- 1 Şubat 2015
- 3.384
- 8.626
- 158
Bacım ne yapalım sanaDediğim gibi gerçekten çok zayıfım spora ciddi asılmam gerekiyor hayat tarzım haline gelmesi gerekiyor bunu yapabilecek irade yok bende.Estetik olabilirim ona da şuanlık korkuyorum açıkçası
kendimi biliyorum arkadaşlar yapamayacağımın farkındayım siz spor yapmaktan keyif alıyor olabilirsiniz ama benim için öyle değil bu konudada denedim gerçekten pilatese gittim yok olmuyo yaniOnu yapamam bunu yapamam eee.
Kardashianlara yaz bari doktorları kimmiş öğren ne diyelim.
Squat kalca değil bacak gelistirirKalçadan dolayı hayatı sorgulayacak aşamaya nasıl geldiniz?
Aslında çözümü çok basit bir şey. Squat yapmak yeterli ama onu da istemiyorsunuz. Eşinizle konuşunca hallolmazsa yine de spor vs yapmayacak mısınız? Yani insan bir şeyi en başta kendisi için yapmalı.
YooooSquat kalca değil bacak gelistirir
Ne yapmış ki bir tanıdığım soruyorSizin gibi poposu olan bir tanıdığım vardı kız bir iki ay sıkı çalıştı acayip poposu oldu kızın sizde biraz çaba gösterin adam g.tü göbeği salmış olsa neyse derim ama kasliymis siz kendinizi geliştirdikçe çok hoşunuza gidecek gerçekten
Squat kalca değil bacak gelistirir
Adamın isteğinde bir yanlis göremedim bu sizi beğenmedigi anlamina gelmez. Bende erkek arkadasimin esimin spor yapmasini isterim cünkü fiziginiz on yil sonra ayni güzellikte kalmayacak.
Yoooo
"Düzenli tekrarlanan squat, üst bacak ve kalça kaslarınızı güçlendirmek istediğinizde etkileyici sonuçlar verir. Alt bedeninizi şekillendirir. "
Sguat yapmış baya hoca tutmuş popo yapmak için bildiğiniz düz duvardan iki löpçüğe dönüştü poposu böyle yuvarlak dik oldu fotoğrafını görünce çok şaşırmıştımNe yapmış ki bir tanıdığım soruyor
Nasil yaaa ... ne kadar zamanda ,hoca kimmiş , ne yemiş ne içmiş ??? Vay arkadas oluyo yani .. keşke şimdi kahve eşliğinde su sureci ayrıntılı anlatsaydi arkadaşın ne güzel olurduSguat yapmış baya hoca tutmuş popo yapmak için bildiğiniz düz duvardan iki löpçüğe dönüştü poposu böyle yuvarlak dik oldu fotoğrafını görünce çok şaşırmıştım
YouTubede de sıkı çalışma popo yapma videolarıda var ben göbek götürenden yapmıştım totodan ter akıyor ama işe yarıyor çalışmadan olmuyorNasil yaaa ... ne kadar zamanda ,hoca kimmiş , ne yemiş ne içmiş ??? Vay arkadas oluyo yani .. keşke şimdi kahve eşliğinde su sureci ayrıntılı anlatsaydi arkadaşın ne güzel olurdu
Beybii kalca 2. hatta 3. Kas olarak gelisir squat asil olarak ɓacak hareketidir daha iyi alternatifleri varrYoooo
"Düzenli tekrarlanan squat, üst bacak ve kalça kaslarınızı güçlendirmek istediğinizde etkileyici sonuçlar verir. Alt bedeninizi şekillendirir. "
Aman boşver ne desek konu sahibi yapmayacak zaten.Beybii kalca 2. hatta 3. Kas olarak gelisir squat asil olarak ɓacak hareketidir daha iyi alternatifleri varr
selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
İnsanlarda bu popo meme olayı son zamanlarda iyice takıntı oldu. Bu içerikli kaçıncı başlık bu? Evet estetik yargılar önemli ama herkes neden tel tip olsun? Çıtı pıtı birisi de neden seksi olamasın? Son zamanlardaki dudak ve burun estetiğinin bir sonraki akımı da popo ve meme olacak zannımca
selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?