• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aldatmış beni

Valla hayret ediyorum şuan kocam yapmamıştır diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum. Okuyun öyke yazın rica ediyorum. Kocam yaptıysada yapmadıysa çocuğumuz olacak diye o ikinci şansı verdim. O kadının amcası iki yıl sonra piyasaya çıktığında ona ettiğim bedduaları bildirsin dedim. Ettiğim beddua bana ne yaşattıysa aynı şeyleri yaşasın diyeydi. NNiye hoplayıp duruyorsunuz anlamadım. Kadın da hiiiiiç bir suç yoksa birşey de olmayacaktır sakin olun. O kadına öfkeliyim. Evli olduğunu bile bile görüşmüştür bu bir gerçek ve aynısını yaşasın istedim hepsi bu. Yine söylüyoruö inşallah bana ne yaşattıysa aynısını oda yaşasın. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Düşünceler ve fikirler farklıdır.
Ama beni burda suçluyor olmanız şaşırttı. Başka diyecek bşyim yok. Yaşayan benim.
bak canım. bu konuda seni o kadının tavrından cok eşinin o kadına tavrı yaklasımı ilgilendiriyo. niye barıstın demiyorum. aynı durum da ben olsam ben de belkı tam senın yaptığın gıbı yapardım yaşamak lazım. o kadında sana yasattığını yasatsın eyvallah. ama seni şu konuda anlayamıyorum.
eşime kuyruk salladı. eşime mesaj attı eşime yaptı etti. tammda eşin bu kadına tlf numrsı vermiş. bu kadınla mesajlasmıs konusmus artık ne halt yaptıysa. bunların senin eşin yapmış. yani bu olayda kadının zaten bunu yapmaması gerekıyomus ama kadının sana karsı bı sorumluluğu yok anlatabıldım mı? senınle evlı olan kocan. bence en buyuk sucluda kocan. barısmıs olabılırsın.

H

Haklısınız galiba. Bu arada benim bu konuyu açmamdan rahatsız olanlar olmuş bu açılan konuyu silebiliyormuyuz öyle ona bakıyorum. Onca yazı yazdım üzüntümü paylaştım. Eşlerinize ikinci şansı verin hemen kestirip atmayın mesajı vermek istedim. Haklıyken haksız konuma düştüm. Özel hayatımı paylaşmak hataymış

Silemiyorsunuz. Ama konuyu kapatabiliyorsunuz.
Evlat acısı bambaşka. Bu tip şeyler yaşadığınızı için şu an benden bambaşka bir boyuttasınız. O yüzden sizinle ikinci şansı falan tartışmak istemiyorum. Ben ikinci şansı verenlere aile terapisini önerir kenara çekilirim. Ama eş affedildiyse olayların artık arkada bırakılması gerektiğini ve diğer kadını da artık arkada bırakmanız gerektiğini düşünüyorum.

H

Haklısınız galiba. Bu arada benim bu konuyu açmamdan rahatsız olanlar olmuş bu açılan konuyu silebiliyormuyuz öyle ona bakıyorum. Onca yazı yazdım üzüntümü paylaştım. Eşlerinize ikinci şansı verin hemen kestirip atmayın mesajı vermek istedim. Haklıyken haksız konuma düştüm. Özel hayatımı paylaşmak hataymış
İkinci şans konusunda çoğu kişi sizinle zıt fikirde olacaktır. Yıpranmamak ve üzülmemek için hiç bulaşmayın böyle mesajlar vermeye derim.

bence de konuyu kapattıran bizim burda ki olumsuz yorumlarımız sizin suan düzelmiş olan ilişkinizi zedelemesin. güzel günlerde güzel evlatlar büyütebilmeniz dileğiyle.

