- 8 Ocak 2017
- 1.021
- 1.572
- 48
- 31
bak canım. bu konuda seni o kadının tavrından cok eşinin o kadına tavrı yaklasımı ilgilendiriyo. niye barıstın demiyorum. aynı durum da ben olsam ben de belkı tam senın yaptığın gıbı yapardım yaşamak lazım. o kadında sana yasattığını yasatsın eyvallah. ama seni şu konuda anlayamıyorum.Valla hayret ediyorum şuan kocam yapmamıştır diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum. Okuyun öyke yazın rica ediyorum. Kocam yaptıysada yapmadıysa çocuğumuz olacak diye o ikinci şansı verdim. O kadının amcası iki yıl sonra piyasaya çıktığında ona ettiğim bedduaları bildirsin dedim. Ettiğim beddua bana ne yaşattıysa aynı şeyleri yaşasın diyeydi. NNiye hoplayıp duruyorsunuz anlamadım. Kadın da hiiiiiç bir suç yoksa birşey de olmayacaktır sakin olun. O kadına öfkeliyim. Evli olduğunu bile bile görüşmüştür bu bir gerçek ve aynısını yaşasın istedim hepsi bu. Yine söylüyoruö inşallah bana ne yaşattıysa aynısını oda yaşasın. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Düşünceler ve fikirler farklıdır.
Ama beni burda suçluyor olmanız şaşırttı. Başka diyecek bşyim yok. Yaşayan benim.
eşime kuyruk salladı. eşime mesaj attı eşime yaptı etti. tammda eşin bu kadına tlf numrsı vermiş. bu kadınla mesajlasmıs konusmus artık ne halt yaptıysa. bunların senin eşin yapmış. yani bu olayda kadının zaten bunu yapmaması gerekıyomus ama kadının sana karsı bı sorumluluğu yok anlatabıldım mı? senınle evlı olan kocan. bence en buyuk sucluda kocan. barısmıs olabılırsın.