocugum var 2kız 1 oglan buyuk kızım 10 yasında ortanca 6 yasında bebegım 7 aylık .kocamla gorucu usulu evlendık tanıstıgımızda bana dedi 5 yıllık ılıskım oldu cok sevdım dedı babası kız acık dıye ıstememıs kzıın aılesıde acıkmıs zaten kapanmaya yanasmamıs unuversıtwye gitmıs kız sonra bunu bırakmıs bu cok aglamjs kızda onu cok sevmıs ama aıleler uymaz dıye dusunmus kız bırakmıs bunu bıranda Soylemıstı ama ustunden 16 sene gectı hala gecen gun kızıma onun adıyla seslendı vazoları fırlattım kırdım masayı sandalyeyı fırlattım bu kız evlıydı bosanmjs bir kızı var 2011 de evlenmıs bu sene bosanmıs sosyalmedyadan gordum.sevdıgını alsaydın benı neden yaktın dedım babamın yuzunden alamadım dedı babasını aradım size hakkım haram olsun dedım bagırdım gorusmuyorum onlarla seytan gıbıler aynı zaten.Allahından bulsun hepsi
Bızımkı kadına ınstagramdan bir gun bile unutmadım senı ben senı cok sevdım demıs kadında buna hakkını helal et bende senı cok sevdım ama kısmet olmadı bızım demıs
Bana dıyokı o ınsandı dıyo senın gibi değil insandı dıyo senın dılınden beddua dusmuyor dıyo bana bunun babası malları bolusturdu kardesıne daha cok verdıler sesı cıkmadı ev al cocuklara dıyorm almıyo bana araba aldı bir annelerının ust katından baska eve zor tasındık benım kavgalarımla kurtuldum onlarla aynı aprtmanda oturmaktan
Ben bunu bosasam gidecek ona cocuklarımın rızkınıda ona yedırecek onun kzıına babalık yapacak bosamam ama ben napcam rezıl edıcem herkese bunları ben
Ben erkek nasıl ayartılır bılmem onlar gibi degilim ben gozumu kocamda actım biz duzgun buyuduk allahından bulsun hepsi
Ama benım kocamada zaten böyleleri yakısır. 10 yılda sadece ıkı kere kutladı dogum gunumu bırkere askım bıle demedi benıde yaktı
Ayyy konu sahibi; hakli misiniz haksiz mi? Bilemem ama gercekten cok edepsizsiniz! Gozumde bir kadin canlandirdim sizden " namisiiiim namissssluyuuum" diye eline eski tip supurge alip, kocasini kovalayan 🤣🤣

Konuya inanmadım. Kırmızı Oda izlemeyi acilen bırakmanız lazım.

Gerçekseniz de boşanmaktan başka yapacak bir şey yok. Onu yapacağınızı da sanmıyorum. Ağzı bozuk insanlar arkanızdan "artık" falan der sonra maazallah.
Gözünüzü kocanızda açmasaydınız belki siz de mutlu bir evlilik yapabilirdiniz. Kısmet değilmiş.

ya konu sahibi soruma cevap ver cok kritik bi soru sordum 11 dk sonra dersim basliyo aklim burda kalicak :confused:
Bence yazık , düşündükçe üzülüyorum konu sahibesine , biraz maddi durumu iyi diye evlenmiş . Muhtemelen annesi de zamanla sever vs vs demiş . Aman çocuk yap adamı elimde tut demiş . Sonuç bu olmuş . Yoksa kim istemez sevilsin , mutlu olsun , huzurlu olsun .

Teşekkürler , bu memlekette insanların başına ne geliyorsa zaten namusu, terbiyeyi, ahlakı kişinin giyiminde, örtüsünde aramaları yüzünden geliyor ama bir türlü akıllanmıyoruz. Ben o kayınpederle bir konuşmak isterdim mesela şimdi.
Ah, kesinlikle.. Bende bu mevzuya değindim az önce.. Bu hanımın anlayacağı bakışaçısı ile örnek sundum.
İnşallah bir gün asıl mevzunun evrensel ahlak kuralları olduğunu anlayacağız. 🙏🏿

X