Allah yardımcınız olsun ınsallah bsaglıkla bır evldaa kavusursunuz ılerıdekı hayatınızda tekrar dert keder grmezsınız Allah en kısa zamanda nasıp etsın

bak canım. bu konuda seni o kadının tavrından cok eşinin o kadına tavrı yaklasımı ilgilendiriyo. niye barıstın demiyorum. aynı durum da ben olsam ben de belkı tam senın yaptığın gıbı yapardım yaşamak lazım. o kadında sana yasattığını yasatsın eyvallah. ama seni şu konuda anlayamıyorum.
eşime kuyruk salladı. eşime mesaj attı eşime yaptı etti. tammda eşin bu kadına tlf numrsı vermiş. bu kadınla mesajlasmıs konusmus artık ne halt yaptıysa. bunların senin eşin yapmış. yani bu olayda kadının zaten bunu yapmaması gerekıyomus ama kadının sana karsı bı sorumluluğu yok anlatabıldım mı? senınle evlı olan kocan. bence en buyuk sucluda kocan. barısmıs olabılırsın.
Evet sizede anlatamadığım ben bunları kocamla aramda hallettim ama o kız yaptığının yanlış olduğunu bilsin diye amcasına anlattım ben bunu. Anlatabiliyormuyum ben çok savaştım kendimle ve eşimle. O kadının hiç bişey olmamış gibi hayatına kaygısızca devam etmesi oturdu kaldı bana tamammı. Amcası kızsın istedim. Ben bunu yapmasaydım amcasına söylemeydim tek suçlu kocammış gibi olmuyormu? Ha tamam tek suçlu kocan diyorsanız onada eyvallah o kadına biri ders vermesin aynı yolda devam etsin. Bir erkeğin evli olduğunu öğrenince nekadar istiyorsada olsun elini ayağını ondan çekmeli uzaklaşmalıydı.demek istediğim o benim kocam diyelim kıza çapkınlık yaptı numarasını aldı yazışıldı konuşuldu ve evli olduğunı öğrendiğinizde o erkeği siz olsanız o anda hayatınızdan çıkartmazmışınız. Ben tam da bunu anlatnaya çaloşıyorum evli olduğunı bilince niye drvam ediyo eşim onu ilişkiye zorlayabilirmi. Kocam numarasını değiştirmiş diyorum. En azından kurtulmak istemiş bu kadının bu adamın peşini bile bile bırakmafdğı anlamına gelmezmi ya. Herkes kendi söylediğini doğru bilir arkadaşlar kocama az çektirmedim o kız da en azından amcasından bir tokat yesin istedim. Ben bu konuda başka bşy söylemek istemiyorum. Kendimi açıkca ifade edemediğimi veya sizler sırf lak lak olsun diye o kızı tamamen suçsuzmuş gibi bahsettiğinizi düşünüyorum. Ben size akıl danışmadım. Eşimi affettiğimi ve aynı durumda olup kararsız kalanlara bir umut olur diye yazdım. İkinci şansı herkes hak etmeli

Aldatilmissin iste ne kadar gorustu, ne kadar ileri gitti diye niye dusunuyorsun? Bosanmayi dusunmuyorsan kurcalama hic, o mesaj ve yalanlarla insan zaten aldatildigini anlardi sen hala gorustu mu, hergun mu mesajlasti oyleyse biterim diyorsun. Demek ki bosanmak sana uzak. O zaman hic olayi arastirma bosuna uzulursun. Esine inanmis gibi yap.

Yani kişinin Kuran'a el basması doğruyu söylediği anlamına gelmez, bu kişinin vicdanına kalmış bir şey. O an kendini kurtarmak için insan kutsal gördüğü her şeyin üzerine yemin edebilir. Bir garantisi yok. Bence aldatılmışsınız ki itiraf etmiş zaten eşiniz, kadın da ucunun kendisine dokunmasını istemiyor muhtemelen. Ben şahsen inanmış gibi yaparak bulabildiğim her dökümü toplar, davayı da açardım. Bu kadar yüzsüzce yalan söyleyebilen biriyle evliliğinizin sağlıklı yürüyeceğini düşünmüyorum.

