- 1 Temmuz 2022
- 4
- 3
- 1
- 29
- Konu Sahibi burcu atalay
Merhaba ben şuan 5 aylık hamileyim. Hamile kaldıktan bir süre sonra eşimin tavırları çok değişti. Arkadaşının olduğu şehire taşınmak için ısrar edip duruyordu. Gittik ama ben hastalandım. Hamile olduğum için doktorlar ilaç vermedi. Ateşim 40 falan olmuştu. Kendisi ordaki işi beğenmediğini söyleyip vazgeçti. Evimize geldik ve aylar sonra bana hastalığımın numara olduğunu bile söyledi. Beni hastaneye götüren oydu neymiş ev tutmusuz ben ev temizlemeye gitmemisim. Ya karnımda bebek var 40 derece ateş nasıl gidebilirdim. Neyse asıl konu oradaki arkadaşı ve karısı biz geldikten bir ay sonra buraya geldiler. Çoluk çocuk tatil yaptılar. Benim kocam hep arkadaşının karısına öncelik veriyor. Birşey yapilcaksa ilk ona yapılıyor ben kuskulandim. Ama konduramadim misafir dedim geçtim. Taki ikisi WhatsApp ta aynı anda sürekli çevrimiçi olana kadar dün akşam eşimin telefon faturasına baktım. Arkadaşının karısını iki aydır hergun arıyor ve 1 saat konuşuyor . Banada hep iş yerinde telle çok konuşurken görünmek istemiyorum laf ediyorlar falan diyor iki aydır önceden hep beni arar benle konuşurdu şimdi o kadınla konuşuyor. İçeriğini bilmiyorum ne konusyorlar ama sürekli mesajlasiyorlarda eve geldiğinde ne arama kaydı nede mesajlar olmuyor telinde ve sürekli teli yanında geziyor. Kısacası aldatıyorum. O kadın benim evime geldi kaldı o kadar igrendim ki ikisinden de hamileyim bebeğimi sterese sokmak istemiyorum. Biran önce delil bulup gidip bosayip ikisini de rezil etmek istiyorum. Yardımcı olacak fikri olan varsa yazar mi