Kocam el ele tutuşmak istemiyor

Hangi ağaç kavuğundan çıkmış kendisi?
Çiftler, toplum içinde ‘çift’ olduklarını belli ederler.
Ayrıca ev içinde, o dışarıya gösterilen çiftliğin bin katını yaşarlar.
Karı koca olmak ya da birbirini sevmek sadece yataktan ibaret değildir.
Tuhaf geldi bana.

İl

Ama uzatınca da rahatsız olmuyor bu sefer yine suç benim ufacık şeyi çok uzatıyorsun diyor

Ustune düşmeyin veya sizi mutlu etmeden emek vermeyin demek kavga edin ve devamli surat asın demek değil.

Ben olsam kavga etmem, surat asmam ama ona verdigim ilgi, enerji, neşe ve sevgiden kismaya başlarim yavas yavas şekilde. Adam bunlarin eksikligini hissetmiyorsa, umursamiyorsa sevmiyordur zaten ona yapacak bir sey yok.
Ev, düzen, cocuk, bunlari toparlayan ve cinsel ihtiyac icin de bir kadin var diye evli duruyordur ona da yapacak bir sey yok.

8 yıllık evlilikte ilk defa o olayda tutmamazlık yapmamıştır zamanında kabul etmişsiz böyle gitmiş bence

Ben de el ele tutusmayi sevmem acikcasi..Cinsel yönden de bir sorununuz yokmus.8 yillik süreç sonucta tabiki ilk zamanlardaki gibi ilgi olmayacaktır.

Ben de el ele tutusmayi sevmem acikcasi..Cinsel yönden de bir sorununuz yokmus.8 yillik süreç sonucta tabiki ilk zamanlardaki gibi ilgi olmayacaktır.
El ele tutuşmanın ilgiyle ne alakası var yahu. Eş onlar. Birbirlerinin hayat arkadaşı. Dışarda el ele tutuşmak bi yerden sonra alışkanlık oluyor. Gelenek gibi bir şey haline geliyor.

Ben düşünemiyorum kocamın elimi tutmadan önden önden yürüdüğünü. Bir söylerim iki söylerim yapmıyorsa da sevgimi, ilgimi azaltırım. Hayırdır yani ne bu kendini ağırdan satmalar. Insan tutası yoksa bile karım alınıyor diye tutar. Sığır.

Sevgi ile alakalı bişey diyemem ama kurulmakta haklısın

Sizin için gelenek haline gelmiş olabilir ama her insan için aynı değil demek istedim kendimden yola çıkarak.Oglumuz var onun elinden tutuyoruzİkiz bebeklerimiz olacak mecbur onların da bir süre elinden tutacagizYani işten güçten fırsat bulup da eşimle haftada bir film izleyebilirsek bizden mutlusu olmaz

Ama konu sahibinin olayı bambaşka. Adam önden gidiyormuş. Iltifat etmeyip ettikçe daha çok istersin falan diyormuş. Sevgiliyken elini hic bırakmazmış evlenince değişmiş vesaire. Çocuklardan sonra anlarım elbette ama bu durum daha farklı sanki

Ben ilk mesajınından yola çıkarak yazdım acikcasi çocuk 7 yaşında olduğuna göre evlendikten hemen sonra olmuş.Degisim hemen başlamış yani..Bence kocasını hayatının merkezinden çıkarıp kendine bakacak.Biraz da eşi düşünsün neden benle ilgilenmiyor diye.

Benim kocamda nisanliyken el ele tutusmayi çok istiyordu. Hatta yolda yürürken yanaktan falan opuyordu. Evlendikten sonra çok rahatsız olmaya başladı. Elini tutmak istediğimde koluma girsen daha iyi olur .... biz sevgili miyiz? demeler... Cok konuştum...Bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim. Sonra bir gün evden ciktik... Elini tutmak istedim. Önce elime bir tane vurdu...Sonra elimi itti. Sonra çok kırıcı konuşmaya başladı. İşte sen resmen benim elimi tutmak için pusuya yatmissin falan demeler... sonrasında da ben oğlum ve eşim yolda yürürken surekli ben esimin hangi tarafına geciyorsam o yöndeki elini hemen cebine sokmaya calismasi..... Kısacası çok uğraştım birseylerin istediğim gibi olmasına ama... nafile

Allah başka dert vermesin.vazgeçtim sonraki yorumlardan sonra.haklısınız.

Benim eşim de el ele tutuşmayı sevmiyor, ben de bazen eline yapışıyorum hahaha heh iyi mi böyle diyor. Yani sanırım bu yetiştirilmeyle alakalı. Hani elini belime atar omzuma atar, ben koluna girerim, ama el tutuşmak ona salakça geliyor ki itiraf etmeliyim bir süre bana da öyle gelmişti. Yaş aldıkça insan değişiyor.

El ele olmasa da kol kola olması gerekir. Böyle yapması çok tuhaf, fazla şımarmış, o tutana kadar siz hiç tutmayın, soğuk davranın, sevgiliyken büyük ihtimalle siz elini tutmamak istiyordunuz ondan öyle yapıyordu.

El tutmak bence bir sevgi gösterisi değil. Bir şeye bozulduysanız insan içinde surat asmak çok yanlış bir tavır. Sizin el ele tutuşmak istemeniz normalse onun istememesi de aynı oranda normal geldi bana. Benim yakın bir kadın arkadaşım da çocuk muyuz ya el ele tutuşmak nedir sevmiyorum der hep kimseyle el ele gezmemiştir bugüne dek. O da onun görüşü, hiç kocasına sevgi göstermiyor gibi bir şey düşünmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…