Not: İkinci şans vermeyi düşünüyorsanız çift terapisi öneririm, keza aldatılma oldu mu ilişkilerde alışkanlığa dönüşüyor ve ayrı model uygulanıyor bu çiftlerde.

Evet sizede anlatamadığım ben bunları kocamla aramda hallettim ama o kız yaptığının yanlış olduğunu bilsin diye amcasına anlattım ben bunu. Anlatabiliyormuyum ben çok savaştım kendimle ve eşimle. O kadının hiç bişey olmamış gibi hayatına kaygısızca devam etmesi oturdu kaldı bana tamammı. Amcası kızsın istedim. Ben bunu yapmasaydım amcasına söylemeydim tek suçlu kocammış gibi olmuyormu? Ha tamam tek suçlu kocan diyorsanız onada eyvallah o kadına biri ders vermesin aynı yolda devam etsin. Bir erkeğin evli olduğunu öğrenince nekadar istiyorsada olsun elini ayağını ondan çekmeli uzaklaşmalıydı.demek istediğim o benim kocam diyelim kıza çapkınlık yaptı numarasını aldı yazışıldı konuşuldu ve evli olduğunı öğrendiğinizde o erkeği siz olsanız o anda hayatınızdan çıkartmazmışınız. Ben tam da bunu anlatnaya çaloşıyorum evli olduğunı bilince niye drvam ediyo eşim onu ilişkiye zorlayabilirmi. Kocam numarasını değiştirmiş diyorum. En azından kurtulmak istemiş bu kadının bu adamın peşini bile bile bırakmafdğı anlamına gelmezmi ya. Herkes kendi söylediğini doğru bilir arkadaşlar kocama az çektirmedim o kız da en azından amcasından bir tokat yesin istedim. Ben bu konuda başka bşy söylemek istemiyorum. Kendimi açıkca ifade edemediğimi veya sizler sırf lak lak olsun diye o kızı tamamen suçsuzmuş gibi bahsettiğinizi düşünüyorum. Ben size akıl danışmadım. Eşimi affettiğimi ve aynı durumda olup kararsız kalanlara bir umut olur diye yazdım. İkinci şansı herkes hak etmeli

Bakın ben başka bir mesajımda şunları söyledim:

Whatsapp görüşmelerini de göremediniz, sadee telefon dökümlerinden konuşmalar olduğunu biliyorsunuz. Bir de eşinizin söylemiş olduğu ve sildiği için göremeyip emin olmadığınız mesajlar var. Yani daha aralarında tam ne yaşandı bilmiyorsunuz, eşinizin kıza ne dediğini bilmiyorsunuz, kızın eşinizin evli olup olmadığını bilip bilmediğini bilmiyorsunuz.

Başka gelişmeler mi oldu? Siz kızın eşinizin evli olduğunu ne zaman öğrendiğini nerden biliyorsunuz? Sırf eşinizin kızın numarasını engellemiş olmasından mı çıkardınız bunları?

Herkes ikinci şansı hakediyorsa artık sizinle iletişimi olmayan o kız da sanırım ikinci şansı hakediyor. Bırakın artık bu mevzuları.

Bakın ben başka bir mesajımda şunları söyledim:

Whatsapp görüşmelerini de göremediniz, sadee telefon dökümlerinden konuşmalar olduğunu biliyorsunuz. Bir de eşinizin söylemiş olduğu ve sildiği için göremeyip emin olmadığınız mesajlar var. Yani daha aralarında tam ne yaşandı bilmiyorsunuz, eşinizin kıza ne dediğini bilmiyorsunuz, kızın eşinizin evli olup olmadığını bilip bilmediğini bilmiyorsunuz.

Başka gelişmeler mi oldu? Siz kızın eşinizin evli olduğunu ne zaman öğrendiğini nerden biliyorsunuz? Sırf eşinizin kızın numarasını engellemiş olmasından mı çıkardınız bunları?

