Kocam cocugum

Çoğu yörede sıpa deniyor sizin yine iyiymiş. Eşim, oğluma cino diyor (Ben çocukken komşumuzun köpeği idi eşim bilmez) hiç aklıma gelmedi neden öyle dedin diye 😅 Allah başka dert vermesin.

Babalar nasıl seviyo ilgileniyosa öyle devam etsinler anneler çok karıştıkça, kendini geri plana çekiyorlar yada çocukla yakınlaşamıyorlar ben ilk başlarda eşime hep şöyle yapma böyle yapma diyordum trip atıyordu falan, artık saldım çocukta onun davranışlarını sevgi olarak yorumladı ve alıştı. Yapma diye uyardığım şeylere gülerek tepki veriyor artık. Bahsettiklerim sıkıştırarak sevmesi, poposuna vurması, ağlarken eğhh uğhh çirkin oldun diye alay etmesi yada banyo yaptırırken suratına kadar dalinle köpürtmesi gibi vs vs. Saldım daha bi mutlu oldular. :KK70: ama alışana kadar ağlayarak bana koşuyordu.

Anası hep deke m diyerek büyütmüş oda oğluma deke diyor rahatsız oluyorum hoşlanmıyorum diyorum yok ısrarla aynı
Derdiniz kayınvalidenin sevme şeklinin esinizde devam etmesi mi?
Çok anlamsız bu sebepten eşten soğumak falan.
Babası absürt bir sey olmadıkça çocuğunu istediği gibi sever. Bu kadarına da karışmayın.

Benim kocamda teke der arada çocuklarımı benim hoşuma gidiyor.
Ne var ki sorun edecek…

Ay hakikaten saçma bir rahatsızlık olmuş. Çocuk onun da çocuğu, sevsin istediği gibi niye müdahale ediyorsunuz ki? Ne güzel ilgileniyor işte

Benim de dedem bana gıdo dermiş.😂Gıdo ne demek bilmiyorum gıdom diyerek seviyormuş kötü bir anlamı yoksa bence çok takılmayın.

Yani ne var ki söyleyebilirler. Benimde eşimin ailesi bazen tekem benim diyo çocuğuma hiç tuhafıma gitmedi sevgi sozcugu olarak kullanıyorlar. Sırf eş ailesi yada onlardan kaynaklı diye her şeye de takılmamak lazım.

Çocuğum yok, birgün olursa da babası sevme şeklime karışırsa çok fena bozulurum.
Kötü niyetle sevmediği sürece bırakın adam nasıl seviyorsa öyle hitap sevsin, seslensin.

Teke mi diyorrrr o nasıl birşey hemen boşanmalısınız cidden

Tabi bu işin şakası 🤣vallahi şıpa eşşek bunlar severken kullanılan cümleler annenize sorsanıza bı sizi hiç küçükken sıpa diye seven olmuş mu onun için bacım dert etme sevgi cümlesi olarak söylüyor eşinde kötü amaçla değil

X