• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aramızı düzeltmek için yeni tanışmış gibi yapıyor

bu aralar iyi değilim. iş arkadaşlarım da fark etmiş. gereksiz çıkışmalarım var farkındayım dedi. dün de psikoloğa randevu almış. gidicem durum ne ise çözücem diyor. Bak bu var olan durumu kabullenip çözüm arayan insan davranışı ve gayet sağlıklı. Ama şu an ki reenkarnasyonla açılan muhabbet bana sağlıklı gelmiyor. Çünkü olumsuzlukla mücadele etmek yerine bir kaçış yöntemi gibi. yok mu aramızda PDR ci
cok fazla analiz ediyorsunuz. oncelikle niye oyle bir sey soyledi ki? contexti anlamadim ben. neyi ifade etmeye calisti? artik o durumdan cik vs manasinda mi soyledi. bilmiyorum insan bazen boyle sacma seyler yapabiliyor.

Merhaba kızlar. Kocam şuan bana messenger dan hiç tanımadığı biriymişim gibi yazıyor. Bir haftadır aramız bozuk. Hatalarını telafi edip, düzeltmek yerine reenkarnasyona inanır mısın diye bi mesaj atıp beni tanımaya çalışıyor? Kafayı yiycem acil destek rica ediyorum. Ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum. Korkuyorum. Destek olabilecek kimsem yok. Yeni açtım hesabı size yazmak için
Bence gayet sempatik bir hareket😂

Back