bizim burda diyetisyen uzakta canım ya keske olsada gitsem
Benim matematik iflas.. Şu an 90 olmanız lazım değil mi? Ayrıca 70 kilo çok değil, gitsin o da kas yapsın uyuz oluyorum böyle adamlara ya, 2 tane çocuk doğurmuşsun sen, bit değil, hiiç moralini bozma sen
sen sevin ölursem mune @ lutfen bsy demek istmyorumSacma sapan caylar ve diyetlerle de kendinizi öldürürsünüz. Mezarlık yakın mı bari?
Canım gerçekten çok kilolu da olabilirsin ama eşinin bunu belirtme yöntemi çok çok yanlış. Evet sağlıklı kiloda olmak çok önemli fakat biri ya da eşin seni beğensin diye değil, sen kilo vermek istediğin ver.boyum kisa oldgu icin kilolu gozukuyorum gecen sacimi boyadim iyi iyi die gecstrdi bni
burda diyetsyen uzak hem kucuk iki cocugum var onn derdindemyik diorkilo wermek icin ne yapilmasi gerektigini zaten biliyosun. onu da yapamiyrm diyosun. ayrica sagdan soldan duydugun listelerle rejim yapma. diyetisyene git.
Beden ve ruh sağlığın için zayıfla
psikoloji olarak daha güçlü olursun
iradeli ol
uğraşlar bul kendine
yemek için yaşama yasamak için ye
2 evladını düşünerek yap bunları..
Alıntı yaparak cevaplarsanız daha iyi olur.boyum kisa oldgu icin kilolu gozukuyorum gecen sacimi boyadim iyi iyi die gecstrdi bni
e canim yemeni kisamiyorsun diyetisyen yok. spor dicem o da kalsin dicen. ben baska zayflama yontemi bilmiyorum.bzm
burda diyetsyen uzak hem kucuk iki cocugum var onn derdindemyik dior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?