• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam el ele tutuşmak istemiyor

Merhaba. Kocam ile 8 yıllık evliyiz bir kızımız var 7 yaşında. Birbirimizi seviyoruz. Cinsel hayatımızda da sorun yok. Ama kocam dışarıda el ele tutuşarak yürümeyi sevmiyor. Sıkılıyorum diyor. Sevgilimiyiz biz diyor vs. Ama ben kırılıyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama önemsenmediğimi ve değer görmediğimi hissediyorum. 2 hafta önce bir tanıdığının nikahına gittik. Ben evlenen kişiyi tanımıyorum kocamı istedi diye onu yanlız bırakmamak için gittim giyinip süslendim fakat kızımın elini tutup yürüdü hep ben arkasında kaldım sanki boşuna gitmişim gibi oldu. Ben de tavır yaptım yine ben suçlu oldum surat astım diye. Neymiş geç kalmışız da ondan aceleyle gittik diye tutamamış. O günden beri sürekli aynı konuyu tartışıyoruz. Beni sahiplenmiyormuş gibi hissediyorum. Bu şekilde anlatıyorum ama anlamıyor yine ben suçluyum. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum sevgi gösterisi önemli değilmi?
Değersizlik hissi çok kötü. Önce koluna girin yavaş yavaş elini tutun

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz rahatladım. Koluna gir yasa arada elini tut alıştır vs diyenler olmuş ta bir yandan da içinden gelmeyen birşeyi yapması bana sahte geliyor. Ben çok üstüne düştüm sanırım ondan oldu şımardı kaybetme korkusu da yok çünkü onun sevdiğimi biliyor. Şuan uzak durup elimi tutmaması umurumda değil gibi davranıyorum. Küs değilim ama normalde hep Aşkım diye hitap ederim şu ara söylemiyorum. Biraz kendi haline bıraktım. Bide ikizler burcu hayatta hatasını kabul etmez.

Merhaba. Kocam ile 8 yıllık evliyiz bir kızımız var 7 yaşında. Birbirimizi seviyoruz. Cinsel hayatımızda da sorun yok. Ama kocam dışarıda el ele tutuşarak yürümeyi sevmiyor. Sıkılıyorum diyor. Sevgilimiyiz biz diyor vs. Ama ben kırılıyorum. Beni sevdiğini biliyorum ama önemsenmediğimi ve değer görmediğimi hissediyorum. 2 hafta önce bir tanıdığının nikahına gittik. Ben evlenen kişiyi tanımıyorum kocamı istedi diye onu yanlız bırakmamak için gittim giyinip süslendim fakat kızımın elini tutup yürüdü hep ben arkasında kaldım sanki boşuna gitmişim gibi oldu. Ben de tavır yaptım yine ben suçlu oldum surat astım diye. Neymiş geç kalmışız da ondan aceleyle gittik diye tutamamış. O günden beri sürekli aynı konuyu tartışıyoruz. Beni sahiplenmiyormuş gibi hissediyorum. Bu şekilde anlatıyorum ama anlamıyor yine ben suçluyum. Kusura bakmayın çok uzun oldu. Sizce ben mi yanlış düşünüyorum sevgi gösterisi önemli değilmi?
Sizi sevdiğini biliyorsunuz öyle mi? Bu nasıl sevmek pardon?

Çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz rahatladım. Koluna gir yasa arada elini tut alıştır vs diyenler olmuş ta bir yandan da içinden gelmeyen birşeyi yapması bana sahte geliyor. Ben çok üstüne düştüm sanırım ondan oldu şımardı kaybetme korkusu da yok çünkü onun sevdiğimi biliyor. Şuan uzak durup elimi tutmaması umurumda değil gibi davranıyorum. Küs değilim ama normalde hep Aşkım diye hitap ederim şu ara söylemiyorum. Biraz kendi haline bıraktım. Bide ikizler burcu hayatta hatasını kabul etmez.

Bence 1. Sayfada yorumda yazdiginiz öpmemesi, sarilmamasi, sevdigini soylememesi el tutmamaktan cok daha kirici şeyler. Siz niye özel olarak sadece el tutmamaya takildiniz merak ettim.

Benim kocamda nisanliyken el ele tutusmayi çok istiyordu. Hatta yolda yürürken yanaktan falan opuyordu. Evlendikten sonra çok rahatsız olmaya başladı. Elini tutmak istediğimde koluma girsen daha iyi olur .... biz sevgili miyiz? demeler... Cok konuştum...Bu durumdan rahatsız olduğumu dile getirdim. Sonra bir gün evden ciktik... Elini tutmak istedim. Önce elime bir tane vurdu...Sonra elimi itti. Sonra çok kırıcı konuşmaya başladı. İşte sen resmen benim elimi tutmak için pusuya yatmissin falan demeler... sonrasında da ben oğlum ve eşim yolda yürürken surekli ben esimin hangi tarafına geciyorsam o yöndeki elini hemen cebine sokmaya calismasi..... Kısacası çok uğraştım birseylerin istediğim gibi olmasına ama... nafile
Hala evli mısınız?

