Kasık
Daha karnıma çıkacak kadar büyük değil
RABBIM sendende razı olsun bitanem INŞAALLAH RABBIM gönlünüze göre versin yüzünüzü güldürsün
Adam nedir bilmiyorumCok biliyorsan sen git nie liseyi bitiremeyen adam degilmi alal alal
Adam nedir bilmiyorum
Ben insanlıktan bahsettim
Hayat şartları, sağlık sorunları, vs bir çok mühim sebebi olabilir.
Ama liseyi bile bitiremeyen, askeriye için uygun disiplinde değil. Profesyonel olarak böyle değerlendirilir. Önce arkadaşını, sonra kendini ölüme yaklaştırıyorlar
Cok biliyorsan sen git nie liseyi bitiremeyen adam degilmi alal alal
Öyle ya sağlıklı olsunda ne olursa olsunAyy bni untma tmm ama cok garip hislerim kuvvetli bnm hayrlisi saglikla olsun ne olursa olsun
Öyle ya sağlıklı olsunda ne olursa olsun
Tşk ederiz Teyzesi
Hiç bir fikrim yok ama hayırlısı neyse o olsun inşallah demek için geldim.
askeriye orası geçerse sildiririm gibi bir durum yok ya da komutana geçersem sildiririm komutanım diyemez . Erkek arkadaşı diz kapagının üstünde ki 7 cmlik dikiş izinden almadılar
Yara izini vs bile sorun yapiyorlar dovmede sorun olur. Benim.kuafor bir askeri lise sinavlarina girecek ogrencinin kolundaki dövmeyi kalici fondotenle kapatmisti. Nelki bu yolu denersiniz.
Ogrencinin sonuc ne oldu bilmiyorum.
Eşin hazırlanmaya ve heves etmeye devam ederse kendini daha çok üzecek dövme ile olmuyorİyi aksamar öncelikle her kulun ayrı ayrı sıkıntısı derdi var Allah yardımcımız olsun ben 5 yıllık evliyim cok mutlu bir evliligim var cok sükür ikide cocugum var Allahim olmayanlara versin kocam kücüklügügünden belli hayali uzmancavus olmakti lise 3 terk ama kanunlarda artik ilkögretim mezunlarida aliniyor basvuru yaptik kocam cok hevesleniyor ama kolunda koskocaman bir dövme var beraber barfix şınav ve mekik cekiyoruz 20 felan cekiyor ama ins zamanla arttiracak ocak 20 felan cagiracaklar ankara cebecide sinav mülakat olacak ama kocam cok hevesli gecemem die korkuyor cok sknti edyor belki asker olan esler bilirler dövmeli uzman olurmu bn ne yapmam gerek dualarinizi bekliyorum sizce simdiden tesekkurler
anlamıyorEşin hazırlanmaya ve heves etmeye devam ederse kendini daha çok üzecek dövme ile olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?