• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam aramızı düzeltmek için yeni tanışmış gibi yapıyor

Biz de yaptık böyle bir şey ama yazışarak değil, tanışmıyor gibi sohbet ederek; "Ama hanfendi evliyim ben, karımı da seviyorum" diyen beyime "Olsun ben de evliyim, bi şey olmaz" deyince tabii bi çirkinleştik orada.

(Ne şaşırıyonuz, öz kocam ayol ahashs beyimi beyimle nasıl aldatabilirim? :D )

Son düzenleme:
Kızlar asıl mesele şu.. benim bi kaç gün önce d.günümdü. Yine özensiz, düşünülmemiş saçma bi buluşma ama sadece eşimle değil, asla bir arada olmaması gereken bir grup insanla. Sonrasında eşimle özel bişi yapmayacağımızı anladığım için ben gitmek istediğim restoranı söyledim. Rez. yaptık akşamına gittik. Ve bana hayatım boyunca ondan beklemeyeceğim bişi yaptı. rahmetli kardeşimle d.günlerimiz arası çok yok. O hayattayken biz aynı gün kutlardık . O gitti ben bozmadım geleneği. Yıllardır eşim de bunu bildiği için hep kardeşimin gününde benimkini de kutlardı. Am bu sefer bna kardeşimin d.gününü söyleyip sen bu günden nefret edersin. sevmezsin ki dedi. Sİze bunu nasıl anlatayım bilemiyorum ama sanki özlemle baş etmek için devam ettirdiğim bu durumu biri geldi (ki o biri hayatta en değer verdiğim kişi) çaat diye yıktı. Öyle ki altında kaldım. lokmalar boğazımda kaldı. gidip ağladım wc de. çok zoruma gitti. o günden beri aramız çok kötü. benim içim acıdı kızlar. şimdi yeni biri gibi davransa ne davranmasa ne.. ne yapaayım ben de ona onu mu anlatayım..
Ah yaa, başınız sağolsun çok üzgünüm... Bu arada kırılmakta haklısınız bu adamlar niye hiç lafını sözünü bilmiyor anlamıyorum, bunca yıldır bunu bilip aynı gün kutlamaya dikkat ederken neden sonuncusunda böyle yaptı? Onun istediği organizasyon yerine diğerini seçtiğiniz için mi?

Seninki nasıl konuya giriş yaptı nasıl oldu acıklar mısın suan aklımda hicbir fikir yok nasıl giriş yapsam 😂
Tam yazdığını yazıyorum bak.
Merhaba ben ...
Bir kaç gün öncesine kadar yaşamaya çalışan bir ölü idim.Ta ki sizi görene kadar. Reenkarnasyona inanır mısınız?Beni buna inandıran güzel bir şey oldu.

Ah yaa, başınız sağolsun çok üzgünüm... Bu arada kırılmakta haklısınız bu adamlar niye hiç lafını sözünü bilmiyor anlamıyorum, bunca yıldır bunu bilip aynı gün kutlamaya dikkat ederken neden sonuncusunda böyle yaptı? Onun istediği organizasyon yerine diğerini seçtiğiniz için mi?
sıkıntı şu O bi organizasyon yapmamış. Aynı yerde çalıştığım arkadaşımın fikriymiş kalabalığı toplamak :D işte yapmayacağını anlayınca benim yaşım kimse düşüremez beni deyip kendim istedim o restoranı. Am sonuç gece boyu gözyaşı, sabaha kadar oturmak , ertesi gün işe gidememek.

sıkıntı şu O bi organizasyon yapmamış. Aynı yerde çalıştığım arkadaşımın fikriymiş kalabalığı toplamak :D işte yapmayacağını anlayınca benim yaşım kimse düşüremez beni deyip kendim istedim o restoranı. Am sonuç gece boyu gözyaşı, sabaha kadar oturmak , ertesi gün işe gidememek.
Gerçekten üzüldüm, yani anlamaya çalışıyorum neden bunca yıldır buna dikkat ederken bu yıl böyle kırıcı bir şey söyledi? Hani başından beri öyle olsa tamam ama değilmiş ki, tepkisi neye?

Gerçekten üzüldüm, yani anlamaya çalışıyorum neden bunca yıldır buna dikkat ederken bu yıl böyle kırıcı bir şey söyledi? Hani başından beri öyle olsa tamam ama değilmiş ki, tepkisi neye?
bana verdiği cevap nasıl öyle bişi dedim aklım almıyor. işte benim de almıyor.

bana verdiği cevap nasıl öyle bişi dedim aklım almıyor. işte benim de almıyor.
Yani hiçbir şeye tepki olarak değil, öyle durup dururken mi söylemiş? Ya üzülmeyin, dan dun konuşmuş keşke olmasaydı

kız neye tepki vercek. o güne kadar mis gibiydik. sıçtı batırdı. kucağıma da nur topu gibi bi travma koydu
Ben cidden çok üzüldüm ya, anlıyorum çok zor bir durum ama kendince barışma çabası da var pişman olmuş muhtemelen kendini affettirmek istiyor

Ben cidden çok üzüldüm ya, anlıyorum çok zor bir durum ama kendince barışma çabası da var pişman olmuş muhtemelen kendini affettirmek istiyor
bu aralar iyi değilim. iş arkadaşlarım da fark etmiş. gereksiz çıkışmalarım var farkındayım dedi. dün de psikoloğa randevu almış. gidicem durum ne ise çözücem diyor. Bak bu var olan durumu kabullenip çözüm arayan insan davranışı ve gayet sağlıklı. Ama şu an ki reenkarnasyonla açılan muhabbet bana sağlıklı gelmiyor. Çünkü olumsuzlukla mücadele etmek yerine bir kaçış yöntemi gibi. yok mu aramızda PDR ci

bu aralar iyi değilim. iş arkadaşlarım da fark etmiş. gereksiz çıkışmalarım var farkındayım dedi. dün de psikoloğa randevu almış. gidicem durum ne ise çözücem diyor. Bak bu var olan durumu kabullenip çözüm arayan insan davranışı ve gayet sağlıklı. Ama şu an ki reenkarnasyonla açılan muhabbet bana sağlıklı gelmiyor. Çünkü olumsuzlukla mücadele etmek yerine bir kaçış yöntemi gibi. yok mu aramızda PDR ci
Psikoloğa gitmek istemesi, randevu alması çok olumlu ve çözüm odaklı ama diğeri için de belki tatlı bir jest, eğlence olur diye düşünmüş olabilir

Yaşadığınız olaya üzüldüm hele doğum gününüzde olması umarım daha iyisinizdir ama adamın kötü bir niyetle soyledigini düşünmüyorum yazdıklarınızdan çabasından ilişkinizin dinamiğinden ve anlattıklarınzdan karakterinden ötürü
psikolojik boyuttan bakarsak da kendince gerçeği yüzünüze vurarak sizi bulunduğunuz hayal dünyasından çıkarıp bununla yüzleştirmek istemiş olabilir bilinç dışı bir şekilde belki de buna üzülüyordur belki de kendince artık aşmanızı istiyordur bilemeyiz ama bence yapılan hata da eğer kötü niyet aramıyorsak sonrasında gösterilen çaba onu affedip affetmeyeceğimz konusundaki en önemli faktör olur

Kızlar suan kocamla yazısıyorum ve kendi kendimi kıskançlıktan kemirecem sanki beni benle aldatıyor 😂o kapalı kutuda ne hunerler varmış resmen boşamamak icin zor tutuyorum kendimi cok farklı duygular icindeyim

Back