- 11 Şubat 2023
- 10.021
- 1
- 22.628
- 318
- Konu Sahibi prensesannesip
-
Değersizlik hissi çok kötü. Önce koluna girin yavaş yavaş elini tutunMerhaba. Kocam ile 8 yıllık evliyiz bir kızımız var 7 yaşında. Birbirimizi seviyoruz. Cinsel hayatımızda da sorun yok. Ama kocam dışarıda el ele tutuşarak yürümeyi sevmiyor. Sıkılıyorum diyor. Sevgilimiyiz biz diyor vs. Ama ben kırılıyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama önemsenmediğimi ve değer görmediğimi hissediyorum. 2 hafta önce bir tanıdığının nikahına gittik. Ben evlenen kişiyi tanımıyorum kocamı istedi diye onu yanlız bırakmamak için gittim giyinip süslendim fakat kızımın elini tutup yürüdü hep ben arkasında kaldım sanki boşuna gitmişim gibi oldu. Ben de tavır yaptım yine ben suçlu oldum surat astım diye. Neymiş geç kalmışız da ondan aceleyle gittik diye tutamamış. O günden beri sürekli aynı konuyu tartışıyoruz. Beni sahiplenmiyormuş gibi hissediyorum. Bu şekilde anlatıyorum ama anlamıyor yine ben suçluyum. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum sevgi gösterisi önemli değilmi?
Sizi sevdiğini biliyorsunuz öyle mi? Bu nasıl sevmek pardon?Merhaba. Kocam ile 8 yıllık evliyiz bir kızımız var 7 yaşında. Birbirimizi seviyoruz. Cinsel hayatımızda da sorun yok. Ama kocam dışarıda el ele tutuşarak yürümeyi sevmiyor. Sıkılıyorum diyor. Sevgilimiyiz biz diyor vs. Ama ben kırılıyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama önemsenmediğimi ve değer görmediğimi hissediyorum. 2 hafta önce bir tanıdığının nikahına gittik. Ben evlenen kişiyi tanımıyorum kocamı istedi diye onu yanlız bırakmamak için gittim giyinip süslendim fakat kızımın elini tutup yürüdü hep ben arkasında kaldım sanki boşuna gitmişim gibi oldu. Ben de tavır yaptım yine ben suçlu oldum surat astım diye. Neymiş geç kalmışız da ondan aceleyle gittik diye tutamamış. O günden beri sürekli aynı konuyu tartışıyoruz. Beni sahiplenmiyormuş gibi hissediyorum. Bu şekilde anlatıyorum ama anlamıyor yine ben suçluyum. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum sevgi gösterisi önemli değilmi?
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz rahatladım. Koluna gir yasa arada elini tut alıştır vs diyenler olmuş ta bir yandan da içinden gelmeyen birşeyi yapması bana sahte geliyor. Ben çok üstüne düştüm sanırım ondan oldu şımardı kaybetme korkusu da yok çünkü onun sevdiğimi biliyor. Şuan uzak durup elimi tutmaması umurumda değil gibi davranıyorum. Küs değilim ama normalde hep Aşkım diye hitap ederim şu ara söylemiyorum. Biraz kendi haline bıraktım. Bide ikizler burcu hayatta hatasını kabul etmez.
