• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam en yakın arkadaşımın integramdan fotoğraflarını beğenmesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

tuuugbaaa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
38
-35
1
Merhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar cok önemli yardımcı olursanız sevinirim arkadaşım beni arıyor ve kocamın ona arkadaşlık isteği attığını reddettiği halde tkrar attığını sonra ara ara fotoğraflarını begendiğini söyledi ben hayatımın şokunu yaşadım eşime bunu sorduğumda inkar etti ben yapmadım dedi ama ekran kayıtları vardı herşey ortadaydı arkadaşım benim için doğru oldufunu bildiği için benimle paylaştı saklamak istemedi eşim inkar ediyor ama ben gördüm ve gerçekten yıkıldım bu durumu yaşayan var mı napıcamı bilmiyorum
Ya işinizin kafasal bir problemi var ya da konunuz fake. İnsan karısının arkadaşına tanıdık biri diye takip isteği attı diyelim, reddedildiyse bir daha atmaz. Atıyor ve üstüne foto beğeniyorsa karısının öğreneceğini bilir. Buna rağmen bunları yapıyorsa ya aklı kıttır ya konu faketir.

Niyeti iyi olsa ne diye inkâr etsin istek attığını? Muhtemelen arkadaşınızın size söylemeyip ona karşılık vereceğini düşünmüş. Bomboş bir adam. Asla güveni hak etmiyor.
Aynen öyle ben hesap sormak için aradıgımda eger inkar etmesiydi normal derdim ama inkar edince iş değişti şimdi ne yapmalıyım bilmiyorm bi kızım var babasına aşık bir kız nasıl giderim nasıl yok sayarım olmamış gibi de yapamam

Ya işinizin kafasal bir problemi var ya da konunuz fake. İnsan karısının arkadaşına tanıdık biri diye takip isteği attı diyelim, reddedildiyse bir daha atmaz. Atıyor ve üstüne foto beğeniyorsa karısının öğreneceğini bilir. Buna rağmen bunları yapıyorsa ya aklı kıttır ya konu faketir.
Keşke dediğin gibi olsaydı konu fakr olsaydı ana malesef öyle değil bende rüyada olmayı çok isterdim resmen yıkıldım muhtemelen arkadaşımın bana söyleyeceğini düşünmedi onu hesap etmedi ama sonuna kadar inkar ediyor yeminler ediyor ben yapmadım diye

İnkar ettiğine göre var bi b.kluk.

Niyeti iyi olsa ne diye inkâr etsin istek attığını? Muhtemelen arkadaşınızın size söylemeyip ona karşılık vereceğini düşünmüş. Bomboş bir adam. Asla güveni hak etmiyor.
Evet arkadaşım biraz rahat özgür biri karşılık vereceğini düşünmüş olabilir ama istek atıp reddedince tekrar atması sonra sürekli fotoğraflarını begenmesi ?

Aynen öyle arkadaşım biraz rahat Özgür o yüzden bu yüzü buldu ben anlamıyorum

Olay şu; adam şansını deniyor ya tutarsa diye arsız gibi de tekrar istek yollayıp beğeniyor
Ortaya çıkmazsa ne ala, çıkarsa da yırtacağını biliyor ki şimdiden babasına aşık kızım falan yazmışsınız.
Kocanız hem kafasız hem yüzsüz hem sapık bir tip.

Yani rahatça bir arkadaşınızla bile tanıştırmayacağınız ,ondan utanacağınız bir adamla berabersiniz. Benim bir ex arkadaşlarımı eklerdi deli gibi ve sadece beğendiklerini tahminimce, en yakınlarımı eklememişti mesela.
Bir tanesi hesabını silip yeni açmıştı saniyesinde onu da eklemişti anlamıştım bir cacık olmayacağını.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back