• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam beni sürekli enayi yerine koyuyor ve pataklıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

dertlimelosh

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Mart 2025
5
-7
1
Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin

Boşanılması gereken birinden ikinci çocuk yapıp iki çocuğa bakmam zorlaşır die boşanmayı gözünüzde büyütmek nie ?

Bir çocuk varken boşanmak daha kolayken nie yani

Evın arabanın tatile gitmenin artısı mı olurmuş resmen dengesiz önce pataklayıp sonra dışarı çıkarmak akıllı birinin yapacağı eylem değil

O çocukların psikolojisi ne olacak öyle bir ortamda ... Anladığım kadarıyla çalışmıyorsun, neden? Adam zaten zenginmiş boşanıp nafaka almayı düşünmedin mi hiç?

gidecek yerim yok
Çocuğunuzun da gidecek yeri yok, hatta karnınızdakinin de yok. Siz ne çekerseniz çekin ama düşün şu çocukların yakasından. Doğmuşları geçtim doğmamış çocuklara ah vah etmeye başladık. Ne hakkınız var ya dayak yediğiniz, aldatıldığınız, insan yerine konmadığınız adamlardan çocuk yapmaya? Hepsi de korunurken oluyor ne hikmetse. Gidecek yeri, işi gücü parası, arkasında aile desteği olmayanlara artık kalıcı doğum kontrol yöntemi uygulansın. Yazık ya biz okurken mahvoluyoruz siz acımıyor musunuz çoluk çocuğunuza? Neyse yaz geliyor, bir sonraki gittiğiniz tatilde öpüşüp barışırsınız.

Konunun gerçekliğinden de şüphe duymadım değil. Genelde ... yıllık evliyim le başlar konu. Siz kocamla 6 yıldır evliyiz yazıyorsunuz. Yazı diliniz bana öyle geldi.

Aldattığını kanıtlarsanız tazminat ve nafaka alırısnız en azından bir düzen kurarsınız. Çalışırsanızda geçim sağlarsınız. Bu şekilde daha ne kadar yaşayacaksınız bir cesaret edin ve bitirin ilişkiyi. Keşke şu an hamile olmasaydınız. O durumu çok zorlaştırıyor 🥹

Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Madem durumu iyi ev araba nafaka vb birşeyler alabilirsiniz. Elinizde delillerde dolu zaten. Ne bekliyorsunuz? Hele birde hamilesiniz yazık gerçekten

Sevgili konu sahibi, hadi birbirimize dürüst olalım. Siz bu adamdan boşanmayacaksınız. Boşanma aklınız olsa ikinci çocuğu yapmazdınız zaten. Şuan kendi kendinizin elini kolunu bağladınız. Tek başınıza ev, kira, çocukların masraflarına da yetişemezsiniz, baba müsvettesi de nafaka vermemek için çabalar verirse de 3 kuruş verir sıyrılır işin içinde. Zaten o gittiğiniz tatillerden ve şuanki rahat yaşamınızdan da memnun gibisiniz. Huyuna gidin, ne halt yediği ile ilgilenmeyin devam edin evliliğinize. Bu tavsiyesi kimseye vermem normalde ama sizde boşanacak cesaret ve güç yok, halinizden çok şikayetçi de değilsiniz olsanız ikinciyi yapıp işleri zorlaştırmazdınız. O yüzden devam..

Selamlar direk konuya giriyorum . Kocamla 6 yıllık evliyiz bir kızım var birde şuan hamileyim yıllar içinde sayısız şiddet ve hakaretine maruz kaldım ama gidecek yerim yok anne babam yok çalışırsam maaşım idare eder ama iki çocuk ve kiraya yetmez bana tek artısı durumu iyi evimiz ve arabam var yılda 3/4 tatile götürür, götürürde öncesinde sonrasında sayısız hakaret ve hırpalanma bir öyle bir böyle çok dengesiz ve çok yalancı işim var diyip gece klubunden bile çıkar ne yapcağımı bilmiyorum bir yanım boşan diyor bir yanım görmezden gel kendi hayatını yaşa ama kadınlık gururum bitti beni önce aldatıyor sonra hiç bişey olmamış gibi ilgilenmemi zaten istediği en ufak şeyi yapmazsam sonu belli şiddet küfür . O kadar psikopat ki beni önce dövüyor sonra kalk dışarı çıkıcaz diyor kurbanlık koyun gibi oldum intihar etmeyi bile düşündüm en son içimdrn ona karşı iyi bir duygu 5 yıl önce olmuştur çok korkuyorum çok çaresizim bana dua edin not:kaynanam ve kayınpederim iyiler eşimle kavga ediyolar adam ol diye ama düzelmiyor ailesine anlatsamda değişen bişey yok
Sen şuna konfor alanımdam çıkmak istemiyorum desene, yoksa ikinciyi yapacağına çoktan boşanmıştın aşağılık kocandan.

Boşanacağınız yerde ikinci çocuk yapmak niye? Maddi olanaklara kanıyorsanız ve sonrasında burnunuzdan geliyorsa ne anlamı var ki maddiyatın o tatillerin. Boşanmakta geç kalmışsınız bu saatten sonra boşanmaya cesaret edebilir misiniz sanmam.

Peki 2. Çocuktaki motiveniz neydi? Böyle bir evliliğe 2. Çocuk siz de eşinizden geri değilsiniz gibi geliyor.
Ve bazı insanlar sırf etkileşim için dert yanıyor anlıyorum artık burada.

Ve 2. Çocuk tebrıkler

Boşanmak gibi niyetiniz yoksa , para biriktirmeye bakın.. birikim yapabilmeye çalışın , madem durumu iyi yolabildiğiniz kadar yolmaya çalışın şimdilik.
Bir yandan da delil topardım ben olsam eliniz güçlü olsun . Nerde trak orda bırak diyeceğiniz gün en azından kendinize ve 2 masum çocuğa bakabilesiniz

Geçmiş olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X