• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam cok hevesleniyor:(

Cogu kisi bsy olmaz diorlar esimin var dovmeli komtanlari komtanlari arayip esimi ikna ettiler smdide cok heveslendi ama blmyorum yinede
Yani mülakattan sonra birşey olmaz ama mülakat sorasında riske atmadan sildirmeli bence.25 cm çokmuş baya.

İyi aksamar öncelikle her kulun ayrı ayrı sıkıntısı derdi var Allah yardımcımız olsun ben 5 yıllık evliyim cok mutlu bir evliligim var cok sükür ikide cocugum var Allahim olmayanlara versin kocam kücüklügügünden belli hayali uzmancavus olmakti lise 3 terk ama kanunlarda artik ilkögretim mezunlarida aliniyor basvuru yaptik kocam cok hevesleniyor ama kolunda koskocaman bir dövme var beraber barfix şınav ve mekik cekiyoruz 20 felan cekiyor ama ins zamanla arttiracak ocak 20 felan cagiracaklar ankara cebecide sinav mülakat olacak ama kocam cok hevesli gecemem die korkuyor cok sknti edyor belki asker olan esler bilirler dövmeli uzman olurmu bn ne yapmam gerek dualarinizi bekliyorum sizce simdiden tesekkurler
"Uzman erbaş ve sözleşmeli er mevzuatlarında yapılan değişiklikle dövme konusunda
aşağıdaki düzenleme yapılmıştır.
“Yazlık kıyafet giyildiğinde; vücudun görünen yerlerinde 20 cm2
’den büyük,
görünmeyen yerlerinde 50 cm2
’den büyük veya büyüklüğüne bakılmaksızın dini, siyasi,
cinsellik ve şiddet içerikli dövme bulunmamak.”
Her yerden buna benzer bilgileri arastirabilirsiniz tlf açıp sorabilirsiniz zor değil ki? Niye öyle bilinmezde kaldınız? Burda kim nerden bilsin. Ben bir de şeye takıldım, eşinizin en büyük hayali buyduysa dışardan son senesini bitirip alsaymis keske lise diplomasını. Daha iyi olmaz miydi her açıdan

Çok dikkat ediyorlar vücudunda iz varmı jilet yanık felan ona bile bakıyor lar kabu etmiyor lar. Hayırlısı olsun

Arastrdk cnm biliyorum onu ama iste kimi olur kimi olmaz dior zaten olur ise hemen acikogretime yazilicak bitirecek ins kocamnki kara kuvvetleri bu arada

Evet canm kendsde zaten cok pisman ins gecerse sildirecek
Mülakata girmeden sildirecek degil mi?İnşallah geçer ama hayırlısını istesin.Karacı jandarma olmak öyle zor ki.Allah yardımcıları olsun inşallah.

Benim esimin de alninda iz var bebeklikten kalma sorusunu bile sormadilar gayet de oldu joh simdi.Ama hergun dert.Hicbir garantisi yok.Emir kullari resmen.Saygi duyuldugu yok,degerleri yok bi daga gidiyilar bazen 5gun gelmiyolar.Kocanim meslegi cok mu kotu de boyle bi meslege ozeniyo.

Benim esimin de alninda iz var bebeklikten kalma sorusunu bile sormadilar gayet de oldu joh simdi.Ama hergun dert.Hicbir garantisi yok.Emir kullari resmen.Saygi duyuldugu yok,degerleri yok bi daga gidiyilar bazen 5gun gelmiyolar.Kocanim meslegi cok mu kotu de boyle bi meslege ozeniyo.

Suan ne esiniz sizin yoo gayette guzel isi var esimin iste cocukluk hayali ya

lazerle siliniyorda birkac seans suruyor diye blyrm o da ocak 20e yetisirmi bir sorun

Vala mulakata gttiginde eger alirlarsa komtanlar zaten sorarlar insafli komtanlar ise sildrecem komtanim felan derse tmm derlerse gecerse ins hemn sildrr

25 cm lik dövmenin silinmesi kac seans surer, ve ne kadara mal olur biliyor musunuz?
Ayrica dovme profesyonel degilse silinmesi coook daha zorlasiyor (igne atimlari ayni seviyede olmadigi ve bazilari cok derin oldugu icin)
Yani dovme sildirme olayina pek bel baglamayin.

Back