Hala evli mısınız?Benim kocamda nisanliyken el ele tutusmayi çok istiyordu. Hatta yolda yürürken yanaktan falan opuyordu. Evlendikten sonra çok rahatsız olmaya başladı. Elini tutmak istediğimde koluma girsen daha iyi olur .... biz sevgili miyiz? demeler... Cok konuştum...Bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim. Sonra bir gün evden ciktik... Elini tutmak istedim. Önce elime bir tane vurdu...Sonra elimi itti. Sonra çok kırıcı konuşmaya başladı. İşte sen resmen benim elimi tutmak için pusuya yatmissin falan demeler... sonrasında da ben oğlum ve eşim yolda yürürken surekli ben esimin hangi tarafına geciyorsam o yöndeki elini hemen cebine sokmaya calismasi..... Kısacası çok uğraştım birseylerin istediğim gibi olmasına ama... nafile
Sevgi göstergesi tabi ama sizin eşiniz hep böyleymiş. Siz de bilerek evlenmişsiniz. Bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Sevgisinden eminseniz bu şekilde kabul etmeye devam edin. Diğer çiftlere özeniyor olabilirsiniz ama her evliliğin dinamiği farklı. Toplum için de aşağılama, küçük görme ya da diğer insanlarla daha ilgili olma vs. gibi de bir durumu yoksa sorun etmeyin.Merhaba. Kocam ile 8 yıllık evliyiz bir kızımız var 7 yaşında. Birbirimizi seviyoruz. Cinsel hayatımızda da sorun yok. Ama kocam dışarıda el ele tutuşarak yürümeyi sevmiyor. Sıkılıyorum diyor. Sevgilimiyiz biz diyor vs. Ama ben kırılıyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama önemsenmediğimi ve değer görmediğimi hissediyorum. 2 hafta önce bir tanıdığının nikahına gittik. Ben evlenen kişiyi tanımıyorum kocamı istedi diye onu yanlız bırakmamak için gittim giyinip süslendim fakat kızımın elini tutup yürüdü hep ben arkasında kaldım sanki boşuna gitmişim gibi oldu. Ben de tavır yaptım yine ben suçlu oldum surat astım diye. Neymiş geç kalmışız da ondan aceleyle gittik diye tutamamış. O günden beri sürekli aynı konuyu tartışıyoruz. Beni sahiplenmiyormuş gibi hissediyorum. Bu şekilde anlatıyorum ama anlamıyor yine ben suçluyum. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum sevgi gösterisi önemli değilmi?
Ben de el ele tutuşmayı sevmiyorum ellerim terliyor bana çok normal geldi .
Koluna girin eşinizin olmaz mı ?
koluna girin sizdeYok hep ben tutuyorum. Ben tutunca bir süre tutup sonra bırakıyor ama kendi uzanıp ta tutmaz çoğu zaman. Sevgiliyken elini bırakıcam diye ödü kopardı evlenince gerek duymuyorlar galiba
Bazı erkekler sevsede gösteremiyor belki anne babası arasındaki ilişki den böyle görüp öğrenmiştir yapısı fıtrati bu olabilirEvet ne şiddet ne aşağılama vs öyle şeyler yok ama ilgi göstermeyi gereksiz buluyor sevmeseydim evlenmezdim diyo mesela ama göstermesi de lazım
Bazı insanların yapısı böyle olabiliyor. Biz 3 senelik evliyiz eşim benim elimi bırakmaz, çok yakın iki çift arkadaşımız var biri 10 senelik biri 8 senelik bir evliler. 10 senelik evli olanlar ilk günkü gibi evlilikleri gören yeni evlenmiş der, 8 senelik evli olan ise geçen sarıldı kocasına kocası herkesi içinde “hayatım biraz daha ağır olur musun” falan dedi. Bana yapılsa ben üzülürüm ama benim eşim hep bana uyar ama onlar artık alışmışlar. Kocası hep böyle çok nadir elini tutar, dışarıda sarılmaz falan. Yani yapısı böyle olabilir evin içinde sevgisini gösteriyorsa bence çok takmayın. Bi yaştan sonra ve böyle yetiştirilmiş erkekleri değiştiremezsiniz.Merhaba. Kocam ile 8 yıllık evliyiz bir kızımız var 7 yaşında. Birbirimizi seviyoruz. Cinsel hayatımızda da sorun yok. Ama kocam dışarıda el ele tutuşarak yürümeyi sevmiyor. Sıkılıyorum diyor. Sevgilimiyiz biz diyor vs. Ama ben kırılıyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama önemsenmediğimi ve değer görmediğimi hissediyorum. 2 hafta önce bir tanıdığının nikahına gittik. Ben evlenen kişiyi tanımıyorum kocamı istedi diye onu yanlız bırakmamak için gittim giyinip süslendim fakat kızımın elini tutup yürüdü hep ben arkasında kaldım sanki boşuna gitmişim gibi oldu. Ben de tavır yaptım yine ben suçlu oldum surat astım diye. Neymiş geç kalmışız da ondan aceleyle gittik diye tutamamış. O günden beri sürekli aynı konuyu tartışıyoruz. Beni sahiplenmiyormuş gibi hissediyorum. Bu şekilde anlatıyorum ama anlamıyor yine ben suçluyum. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum sevgi gösterisi önemli değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?