Evet :)Yani sahte olunca mi ban yiyorlar anlamadim yine
Evet.
5,4 şiddetinde 12 Adalar merkezli deprem oldu.
2 gün önce de Datça merkezli deprem olmuştu.
Bu aralar beşik gibi sallanıp duruyoruz.
Konu konu değil ki, değişsin zaten.allah korusun ya) Çok korkuyorum ben depremden. Yazının konusu da değiştirdik bu arada
Ban yemenin bi nedeni de sahte konu acmak olmali ki bu konu da fake olmaya layik yani :))Yani sahte olunca mi ban yiyorlar anlamadim yine
Sagol canimEvet :)
BencedeBan yemenin bi nedeni de sahte konu acmak olmali ki bu konu da fake olmaya layik yani :))
Konu konu değil ki, değişsin zaten.
BDV insanların fantazi dünyalarını ortaya çıkarttığı bir bölüm oldu bir süredir.
Hayır madem öyle adam gibi çıkıp "bu bu bu hakkında ne düşünüyorsunuz" diyin.
Milleti salak yerine koymaya çalışmak nedir?
Onlar akıllı biz salağız ya...
Katılıyorum. Bende son iki seferdir neden banlandığımı anlayamadan ban süremin bitmesini brkleyenlerdenim.Hangi konuya gitsem konu sahibi banlı şikayet et butonuna basılıyor bir kaç şikayet gelince konuya bakılmaksızın banlanıldığını düşünüyorum artık...şikayet et butonu amaç dışı kullanılıyor başkalarıyla hem fikir olmadığı için insanlar banlanıyor sistemin banlayanlarıda konuyu okumuyor ben artık böyle düşünüyorum
Çift bulup napıyor grup mu yapmak istiyor anlamadımEvlenmeden önce bunu bildiğiniz halde neden evlendiniz???!
Çift bulup napıyor grup öu yapmak istiyor anlamadım
Ya inanasım gelmedi o zaman yazılanlar yalan trolleniyoruz net ben de çok güldümAy özür dileyerek söylücem sesli güldüm))
Sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?