Durduk yere birden deli gibi bagirmaya basliyo ben cidden akil sagligindan suphe duyuyorumeşiniz sürekli sinirli bi insan mı yoksa son zamanlarda mı böyle.. zor bi durum allah yardımcınız olsun
Direk polisi ara yada ailenden birini çünkü sana bişey yapabilir ve lütfen korkma sen ondan daha güçlüsün bizi de bilgilendir sana bişey olmasın!Kizlar merhaba cok kotuyum esimle bi tartisma yasadik aslinda agzimi acip hicbisey dememistim ama en sonunda dayanamadim ne pislik bi insansin dedim dememle tokadi yuzume indirmesi bir oldu ondan bi kac dk once sokakta kolumdan tutup savurmalar insanlarin icinde bagirip seni doverim demeler simdi onu eve almiyorum alirsa biliyorum cok kotu olucak bu isin sonunu goremiyorum bana bi yorum yapin Allah rizasi icin
sinirli insan çok zor olur.. psikolojik tedavi felan görse keşke ikna olmaz mı acabaDurduk yere birden deli gibi bagirmaya basliyo ben cidden akil sagligindan suphe duyuyorum
Cok onemli bi olay degil bayanlar yani soyleki telefonda ancam vardi bu ordan bana bagirmaya basladi ne diye bagirdigini bile anlamadim neye ugradigimi sasirdim yani kapat su telefonu lan dedi amcamda duydu tabi kapatti telefonu kizim rahatsiz olma esini dinle dedi bende ona neden boyle yaptin cok ayip oldu dedim birden oraya buraya vurmaya basladi ne kadar terbiyesiz bi insansin dedim bende olay bundan ibaret evden cikti bende daha kapiyi acmadim annesine gitmis sizce napmaliyim kafayi yemek uzereyim gercekten bana vurup annesine gidip anlatiyodur bu beni ayri bi delirtiyo
deli mi ne amcanla konuşuyorsun diye mi bu öfkeCok onemli bi olay degil bayanlar yani soyleki telefonda ancam vardi bu ordan bana bagirmaya basladi ne diye bagirdigini bile anlamadim neye ugradigimi sasirdim yani kapat su telefonu lan dedi amcamda duydu tabi kapatti telefonu kizim rahatsiz olma esini dinle dedi bende ona neden boyle yaptin cok ayip oldu dedim birden oraya buraya vurmaya basladi ne kadar terbiyesiz bi insansin dedim bende olay bundan ibaret evden cikti bende daha kapiyi acmadim annesine gitmis sizce napmaliyim kafayi yemek uzereyim gercekten bana vurup annesine gidip anlatiyodur bu beni ayri bi delirtiyo
Ne desek boş durum ortada..Kizlar merhaba cok kotuyum esimle bi tartisma yasadik aslinda agzimi acip hicbisey dememistim ama en sonunda dayanamadim ne pislik bi insansin dedim dememle tokadi yuzume indirmesi bir oldu ondan bi kac dk once sokakta kolumdan tutup savurmalar insanlarin icinde bagirip seni doverim demeler simdi onu eve almiyorum alirsa biliyorum cok kotu olucak bu isin sonunu goremiyorum bana bi yorum yapin Allah rizasi icin