Herkes ikinci şansı hakediyorsa artık sizinle iletişimi olmayan o kız da sanırım ikinci şansı hakediyor. Bırakın artık bu mevzuları.
İki sene önce yazdıklarımda mevcut. Bakın dikkatsizce yorum yaptığınız buradan belli eminim burdaki çoğu kişi böyle kolayca tıkır tıkır yazmıştır bilmeden etmeden. O kadına gözümün önünde yazdı ben evliyim eşim şuan yanımda demişti oda " senin işine öyle geliyor " diye cvp yazdı hemen. Başkada bi diyeceğim yok. Siz kendi kendinizi açığa verdiniz OKUYUN Sonra YAZIN

Siz kendi kendinizi açığa verdiniz

Yahu nasıl bir kafa yapısı içerisindesiniz. Ben size kibarca sordum arada kaçırdığım bir şey mi var diye? Benim hayatım sizin konunuzdan mı ibaret. 14 sayfa konu olmuş kaçırmış olamaz mıyım? Ne demek açığa verdiniz falan? Aynen devam edin arkadaşım. Negatif enerjilerinizi yayın etrafa. Öyle hiç bir şeyi geride bırakmayın. Takın bu kızı da. Cezasız kalmasın patlatsın amcası bi tane de içiniz soğusun. Şu dünya da başka ne acılar olduğunu görmüşsünüz hala hangi noktadasınız.

İki sene önce yazdıklarımda mevcut. Bakın dikkatsizce yorum yaptığınız buradan belli eminim burdaki çoğu kişi böyle kolayca tıkır tıkır yazmıştır bilmeden etmeden. O kadına gözümün önünde yazdı ben evliyim eşim şuan yanımda demişti oda " senin işine öyle geliyor " diye cvp yazdı hemen. Başkada bi diyeceğim yok. Siz kendi kendinizi açığa verdiniz OKUYUN Sonra YAZIN

Bu detayı ben okudum ama kızın evli olduğunu bildiği anlamını çıkarmadım mesela,bekar bilerek yazışmış olabilir sonra eşin birden ben evliyim diyince kız beni başından atıyorsun anlamında işine öyle geliyor demiş olabilir,yani bu kesin biliyordu denecek bir kanıt değil

Şu an bi önemi de yol zaten ama okuduk yani onu bilin de

Sağolun ztn öyle düşünüyoruz yani tüp bebekle genetiği incelenmiş sağlıklı embrio larla. Ama genetik uzmanı bize bebeğinizdeki bu sıkıntı tarama testinde çıkmazdı zaten. Bu kromozomların içinde gen problemi. Yani taramayı yapsakta çıkmicakmış amniosentez yapılacak direk bizde
Hamile olduğum için ister istemez merak ettim, yaranızı kanatmak istemem ama ayrıntılı ultrasonda parmaklarını sayıyorlar mutlaka, ayrıntılı ultrasona da mı girmediniz? Damak yarığına da mutlaka bakılıyor her muayenemde. Evladınıza çok çok üzüldüm, Allah sabır versin. İnşallah Allah size de sağlıklı bir evlat nasip eder.

Ayrıntılı ultrasona girdim tabiki ama doktor parmaklarını ayrıca söylemedi. Elleri ayakları tam dedi hatta o anda bakarken avucunu açtı ama hani bir kısmı gölgelenir ya öyle denk gelmiş demekki. Bilemiyorum elleri çoğu zaman yumruk şeklindeydi ztn. Benim anlamadığım asıl o karnındaki fıtığı nasıl göremediler
Hamile olduğum için ister istemez merak ettim, yaranızı kanatmak istemem ama ayrıntılı ultrasonda parmaklarını sayıyorlar mutlaka, ayrıntılı ultrasona da mı girmediniz? Damak yarığına da mutlaka bakılıyor her muayenemde. Evladınıza çok çok üzüldüm, Allah sabır versin. İnşallah Allah size de sağlıklı bir evlat nasip eder.

