• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam beni beğenmiyor

selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin

Benimle spor yapabilirsin cümlesini nasıl beğenmemesine bağladınız?

Benim kalçam; kalça demeye bin şahit isterdi dümdüzdü. Sporla insaa ettim. İstedikten sonra her sey oluyor. :)
Evet tam da dediğin gibi. Spor denilince direkt aklıma sen geliyorsun.
Ne yaparsan yap olmaz diyen üye, Visenyaa iddianızın tam tersi için harika bir örnek!
Olduğunu zannedersin onu bilemem 🤣🤣
Kalçası düz olunca ne yaparsan yap o kalça olmaz o yapısal bir şey

Benimde kalçam yoktu kilo alınca çıktı. Kilon yoksa sporda işe yaramaz.

Spor mu işe yaramaz. 🫠Komiksinizz gerçekten dik ve şekilli olması amaç zaten yoksa dümdüz büyük olmuş ne faydası var görüntü çirkinliği selülit sebebi ayrıca yağlanması buraya bir iliştireyim sporun yararını.
Asıl kaslanıp kg almak önemli şekillenip öyle yağ bağlamak değil sırf.

Eklentiler

• IMG_20230926_004952.jpg
    IMG_20230926_004952.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 120
Spor mu işe yaramaz. 🫠Komiksinizz gerçekten dik ve şekilli olması amaç zaten yoksa dümdüz büyük olmuş ne faydası var görüntü çirkinliği selülit sebebi ayrıca yağlanması buraya bir iliştireyim sporun yararını.
Kaslanıp kg almak önemli şekillenip.

Zayıfken ile yaramaz dedim zaten. Sırtıyla kalçası aynı hizada olan ve öyleyken kalçasını şekillendiren biri varsa hayhay buyurun komik olan sizsiniz😄 bu görüntüde bariz on kilo var

Zayıfken ile yaramaz dedim zaten. Sırtıyla kalçası aynı hizada olan ve öyleyken kalçasını şekillendiren biri varsa hayhay buyurun komik olan sizsiniz😄

Sporla şekillenecek zaten algılayamıyorsunuz herhalde attığım görselden de anlamadıysanız siz engelliyosunuz ne gerek var spora diyerek. Sporla kiloda alınıyor ayrıca 😂😂 bel inceltilir sporla demek ki Column Body Shape vücut tipine sahip. Kalça çalışır bel inceltir bu kadar basit. Ona göre bir yemek stili benimser. Kilo almaya yönelik de. Kas olarak yani.
Hahay evet bence de aynen. 🥂😂😂😂

Sporla şekillenecek zaten algılayamıyorsunuz herhalde attığım görselden de anlamadıysanız siz engelliyosunuz ne gerek var spora diyerek. Sporla kiloda alınıyor ayrıca 😂😂 bel inceltilir sporla demek ki Column Body Shape vücut tipine sahip. Kalça çalışır bel inceltir bu kadar basit. Ona göre bir yemek stili benimser. Kilo almaya yönelik de.
Hahay evet bence de aynen. 🥂😂😂😂

Ok aynen

Bu siz misiniz? Nasıl yaptınız acaba detaylı anlatabilir misiniz 🙏🏻🙏🏻

Evet tam da dediğin gibi. Spor denilince direkt aklıma sen geliyorsun.
Ne yaparsan yap olmaz diyen üye, Visenyaa iddianızın tam tersi için harika bir örnek!
Üstelik ben çokta zayıftım düpedüz. Kilo bile alamıyordum temiz beslenerek sporla beraber aldım. Kimseye bir sey anlatamazsın Freddy :)
Teşekkür ederim 🙏

Bu siz misiniz? Nasıl yaptınız acaba detaylı anlatabilir misiniz 🙏🏻🙏🏻

Kendimi paylaşmadım ama sporla neler elde eden birini paylaştım konuya görsel olması açısından... Ben de aynı yoldayım şekilleniyorum yine eskisi gibi paylaşacağım burda. Belden incelmem gerekiyor uzun süredir yoğun çalışınca spora ara vermiştim 🙄😂

Tabii ki insanların partnerlerinin dış görünüşleriyle ilgili bazı konularda hoşnutsuzluk belirtmesi normal; mesela keyfi olarak aşırı kilo alımı ihmal edilen diş deformasyonu gibi konularda. Ama ötesi değil yani. Vücutlarınız oyun hamuru değil, bazı yapısal şeyleri değiştiremeyiz ya da değiştirmemiz gerekmez. Estetik çıktığından beri kadın vücudu oyun hamuru muamelesi görmeye başladı. Bazı kadınların vücudu kıvrımlıdır bazıları düzdür bazıları balık etlidir bazısı inceciktir bazısının memesi küçüktür bazısının beli kalındır vs. Onu ameliyatla büyüt bunu sporla kabart, oldu bütün hayatımız dışımızı düşünüp uğraşmakla geçsin. Eşiniz tövbe yarabbim şişme bebek alsa bütün istek listesini gerçekleştiremez. Sağlıklı bir kiloda ve sağlıklı bir egzersiz düzeyindeyseniz ötesine laf etmesi terbiyesizlik ve mobbing

Spor işe yaramaz demedim ama yuvarlak dolgun Jennifer Lopez popousu da olmaz o genetik .
Senin kalcan zaten şu an düz şekilli değil ki .
Fotodan belli düz ve küçük

selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
Pardon ama senin adam ilkte oranı buranı görmedi mi hadi gögüsler sütyenle hallolur ama popo ne giyersen giy belli olur. Bence birz saçma geldi bana kalça vs niye tek pozisyonda bıraksın ki sizi

Back