Kocam cok hevesleniyor:(

Cok biliyorsan sen git nie liseyi bitiremeyen adam degilmi alal alal
Adam nedir bilmiyorum
Ben insanlıktan bahsettim

Hayat şartları, sağlık sorunları, vs bir çok mühim sebebi olabilir.
Ama liseyi bile bitiremeyen, askeriye için uygun disiplinde değil. Profesyonel olarak böyle değerlendirilir. Önce arkadaşını, sonra kendini ölüme yaklaştırıyorlar

Benim kocam doguda yapti komtani icin kndni feda etti yaralanmsti askerlikte 7 gun yogun bakimdan cikmadi ne yani liseyi btremeyen nyse ya tmm iyi aksamlar sana

Hiç bir fikrim yok ama hayırlısı neyse o olsun inşallah demek için geldim.

Olamaz.
Askeriyede dövme psikolojik sıkıntı belirtisi olarak algılanır, eskiden oyle idi en azından.
Beline silah konuluyor adamın sonuçta.
Şimdiki durumu bilmiyorum belki yargılanmayan asker doğru düzgün kalmadığından kriterler hafiflemistir.

Kucucuk amelyt izleri icin bile estetik oluyorlar.Askerlern belırgin bi izi yada dövmesi vs olması yasak. Sildirebilir

Yara izini vs bile sorun yapiyorlar dovmede sorun olur. Benim.kuafor bir askeri lise sinavlarina girecek ogrencinin kolundaki dövmeyi kalici fondotenle kapatmisti. Nelki bu yolu denersiniz.
Ogrencinin sonuc ne oldu bilmiyorum.

mümkünatı yok asla almazlar 20 ocağa kadar da o dövmenin silinmesinin mümkünatı yok silinse bile tamamen yok olması imkansıza yakın boşa zaman kaybetmesin

askeriye orası geçerse sildiririm gibi bir durum yok ya da komutana geçersem sildiririm komutanım diyemez . Erkek arkadaşı diz kapagının üstünde ki 7 cmlik dikiş izinden almadılar

askeriye orası geçerse sildiririm gibi bir durum yok ya da komutana geçersem sildiririm komutanım diyemez . Erkek arkadaşı diz kapagının üstünde ki 7 cmlik dikiş izinden almadılar

O tabi almazlar bir sakatlik olabilir dikis izi kolay kolay kalmaz

Yara izini vs bile sorun yapiyorlar dovmede sorun olur. Benim.kuafor bir askeri lise sinavlarina girecek ogrencinin kolundaki dövmeyi kalici fondotenle kapatmisti. Nelki bu yolu denersiniz.
Ogrencinin sonuc ne oldu bilmiyorum.

Kesin yakalanmistir bilirler komtanlar ya salak degiller cunku dikkatli bakiyorlar

Eşin hazırlanmaya ve heves etmeye devam ederse kendini daha çok üzecek dövme ile olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…