- 5 Mayıs 2022
- 190
- 12
- Konu Sahibi Derya 12468
Kocam çocuğuma deke diyor deme diyorum hoşlanmıyorum diyorum ısrarla diyor kocamdan sogudum bir erkek neden oğluna dekem der
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anası hep deke m diyerek büyütmüş oda oğluma deke diyor rahatsız oluyorum hoşlanmıyorum diyorum yok ısrarla aynıo ne demek ki?
bi anlamı yok mu? Yoksa ne var desin. Varsa ne demek bize de söyleyin ona göre yorum yaparızAnası hep deke m diyerek büyütmüş oda oğluma deke diyor rahatsız oluyorum hoşlanmıyorum diyorum yok ısrarla aynı
EvetTeke mi demek istiyor acaba hani kecilerin erkeğine denen yoksa başka bir anlamı mi var
4 aylik çocuğumkötü bir anlamı yoksa dese ne zararı var ki? babayla oğul arasında bir jargon gelişebilir
Yani keçi demiş bende sıpa diyorum bazen ne olacak bu kadar abarttiniz ki . Böyle kötü bir kelime kullansa tamam da
4 aylikÇocuğunuz kaç yaşında ?
Benim annemde bazen bana tuhaf şekillerde hitab eder kızmam yani.
Arkadaşımın annesi bizi pis köpekler diye severdi askdkfkfklgÇocuğunuz kaç yaşında ?
Benim annemde bazen bana tuhaf şekillerde hitab eder kızmam yani.
Bu arada ben de kuzum diye severim. Ha teke, ha kuzu. Bir gariplik göremedim. Kocanızınki bir tık daha kırsal sadece.
kayınvalideden aktarıldığı için hazzetmemiş olabilir heheTeke demekmiş. Kuzum diyoruz biz de pek fark göremedim ben. Yani sevmek için diyorsa bu kadar rahatsız olacak ne var