- 13 Haziran 2015
- 5.894
- 19.357
- 248
- Konu Sahibi Lorison6_16
Random atmisAdfhjkbsrhhhhgdd

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Random atmisAdfhjkbsrhhhhgdd
Ağlayarak 31 mi çekiyordu?Adfhjkbsrhhhhgdd
Ay yok artık yaa bu bildiğin psikopatlıkOnu da gördüm bu forumdaKocası rüyasında iş arkadaşlarını görmüştü, birkaç isim sıralamış ardanda iş arkadaşlarından biri kadınmış onun adını da sayıkladı diye konu açmıştı
Eminim konu sahibi hiç görmüyordurRüyalara girmeyelim pilisgördüklerimden dolayı kocam beni vurmalı
![]()
Gözümde o korkulu sıçrama anı canlandı birdenGeldiğinde uyuyordum dediğiniz için gece sandım ama fark etmez, evde 1 kişi var ve uyuyorsa kapının açılması herkesi korkutur.
O kadar haklısınız ki.Sen cinsel iliskinizin neredeyse sifir noktasina geldigini dert etmekten ote, Elinde telefonla saatlerce wcde kalmasindan mi sikayet ediyorsun?????!!!????
Farkinda misin senin evliliginde olmasi gereken, doga kanunlarinda tum canlilar icin gecerli olan cinsel iliski yok!!! Eger senin bu yorumunu okumasam, konuya yorumum farkli olacakti. Su an bakis acim 180 derece degisti!
Ortada bir sorun oldugunda, sadece son gordugunu aktarirsan, biz Burda kari koca iliskini bilemeyen kisiler olarak, milyon tane farkli yorum yapicaz, hem de olayin basini bilmedigimizden hepimizin de yorumu cok buyuk ihtimal yanlis olacak.
Tavsiyem, konu basligina edit gecmen ki, simdi ve sonrasinda olayi tekrar analiz edebilelim.