- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.253
- 128
- 34
Kalçası düz olunca ne yaparsan yap o kalça olmaz o yapısal bir şeyYoooo
"Düzenli tekrarlanan squat, üst bacak ve kalça kaslarınızı güçlendirmek istediğinizde etkileyici sonuçlar verir. Alt bedeninizi şekillendirir. "
Kalçası düz olunca ne yaparsan yap o kalça olmaz o yapısal bir şey
Benim kalçam; kalça demeye bin şahit isterdi dümdüzdü. Sporla insaa ettim. İstedikten sonra her sey oluyor. :)Visenyaa senin bu konu hakkındaki yorumunu merak ediyorum.
selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
Evet tam da dediğin gibi. Spor denilince direkt aklıma sen geliyorsun.Benim kalçam; kalça demeye bin şahit isterdi dümdüzdü. Sporla insaa ettim. İstedikten sonra her sey oluyor. :)
Olduğunu zannedersin onu bilemem
Kalçası düz olunca ne yaparsan yap o kalça olmaz o yapısal bir şey
Benimde kalçam yoktu kilo alınca çıktı. Kilon yoksa sporda işe yaramaz.
Spor mu işe yaramaz.Komiksinizz gerçekten dik ve şekilli olması amaç zaten yoksa dümdüz büyük olmuş ne faydası var görüntü çirkinliği selülit sebebi ayrıca yağlanması buraya bir iliştireyim sporun yararını.
Kaslanıp kg almak önemli şekillenip.
Zayıfken ile yaramaz dedim zaten. Sırtıyla kalçası aynı hizada olan ve öyleyken kalçasını şekillendiren biri varsa hayhay buyurun komik olan sizsiniz
Sporla şekillenecek zaten algılayamıyorsunuz herhalde attığım görselden de anlamadıysanız siz engelliyosunuz ne gerek var spora diyerek. Sporla kiloda alınıyor ayrıcabel inceltilir sporla demek ki Column Body Shape vücut tipine sahip. Kalça çalışır bel inceltir bu kadar basit. Ona göre bir yemek stili benimser. Kilo almaya yönelik de.
Hahay evet bence de aynen.
Bu siz misiniz? Nasıl yaptınız acaba detaylı anlatabilir misinizSpor mu işe yaramaz.Komiksinizz gerçekten dik ve şekilli olması amaç zaten yoksa dümdüz büyük olmuş ne faydası var görüntü çirkinliği selülit sebebi ayrıca yağlanması buraya bir iliştireyim sporun yararını.
Asıl kaslanıp kg almak önemli şekillenip öyle yağ bağlamak değil sırf.
Üstelik ben çokta zayıftım düpedüz. Kilo bile alamıyordum temiz beslenerek sporla beraber aldım. Kimseye bir sey anlatamazsın Freddy :)Evet tam da dediğin gibi. Spor denilince direkt aklıma sen geliyorsun.
Ne yaparsan yap olmaz diyen üye, Visenyaa iddianızın tam tersi için harika bir örnek!
Bu siz misiniz? Nasıl yaptınız acaba detaylı anlatabilir misiniz
Dogru diyorsunAman boşver ne desek konu sahibi yapmayacak zaten.
Spor işe yaramaz demedim ama yuvarlak dolgun Jennifer Lopez popousu da olmaz o genetik .Spor mu işe yaramaz.Komiksinizz gerçekten dik ve şekilli olması amaç zaten yoksa dümdüz büyük olmuş ne faydası var görüntü çirkinliği selülit sebebi ayrıca yağlanması buraya bir iliştireyim sporun yararını.
Asıl kaslanıp kg almak önemli şekillenip öyle yağ bağlamak değil sırf.
Memem yok popom yok ama spor yapmam, spora git de demesinler ee napalım yani? Adam kaslıysa aynı özeni bekleyebilir gayet doğal.
Eki Görüntüle 3307461
Pardon ama senin adam ilkte oranı buranı görmedi mi hadi gögüsler sütyenle hallolur ama popo ne giyersen giy belli olur. Bence birz saçma geldi bana kalça vs niye tek pozisyonda bıraksın ki siziselam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?