• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aldatmış beni

Valla hayret ediyorum şuan kocam yapmamıştır diye bişey söylediğimi hatırlamıyorum. Okuyun öyke yazın rica ediyorum. Kocam yaptıysada yapmadıysa çocuğumuz olacak diye o ikinci şansı verdim. O kadının amcası iki yıl sonra piyasaya çıktığında ona ettiğim bedduaları bildirsin dedim. Ettiğim beddua bana ne yaşattıysa aynı şeyleri yaşasın diyeydi. NNiye hoplayıp duruyorsunuz anlamadım. Kadın da hiiiiiç bir suç yoksa birşey de olmayacaktır sakin olun. O kadına öfkeliyim. Evli olduğunu bile bile görüşmüştür bu bir gerçek ve aynısını yaşasın istedim hepsi bu. Yine söylüyoruö inşallah bana ne yaşattıysa aynısını oda yaşasın. Herkesin fikrine saygı duyuyorum. Düşünceler ve fikirler farklıdır.
Ama beni burda suçluyor olmanız şaşırttı. Başka diyecek bşyim yok. Yaşayan benim.
Arkadaşların söylemek istediği şey kadına beddua ederken kocanıza neden aynı bedduaları okumuyorsunuz. Kadın suçsuz kadın harika demiyor kimse. Karşılık veren eşinizi koruyorsunuz şuan ama kadına gelince beddua.
Karışmayayım dedim ama :işsiz:

Bir arkadaş demiş ya kadına ettiğiniz beddua eşinize de gidiyordur diye, acaba böyle oluyormudur diye düşünmek bile sizi beddua etmekten uzaklaştırmalı bence. Ona gelecek olan size de geliyor bir şekilde. Madem eşinizi affettiniz kalbinizde o kadını da affedin, hatalı olan o ise Allah yine de hesabını soracaktır. Siz kalbinizi karartmayın bu mevzudan dolayı artık.

Senin koca da az hin değilmiş. Yap yap sonra abiyim kardeşim. Bi git ya!
Bugün bunu yapan yarın neler yapar.
Sadece dişinin kuyruk sallamasıyla olmuyo bu işler!

Slm arkadaşlar.. ben bu konuyu araştırdım.eşimin her iki hattının da dökümanını çıkarttırdı son 2 aylık.. eşim hiç aramamış cebinden mesaj yazmış bi dönem o kadın haftada bir aramış ve 1-2 dakika konuşulmuş görünüyor 6 ay öncedenn.. mesajlarındada eşimin hep cvp niteliğinde.. iyiyim şükür seni sormalı
evet işteyim çalışıyorum
Neden sordun evdeyim

gibisinden.. yani hep kaçamak cevaplar :)

Ama whatsapp dan bişi çıkaramadım

E watsaptan yazismis dolayisiyla birsey cikmamis. Esin akilliymis.

O senin yeğeninbenim kocamı ayartmış dedim. Oda senin kocan onu ayartmıştır bekarım demiştir biz erkekler öyle yaparız dedi. Yok dedim kocam gözümün önünde evliyim diye msj yazdı oda senin öyle işine geliyor diye yazdı.bilerek yaptı ne yaptıysa ve her neyse siz o gerizekalı yeğeninizin bana adresini verin onunla görüşücem dedim. Ve onun kulağını çekin yaptığının ayıp be yanlış olduğunu söyleyin dedim Oda veremem ama sorarım ben sona kocanızın bi resmini atında dedi. Yok dedim resim fln veremem siz söyleyin o bilir ztn dedim.ona çok ah ettim beddualar ettim aynı acıları yaşasın oda inşallah dedim.

O kadın kuyruk sallamasa olabilirmiydi böyle bşy sorarım size?

Annem o kadına fırsat verme yuvana sahip sık. Eğer kocanda gözü varsa ona iyilik etmiş olursun. Dedi

He canim he. Esin pisman olmus nosunu değiştirmiş diye masum,kiz kuyruk salladi. Esini affeden(!) kisinin kadinin pesine dusmesi de ayri bir vaka. Kiza bi ton beddua etmissin de ilk suclu senin esin! Kiz 2. Annenin dedikleri zaten genel soylenen laflar bu ulkede doğru oldugu anlamina gelmez.
Kiz ebli oldugunu biliyordu diyorsun da esin kendisinin evli oldugunu bilmiyor muydu ? Bu kizi degil esini daha suclu yapar. Kocalariniz sütten cikma ak kaşık mubarek.

Tmm ozaman şöyle diyelim kime beddua edeceğimi size soracak değilim. İnan sanki şuan o kadının kendiymişsiniz gibi onu savunuyorsunuz. Asıl komik durumda olan sizsiniz. O kadın evli olduğunu bile bile alçalıp o adamla fingirdesin ve ben o kadına teşekkür mü edeyim. Evli bir adamla flört etmek sizin için suç değilmi. Diyorum ya yaşasan böyle konuşamazsın. Ne düşünürsen düşün fikirlerini kendine sakla. Hoşuna gitmiyorsa yazdıklarım cevap vermezsin yorum yspmazsın bukadar basit.