Ama onuda göstermeyen Rabbimin varmış bir bildiği çünkü düşününce insan bilseydim o saatden sonra üzülmekten başka ne yapacaktımki o doğana kadar günler geçmek bilmicekti.üzülecektik ama bişey yapamicaktık.sizinki de hayırlı olsun. ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN. Eve boş bir bebek çantasıyla dönmek çok acı. 9 ay boyunca özenerek dekor ettiğin o bebk odasını toplayıp bir bavula sığdırmak çok acı.Allah kimseye yaşatmasın

Ama onuda göstermeyen Rabbimin varmış bir bildiği çünkü düşününce insan bilseydim o saatden sonra üzülmekten başka ne yapacaktımki o doğana kadar günler geçmek bilmicekti.üzülecektik ama bişey yapamicaktık.sizinki de hayırlı olsun. ALLAH SAĞ SAĞLİM KUCAĞINIZA ALMAYI NASİP ETSİN. Eve boş bir bebek çantasıyla dönmek çok acı. 9 ay boyunca özenerek dekor ettiğin o bebk odasını toplayıp bir bavula sığdırmak çok acı.Allah kimseye yaşatmasın
Amin. Eminim ki çok çok çok zordur. Ben de her şeyini aldım, bekliyorum büyük bir merakla ve heyecanla. Ama başa geldikten sonra çekiliyor maalesef. Kimi insanın imtihanı büyük oluyor, Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın. İnşallah siz de tekrar anne olursunuz en kısa zamanda. Allah büyük, size yine nasip eder inşallah.

Yazmayim artik diyordum da yani lak lak dersen yazarız tabi. Kıza suçsuz diyen kim ki ? Herkese okumuyor musunuz yaziyorsunuz da bi siz donup okuyun bakalım. Kiz tabi ki suclu ama asil suclu esin. Esin izin vermese kiz bi tarafini yirtsin ona ulasmazdi. E siz esinizin yaptigini capkinlik diye nitelendirip kiza beddua saydirirsaniz böyle cevaplar alırsınız.

Ben de kararsiz kalanlar affetmesin dite yazıyorum evet. Affetmesinler ki affetmeyenler arttikca aldatanlar azalsin yani. Tamam ? Aldatma uzerine kurulan sahte mutluluk lazim degil. Aldatilanlara umut ne yahu ? Umut kendisine yeni bir hayat kurabilmesi konusunda olur. Bu konuda umut verecek bir sey yok ki.

Ikinci şans muhabbetini de sacma buluyorum. Aldatmasaymis. Aldatan kadin olsa öldürülür bu memlekette. Bazilari da adama 2., 3., 5. şans diye avunup durur. Sansi hakediyorsa kız daha cok hakediyor o zaman.

Neyse bebek konusuna hic girmedim çünkü o ayri bir mesele bu konudan tamamen bağımsız. Basiniz sağolsun. İnşallah tekrar cocuk sahibi olursunuz en kisa zamanda.

Ama iste 2 konu ayri oldugu icin asil konu uzerinden gidiyorum.

O kadını arıyorum açmıyor tehdit mesajları hakaret mesajları attım.. kocanı tanımıyorum. Yanlış numara çevirmişim özür dilerim diyor.. faturalı olmadanda mesaj dökümü alınıyormu.. kontörlü hattı var. Vede bana dökümanlar verilirmiki.. nasıl olucak bilmiyorum.. en kötüsü de görmekten korkuyorum gece gündüz yazışmışsa biterim ben !onu da en fazla boşarım başka ne yapabilirim

Whatsapptan nasıl yanlışlıkla yazılacak ki? Mesajı atmadan önce resmini vs görüyorsunuz kişinin.

Back
X