kocam beni beğenmiyor

Dediğim gibi gerçekten çok zayıfım spora ciddi asılmam gerekiyor hayat tarzım haline gelmesi gerekiyor bunu yapabilecek irade yok bende.Estetik olabilirim ona da şuanlık korkuyorum açıkçası
Bacım ne yapalım sana
Gelelim popo duası mı yapalım
Bu konuyu neden açtın, madem tüm önerilere yok diyeceksin

Sporu fizik için değilde sağlık için gitmelisiniz bence her şeyden önemlisi. Eşinizle birlikte giderseniz belki size motive olur alışırsınız

Hiç kimse başkası için orasını burasını yaptırmak zorunda değil. Siz kendiniz rahatsız oluyor iseniz orası farklı, bir çözüm yolu üretebilirsiniz. Kendinizi sevin ve kendinize güvenin.

Onu yapamam bunu yapamam eee.
Kardashianlara yaz bari doktorları kimmiş öğren ne diyelim.
kendimi biliyorum arkadaşlar yapamayacağımın farkındayım siz spor yapmaktan keyif alıyor olabilirsiniz ama benim için öyle değil bu konudada denedim gerçekten pilatese gittim yok olmuyo yani

Squat kalca değil bacak gelistirir
Adamın isteğinde bir yanlis göremedim bu sizi beğenmedigi anlamina gelmez. Bende erkek arkadasimin esimin spor yapmasini isterim cünkü fiziginiz on yil sonra ayni güzellikte kalmayacak.

Bende zayifim 50 kilodayim. 163 boy Kucuk goguse ve kucuk totoya sahibim. Disaridan çokta belli olmuyor destekleyici sutyen giyince. Popo icinde genelde bol giyinirim pek o yonden sıkıntım yok. Ilk hamileligimde popom daha küçüldu sanki Yada bana oyle geliyor. Yok ya aslinda baya söndü diyebilirim. Spor yapmicaksan esine diyeceksin bana birdaha boyle bisey soyleme diye

Ne yapmış ki bir tanıdığım soruyor

Squat kalca değil bacak gelistirir
Adamın isteğinde bir yanlis göremedim bu sizi beğenmedigi anlamina gelmez. Bende erkek arkadasimin esimin spor yapmasini isterim cünkü fiziginiz on yil sonra ayni güzellikte kalmayacak.

Yoooo
"Düzenli tekrarlanan squat, üst bacak ve kalça kaslarınızı güçlendirmek istediğinizde etkileyici sonuçlar verir. Alt bedeninizi şekillendirir. "

Daha üst seviyeye taşimak isteyenler için Bulgarian split squat diyogggrum.

Sguat yapmış baya hoca tutmuş popo yapmak için bildiğiniz düz duvardan iki löpçüğe dönüştü poposu böyle yuvarlak dik oldu fotoğrafını görünce çok şaşırmıştım
Nasil yaaa ... ne kadar zamanda ,hoca kimmiş , ne yemiş ne içmiş ??? Vay arkadas oluyo yani .. keşke şimdi kahve eşliğinde su sureci ayrıntılı anlatsaydi arkadaşın ne güzel olurdu

Nasil yaaa ... ne kadar zamanda ,hoca kimmiş , ne yemiş ne içmiş ??? Vay arkadas oluyo yani .. keşke şimdi kahve eşliğinde su sureci ayrıntılı anlatsaydi arkadaşın ne güzel olurdu
YouTubede de sıkı çalışma popo yapma videolarıda var ben göbek götürenden yapmıştım totodan ter akıyor ama işe yarıyor çalışmadan olmuyor

Evlenirken görmemiş mi totonuzun olmadığı şimdi sorun ediyor…

Ne sanıyor bu erkekler kendilerini…

Kocanız Yaradanın boş vaktinde yarattığı sağlam genetikli, görenlerin Hz Yusuf gibi hayran bırakıp bıçakla el mi kestiren bi adam mı sanıyor.

Konuşun, güzel bir dille uyarın.

Yoooo
"Düzenli tekrarlanan squat, üst bacak ve kalça kaslarınızı güçlendirmek istediğinizde etkileyici sonuçlar verir. Alt bedeninizi şekillendirir. "
Beybii kalca 2. hatta 3. Kas olarak gelisir squat asil olarak ɓacak hareketidir daha iyi alternatifleri varr

İnsanlarda bu popo meme olayı son zamanlarda iyice takıntı oldu. Bu içerikli kaçıncı başlık bu? Evet estetik yargılar önemli ama herkes neden tel tip olsun? Çıtı pıtı birisi de neden seksi olamasın? Son zamanlardaki dudak ve burun estetiğinin bir sonraki akımı da popo ve meme olacak zannımca

Spor yapmazsanız nasıl şekil alacaksınız kalça için squat vs yapmalısınız bol bol bel inceltme yapmalısınız vs. Ben olsam eşim de yapıyor birlikte yaparım onla giderim süper motivasyon olur hem daha çekici olursunuz gözünde erkekler spor yapan kadınlara bayılıyor.
Hiçbirşey yapamam diyorsanız dua edin ne diyelim ki

Kesinlikle öyle popüler kültür kalçaya nakil yaptırın diyorrr olmadı diyor illa koca totolu olcaksınız valla uzakdoğu kızları çıtı pıtı biraz göğüs takıntıları yok değil ama 50 kg üstü onlar için obez yine de çok alıcıları var seven seviyor skinny bile olsan.

Benimde kalçam yoktu kilo alınca çıktı. Kilon yoksa sporda işe yaramaz.

Karanlıkta mi bulup evlendi alla alla gerçekten ilginç.
Kalça zaten sporla falan olmaz gogsunuzdeki gibi silikon falan yaptırın şişme bebek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…