Eşimle evde gayet iyiyiz iltifat eder sevdiğini belli eder ama dışarda çoğu yerde tutmaz elimi yaşadığımız yer küçük herkes herkesi tanır o yüzden çekiniyormuş 🤷🏻‍♀️ çok saçma.
sevmediğini düşünmüyorum ama gıcık oluyorum 😤

Uzun zamandır yapılmayan seyi bianda istemek tuhaf hissettiriyor. Mesela biz de hayatım askım bitanem bebegm bunlar eksik olmazdı nişanlıyken ve evliligin ilk zamanları.. zamanla askım hayatım demek sadece mesajlasırda olmaya basladı. Sonra mesajda da görmez olduk birbirmize isimlerimizi kısaltarak seslemeye basladık.. tabi bu sanırım ailelerin yanında sevgi sözcükleri kullanmaya cekindigimz içn böyle oldu esim kendi ailesndende benm ailemden de cekiniyor oyle seslenirken aynı sekilde öpme sarılma vs de cekiniyor. Ben onjn ailesinden cekinmiyorım ama kendi ailemden cekiniyordum ozamanlar.sonradan ben aştım o asamadı. Hala isimlerimzle sesleniyoruz ben bazen asko falan diyorum. Ve bunları uzun zamandor soylemedigmizi farkedince dedm ki sen eskiden hayatım askım agzından eskikl olmazdı artk demiyorsun dedim ,sen de demiyosın dedi. E napcaz artık bana öyle seslen dedm ben yine arkadas ortamlarında falan hep askım diye seslenirim ama o yime ismimle sesleniyo işte semy falan diyo. Ben böyle bir iki defa srtık askım diyeceksin diye diretince hayda bu sefer benden de cekinmeye basladı😀 ya uzun zamandır söylemeyince ilk kez soyleyecekmiş gibi tuhaf hissediyor insan utanıyor şimdi yavas yavas mesajlarda boy göstermeye basladı askımlar😀 zamanla dile vuracak inşallah🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ el tutusmada adama uzun zaman sonra tuhaf geliyordur normal ama işte bu his cok güzel yani uzun zaam sonra olunca sanki başa dönüyor ilkkez yasıyor gibi hissettiriyor monoton hayata alısınca onlar ufak romantizm gibi geliyor.biz de cocuk olunca bebek arabasını falan genelde o sürüyor elini tutsam olmuyo koluna girsem tökezlioz😀 en iyisi ayrı gayrı yürümek.zaten biyere gidşyosak arabayla in 2 adımlık mesafe ondan da cocugu tutuyor aklımıza gelmiyor el tutmak.hele hatayın sıcağında sevgliyken de hiç tutamazdım eller terliyor falan vıcık vıcık. Şimdi uzun zmaandır bizde tutusmuyoz cocuksuz cıktıgımz bigün ben de bi test edeyim ben demeden kendisi tutacak mı diye🤔

Sevgi göstergesi tabi ama sizin eşiniz hep böyleymiş. Siz de bilerek evlenmişsiniz. Bu saatten sonra değiştiremezsiniz. Sevgisinden eminseniz bu şekilde kabul etmeye devam edin. Diğer çiftlere özeniyor olabilirsiniz ama her evliliğin dinamiği farklı. Toplum için de aşağılama, küçük görme ya da diğer insanlarla daha ilgili olma vs. gibi de bir durumu yoksa sorun etmeyin.

Adam el ele tutusmayi sevmiyorsa zorlamayı saçma buluyorum yani istemedigi şeyi zorla yaptırmaya gerek yok bence ama düğünde falan sizin arkada kalmanız çok kötü. Bari orada yapmasın en azindan yan yana yürüyün.

Onu açıkçası ben de sevmiyorum.
El ele tutuşmak beni de rahatsız ediyor.
Sürekli koskoca insanlar neden el ele tutuşsun.
Kolunuza girer,koluna girirsiniz ama el ele tutuşmak biraz gençlere özgü gibi geliyor banada.
Ha tutmak isteyen tutar onu da yadirgamiyoruz pek tabi ama bana göre değil.
Çok şekerli 🤷

Yok hep ben tutuyorum. Ben tutunca bir süre tutup sonra bırakıyor ama kendi uzanıp ta tutmaz çoğu zaman. Sevgiliyken elini bırakıcam diye ödü kopardı evlenince gerek duymuyorlar galiba
koluna girin sizde
eşimle yıllarca el ele tutuşarak gezdik :) çoluk çocuğa karışınca benim bile aklıma gelmedi çocuğun elini tut vs derken
geçen ikimiz yanyana yürürken aklıma geldi tuttum bir gülme geldi. dengesiz dengesiz yürüyoruz :KK70:

boylarımız da yakın bir tutturamadık

benim de eşim bu son yıllarda pek sevmiyor artık tam beceremiyoruz gibi geliyor.. koluna giriyorum bende :)

Evet ne şiddet ne aşağılama vs öyle şeyler yok ama ilgi göstermeyi gereksiz buluyor sevmeseydim evlenmezdim diyo mesela ama göstermesi de lazım
Bazı erkekler sevsede gösteremiyor belki anne babası arasındaki ilişki den böyle görüp öğrenmiştir yapısı fıtrati bu olabilir

Bazı insanların yapısı böyle olabiliyor. Biz 3 senelik evliyiz eşim benim elimi bırakmaz, çok yakın iki çift arkadaşımız var biri 10 senelik biri 8 senelik bir evliler. 10 senelik evli olanlar ilk günkü gibi evlilikleri gören yeni evlenmiş der, 8 senelik evli olan ise geçen sarıldı kocasına kocası herkesi içinde “hayatım biraz daha ağır olur musun” falan dedi. Bana yapılsa ben üzülürüm ama benim eşim hep bana uyar ama onlar artık alışmışlar. Kocası hep böyle çok nadir elini tutar, dışarıda sarılmaz falan. Yani yapısı böyle olabilir evin içinde sevgisini gösteriyorsa bence çok takmayın. Bi yaştan sonra ve böyle yetiştirilmiş erkekleri değiştiremezsiniz.

Back