Kusura bakmayın ama siz kendinizi o kadından neden üstün görüyorsunuz ben onu anlamadım. Kız en azından gururlu davranmış, istenmediği aileye gelin olmamış, adam peşinden koşmasına rağmen yoluna bakmış, sizin evliliğinizin varlık sebebi olan mal mülk onun gözünü boyamamış, siz sizi sevmediğini başkasını sevdiğini yüzünüze en başta söyleyen, size sevgi göstermeyen bir adamın babasının parasına tav olup evlenmiş, para için sizi sevmeyen bir adama hem bedeninizi hem ruhunuzu teslim etmişsiniz, muhtemelen görücülere şirin görünmek için aynı apartmanı bile kabul etmişsiniz, evlilik boyunca ağzınızdan mal miras lafı düşmemiş ama parasına malına göz diktiğiniz eşinizin ailesinede hakaret ediyorsunuz, adam sırf o kız başkası ile evlendi diye evlere girmemiş, çocuğunu gözü görmemiş siz iki çocuk daha yapmışsınız, aklınızca yerinizi sağlamlaştırmak için , bence o kızın eşinize ettiği bedduanın karşılığı sizsiniz. Kocanızı sevmemişsiniz bile tek derdiniz mal mülk. Ben bu hikayede bir tek evlatlarınıza üzüldüm. Hayatını kendi eli ile yakan aklı başka bir yerde bir baba, kendilerini evliliğin ve miras garantisi olarak doğurmuş, evde paradan başka birşey konuşmayan ve sürekli beddua edip, kavga eden bir anneyle normal bir birey olmaları neredeyse imkansız hale gelmiş. Yoksa kocanızla tam tencere kapaksınız.