Kocam beni sevmiyor

Bu yorum kalbimi gülümsetti. Teşekkür ederim. Evet Almancam pek iyi değil şu an kursa gidiyorum ve bu ay b1 sınavım var. Umarım hayatlarımız hep tebessümle geçer

Teşekkürler Arkadaşlar, bütün geri dönüşleri okudum ve herkesin çoğunlukla aynı fikirleri vardı bunlara tamamen gözümü kapatmıştım. Her zaman boşanıp dönmeyi düşündüm fakat hiç burada kalmayı düşünmemiştim. Gelen yorumların hepsinde bu cevabı görünce neden olmasın dedim. Evet şu an dil kursuna gidiyorum ve bu ay sınavım var. Ehliyetimi halletmeye çalışıyorum bir yandan. İnşallah kendi mesleğimi burada yapmaya başlarsam benim için her şey çok güzel olacak. O zaman kendi ayaklarım üzerinde durup boşayabilirim. Bir tarafım hala kırık bu cümleyi yazarken fakat bu sevgi bekleme durumu beni daha çok üzüyor biliyorum. Teşekkürler

Kendini daha çok sevmeyi dene. Bırak karşıdan sevgi dilenmeye sen kendini sev. Dil öğren gez dolaş keşif yap belki ilerleyen süreçte kendine bir iş bul. Kendi hayatın için yaşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…