kocam beni beğenmiyor

Ee spor yapın değişimleri gördükçe kendiniz istersiniz zaten.
Spor sağlık için yapılır zaten önce kendi için yapar insan.
Çoğu insan beşte işten çıkıp 7de sporda olmayı istemez haftanın üç günü ama olay sadece gitmekle alakalı oraya gidip başlayınca huzurla çıkıyor insan aslında.
Eşiniz de haklı demiyorum illa ama kendi sağlığı veya vücudu(artık motivasyonu neyse) çalışırken karşıdakinden de aynı özeni görmek istiyor olabilir.

Benim de dümdüz , tahta gibi totom vardı. Yirmi günlük evde squatla iki minnak top haline geldi keisnlikle evde durup durup spuat yap, elbet faydasini görürsün.
Hani adam rahatsız sen mutlu olsan bir şey demicem ama sen de mutsuzsun. O zaman bir şey yap yani.
Ayrıca neden kalcan yok diye pozisyondan kacasin ki? Misyoner ve doggy diye ikiye ayrılmıyor pozisyonlar. Hintliler kitap yazmış kaç bin seks pozisyonu göstermiş. Bence boş zamanlarinda kamasutra pozisyonlara bak, sırtüstü pozlardan hoşuna gidenleri denersiniz.

Hadi meme popo tamam da .
Oradaki süt beyaz kukuları istiyorlardır

Hadi meme popo tamam da .
Oradaki süt beyaz kukuları istiyorlardır
Habeş maymunlarına bak hele sen. Kız bunlardaki özgüven var ya fos hep. Alayında özgüven eksikliği var. Daha ergenliklerinde ellerinde cetvelle ölçe ölçe başlıyorlar paranoyaya. Damacanaya kerkinen bir tür bunlar. Karı bulamayınca eşeğe falan sulanıyorlar. Kurban olsunlar kukularımıza. İnşallah ban yemem.

Geçende çok kilo aldım, kocam beni beğenmiyor, kendisi çok fit, bana zayıflayın demeyin zayiflayamam diye bir konu vardı. Bu sefer tersten gidilmiş.

ben kendimi gerçekten beğenen bir insandım ama insan eşinden tavsiye dahi olsa böyle şeyler duyunca inanılmaz özgüveni kırılıyor kendimle bir derdim yoktu beni dert sahibi yaptı dediği günden beri sanki popom sürekli küçülüyor gibi hissediyorum psikolojim gitti

Haha yerinde hakaretler olmuş .
İşte biz kadınlarda oram, kötü ,buram kötü diye psikolojimizi bozuyoruz .

Ay benim bir sevgilim vardı. Sürekli bende kusur bulurdu. Git dudağına dolgu yaptır, git şunu al giy. Asla temas etmezdi. Arada bir ağlama krizine girerdi. “Ben çok günah işledim” diye. Meğer escinselmiş
İnşAllah sizinki sadece kusur buluyordur.

belkide aslinda sen sorun yaptin bunu eşin kasli filan diye beni begenmez o kizlari daha çok begenir spor salonundakilar filan
kendine bakiyosun ay buram kucuk oram.kucuk gogusu yaptirmişsin bile boyle piskolojiyle gitsin popodan dudaga yuze kadar uzar bu mesele asil mesele insanin kendini begenmesi eşin seni begenmese popolu memeli kiz istese gider oylesiyle evlenirdi senin gibi zayif kizla neden evlendiki belliki seviyor evlenmiṣsiniz yani bence sen kendini sevemiyorsun illa bir sorun ariyorsun sonradan yapma popolar igrenc gozukuyor bu arada yapildigi belli spor yapmalisinki dogal gozuksun belkide eşinde bunu sorun yaptigini hiss etti o yuzden sana spor yapa bilirsin diyor sen yanliş anliyorsun
Ama yinede kendini oldugun gibi sev birileri için degişme seni seven herhalinle sevicek zaten popolu poposuz

Adam tavsiye vermiş illa yap vs dememiş. Benim hayatımdaki insan bana sürekli ben seni olduğun gibi seviyorum dese de ara ara kilo alıp verdiğimde sorarım ve şunu söylerim evet bu benim bedenim kendi mutlu olacağım şekilde olmalı ama sen de fikrini söyle öyle mutlu olacağımı düşünürsem o şekilde devam ederim veya geri kilo alırım. Belki linçlenicem ama bedenlerimiz üstünde bizler söz sahibi olsak da ben karşımdaki insanda beğenmediğim bir şey var ise onun için fark etmiyorsa değişmesini isterim. Yani fazla kilosu vardır rahatsız ediyordur ya da cok zayıftır veya başka bir şey. O da söylesin isterim

Özgüveniniz olsun bunun üzerine çalışın bence. Özgüven olunca gerisi kendiliğinden gelişiyor. Bir kadın vardı hiç unutmam asla kötü niyetle söylemiyorum bir burun kocaman ama ortama bir girişi özgüven tavan herkes ona bakardı. Bence kesinlikle herkeste olması gereken birşey özgüven

Adam hımbılın teki olsa dicemki kılını kıpırdatma. Ama adam kaslı ve sporcu.
Yapacak tek şey en azından squat şekerim.

Bence siz çok güzelsiniz.
Aynaya bakıp bunu kendinize söyleyin ve kendinizi takdir edin.
Özgüven eksikliği maalesef hepimizde var.
Sizi beğenmese evlenmezdi.
Bir kendinize gelin lütfen.
Yatak konusunda da isteklerinizi söyleyin. Yoksa dağ dağa küsmüş olur...
Belki o da sizin kendisi hakkında böyle düşündüğünüzü düşünüyordur. Neden olmasın?
Hayat kısa, eşinizle hayatın keyfini çıkartmaya bakın...

Bana sorun kocanızın sizi beğenmemesinden çok sizin kompleksleriniz gibi geldi. “Kalçam yok” ne ya? Sanki pres makinasına sıkışıp koptu. Sağlıklı beslenip spor yaparak bedeninizi değiştirmek gibi bir çabanız da yok. Bari zihniyetinizi değiştirin. Mesela seksi sadece çok güzel kadınların hak ettiği kutsal bir ödül olarak görmekten vazgeçerek başlayabilirsiniz. Lütfen kendinize değer verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…