Azıcık sakin olun
Nasıl bağırdı hadi çabuk ne sallanıp duruyorsun mu dedi
Salak durma mı dedi
Çabuk olamaz mısın mı dedi
Ne kadarlık evlisiniz
Hic oturup aglamayin, disarda esine bagiran ya da kolundan cekistiren adamlarin nasil gorundugunu bir hatirlamasini isteyin. O utanc ona yeter zaten.
oruclu diye alisverise cikamiyorsa ise de mi gitmiyor? Ne bicim bahane bu?
AdAm_OLaCaK_KIZ a Katılıyorum ikinizde tutmayın oruc moruc. Oruc tutmak yemeyi içmeyi kesmek değil, aynı zamanda herseye karsı Sabırlı davranmaktır. Kocanız odunluk yapmıs sizde körüklemişsiniz kusura bakmayın
her zaman mı böyle agresif yoksa oruçlu diye mi böyle oldu acaba ? açken sen sen değilsin reklamı gibi açlıktan aşırı agresif davranmış olabilir eşiniz hele ki sigara içiyorsa ! sakin olun bence
Kim ne düşünürse düşünseydi. Ay bırakın millet sunu der bunu der demeyi. Şimdide zavallı adam Karısı nasıl Cadı adamı herkesin ortasında dövmekle tehdit etti demişlerdir emin ol, kocanın odunlugunu görmeden. Herkes kendine yakışanı yapar. Çocuğa bile söylenmez kaldıki kocaman adama herkesin ortasında öyle demek Hanımefendiliginize yakışmamış. Şimdide hala intikam almak istiyorsunuz, ikinizde rezil olmuşsunuz iste bosver artık düşünüp durmaişe gidiyor bahane işte ben bu bahaneyi kabul etmiyorum
..
evet haklısınız ama ordaki kadın bana bakınca dayanamadım.. bende onu rezil etmek istedim... insanlar benim o ezik kadınlardan olduğumu düşünecek... rezil etti beni susamazdimmm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?