selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
Kalçadan dolayı hayatı sorgulayacak aşamaya nasıl geldiniz?Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.
ilk başta tanışırken nasıl oldu Yani onda beğenmiş ki evlisiniz. Beğenmeseydi veya elektrik alamasaydı zaten baştan olmazdı evlilik diye düşünüyorum.
inan bende düşünüyorum sırf kendi vücudu iyi diye beni baskılıyor gibi hisseediyorum bir şey on kere söylenmez yani.Beni beğenmeyeni hiç beğenmem ve asla onun için parmağımı oynatmam.
Sizi sevseydi böyle öneriler vermezdi.
Sizin gibi poposu olan bir tanıdığım vardı kız bir iki ay sıkı çalıştı acayip poposu oldu kızın sizde biraz çaba gösterin adam g.tü göbeği salmış olsa neyse derim ama kasliymis siz kendinizi geliştirdikçe çok hoşunuza gidecek gerçektenselam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
Dediğim gibi gerçekten çok zayıfım spora ciddi asılmam gerekiyor hayat tarzım haline gelmesi gerekiyor bunu yapabilecek irade yok bende.Estetik olabilirim ona da şuanlık korkuyorum açıkçasıKalçadan dolayı hayatı sorgulayacak aşamaya nasıl geldiniz?
Aslında çözümü çok basit bir şey. Squat yapmak yeterli ama onu da istemiyorsunuz. Eşinizle konuşunca hallolmazsa yine de spor vs yapmayacak mısınız? Yani insan bir şeyi en başta kendisi için yapmalı.
Eşinizi düzeltmek yerine kendinizi düzeltin. Yok kırılırım yok yapamam yok üşenirim... Spor yap demeyin diyorsunuz, tamam demeyiz ama bu popo başka türlü yola gelmez.selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
Beni bir daha aşağı çekmeye çalışma beğenmiyorsan aha kapı aha da sapı derdim böylesine.inan bende düşünüyorum sırf kendi vücudu iyi diye beni baskılıyor gibi hisseediyorum bir şey on kere söylenmez yani.
İsmail YK haklıymış yani değil mi :))Beni beğenmeyeni hiç beğenmem ve asla onun için parmağımı oynatmam.
Sizi sevseydi böyle öneriler vermezdi.
selam arkadaşlar gerçekten çıkmazdayım.Kocamla yaklaşık bir senedir evliyiz.Ve cinsel problemlerimiz var.Yani aslında cinselliğimiz çok güzel lakin ben beni beğenmediğini düşünüyorum.Orta boylu zayıf cılız bir kızım göğüslerimi yaptırdım fakat kalçam nerdeyse yok sırtımın devamı gibi.Eşiminse vücudu çok iyi sürekli spor yapar baya kaslı gerçekten.Beni kırmadan aslında ima etmeye çalıştı sende spor yapabilirsin diye teşvik etti ama ben biraz tembel biriyimve bu konuları açtığı zaman gerçekten sinirleniyor ve kendimi yetersiz hissetmeye başlıyorum.Pilatese başladım ama devamı gelmedi.Artık her şeyi sorgulamaya başladığım bir evredeyim.Cinsellik yaşarken ki pozisyonlarda bile acaba mı diye düşünmeye başladım.Kalçalarım yok diye tek bir pozisyonda yapıyor gibiyiz yada dediğim gibi ben öyle hissediyorum.Siz ne düşünüyorsunuz ben kendimi artık kadın gibi hissetmiyorum.Ne yapmalıyım sakın spor demeyin yapamam biliyorum kendimi eşimle konuşup kırıldığımı belirtmem mi lazım kızlar lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?