Kocam cok hevesleniyor:(

Vala mulakata gttiginde eger alirlarsa komtanlar zaten sorarlar insafli komtanlar ise sildrecem komtanim felan derse tmm derlerse gecerse ins hemn sildrr

siz genede mulakata gidinde... o an sildirecem demeniz kurtarmiyor onu biliyorum .genede şansinizi deneyin olacagi varsa olur herturlu

Jandarma ozel harekat. 2tane bebegimiz var.Cekilecek dert degil.Yanlis yapiyo bence evli hele ki cocuklu bi adama gore degil. Gec olmadan uyarin ama siz bilirsiniz.

Canım ben polislik mülakatina girdim ikiside hemen hemen aynı hatta askerlik dahada sıkıymış o mülakatta bile bacaklarimizi diz kapağına kadar açtırdilar kolları omuza kadar açtık hatta bayan bir polis saçlarımızı kaldırıp boyinlarimizi falan inceledi nedenide kalıcı bir yara dövme olursa tanınması kolay olur diyeymiş o zaman öyle demişlerdi çok kişiyi elemişlerdi ama INŞAALLAH esın başarıyla geçer ve hiç sorun yaşamaz

Alınmaz gatada muayene ye giriyor

Olursa parasi onmli degil solmus dövme zaten ya bikeresnde sicak hamur bastim az bsy gtmisti

Vala mulakata gttiginde eger alirlarsa komtanlar zaten sorarlar insafli komtanlar ise sildrecem komtanim felan derse tmm derlerse gecerse ins hemn sildrr
Yok Can'ım öyle pazarlıkla olmuyor ki?İşi riske atmazlar komutanlar da?

Oyy ins canlarim vala moral buluyorum sizlerle sizleri tanimiyorum ama sanki yillardr hepinizi biliyorum derdimi kimseyle paylasamazken szlerle paylasyorum allah razi olsun herkzdende

Formanın altında kalırsa sıkıntı olmazdı, mesleğe başladıktan sonra yaptırsaydı.

Belki şansı vardır, ama tanınmayı kolaylaştıracak iz, çok umutlanmasın.

Liseyi bitirmeyen adam, askeriye mi istiyor?
Vatanım sensin Dağıstanlıdan mı etkilendi?

Bırak iş bulamayan, üniversite mezunu, akademik disiplinden geçmişler gitsin yerine

Cok biliyorsan sen git nie liseyi bitiremeyen adam degilmi alal alal

hayirlisi almazlarsada napalim kaderr diyip gecerz
İnşallah olur dedim ama bence olmaması sizin hayrınıza olur.Çocuk varmış hele.Bak benim eşim denizciyken yüreğim pır pır ediyor 3 ay bir başımayım hamilelikte dogumdan sonra da 4 ay yok.Uzmanlarda canını öne atıyor öyle zor ki.

Etkilr sildirsin ama askerlik sehir sehir gezmek cok zor hayirlisi olsun

Vatan saolsun canim benim gerekirse vatanimiz icin ben bile gderim ölüme

Dovme olmaz. Uzaktan 5 metreden belli olan ben i bile veya belirgin bir lekeyi bile kabul etmiyorlar.

Oyy ins canlarim vala moral buluyorum sizlerle sizleri tanimiyorum ama sanki yillardr hepinizi biliyorum derdimi kimseyle paylasamazken szlerle paylasyorum allah razi olsun herkzdende
RABBIM sendende razı olsun bitanem INŞAALLAH RABBIM gönlünüze göre versin yüzünüzü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…