Saka gibisin ya? Madem konuyu niye tekrar actin ? Sen boyle yazarsan istemedigin yorumlar gelecek tabi hic kusura bakma. Boşuna atar yapma kimseye. Kadini kimse savunmaz merak etme. Sadece asıl suclu esin. Dolayisiyla ilk once esine gitmiştir beddualarin merak etme sen.

Tansiyonu yükseltmeyin lütfen.
Anlıyorum, siz hırsızın hiç mi suçu yok diyorsunuz.Evet adam hatalı, hatta yaptığı hiç doğru bir şey yok.O kadın da hatalı.Konu sahibi de hatalı.

Ancak insanlar öyle şeyler yaşarlar ki değişirler.Bu '' evlat acısı'' da onlardan biri. Hatta öyle büyük bir şey ki bırakın aldatmayı insanı hayattan koparır.

Bebeğinin minicik mezarında ağlayan , gözyaşı döken bir insan artık böyle şeylere takılmaz.Takılamaz.

Konu sahibi ve eşi belli ki artık hayatlarına başka bir yön çizmişler, başka bir sayfa açmışlar.

O çizgi çok derin ve kesin çizilmiş.Öncesi , sonrası diye.

O nedenle çok yorumlanacak bir konu bulamıyorum ben.Size de haksızsınız demiyorum haklısınız.Ama artık önemli değil.
EVet arkadaşım aynende böyle işte. Sen nedemek istediğimi tam olarak anlattın. Ben eşim suçsuzdur diye bşy söylemedim burda aksine onunda kabahati en az öbürü gibi ama insan 7 yıllık bir evlat hasretinden sonra Allah bize bir müjde versin hasretini çeken bilir. Birden dünyamız değişti inanın ben ondan sonra herşeyi kapattım içime attım. Yavrum için değerdi çünkü.ve ben amcası ortaya çıkınca o günler tekrar gözümün önüne geldi. O günlerde yaptığım bedduaları söyledim. Eşimle evde iki yabancı gibi yaşadık haftalarca. Ben onu kolay mı affettim sanıyorsunuz.işe girdim artık düşünmekten kafamın ağrıları geçmiyordu. Kafam dağılsın düşünmeyim bi süre dedimm. Ve hamile kaldım. Allahın işi işte. O neylerse güzel eyler. O andan sonra kapanmıştı benim için. Şuanda üzerinden iki yıl ve evlat acısı geçti. Ama herkesin fikrine saygı duyuyorum. Beni suçlayanada tastikleyenede tşk ederim.

E watsaptan yazismis dolayisiyla birsey cikmamis. Esin akilliymis.

He canim he. Esin pisman olmus nosunu değiştirmiş diye masum,kiz kuyruk salladi. Esini affeden(!) kisinin kadinin pesine dusmesi de ayri bir vaka. Kiza bi ton beddua etmissin de ilk suclu senin esin! Kiz 2. Annenin dedikleri zaten genel soylenen laflar bu ulkede doğru oldugu anlamina gelmez.
Kiz ebli oldugunu biliyordu diyorsun da esin kendisinin evli oldugunu bilmiyor muydu ? Bu kizi degil esini daha suclu yapar. Kocalariniz sütten cikma ak kaşık mubarek.

Saka gibisin ya? Madem konuyu niye tekrar actin ? Sen boyle yazarsan istemedigin yorumlar gelecek tabi hic kusura bakma. Boşuna atar yapma kimseye. Kadini kimse savunmaz merak etme. Sadece asıl suclu esin. Dolayisiyla ilk once esine gitmiştir beddualarin merak etme sen.
Ben iki yıldır girmedim kk kulübüne bana profil güncellemesi msjı gelmiş. Girmişken açtığım konulara baktım bu konuyu tekrar okuyup başımdan neler geçti yazmak istedim.. olamazmı? ama bu tavırlar niye anlamış değilim vallaha bana kendimi suçlu hissettirdiniz ha. Hata bendeymiş ama gerçekten keşke yazmasaymışım bidaha. Sanal alemde olunca herkes kavgaya tartışmaya meyilli. Ben sizin bi arkadaşınız olcam böyle sanal falan değil yani siz bana ozaman böyle çıkışamazdınız.işte demek istediğimde bu. Rahatsız olduysanız niye yazıyorsunuzki anlamış değilim. Bana böyle sivri dillerle yaklaşanların hayatlarını çok merak ettim doğrusu hep kavgacı tiplersiniz belli

Kocama nasıl bir beddua etmemi tavsiye ederdiniz.? Karın sana aynısını yapsın diye mi? Dolayısiyle ben?? Mantıksız konuşmayın rica ediyorum. Ben evli olduğum kişiye Allah seni bildiği gibi yapsın demekten başka ne diyebilirim.
Arkadaşların söylemek istediği şey kadına beddua ederken kocanıza neden aynı bedduaları okumuyorsunuz. Kadın suçsuz kadın harika demiyor kimse. Karşılık veren eşinizi koruyorsunuz şuan ama kadına gelince beddua.
Karışmayayım dedim ama :işsiz:

Kocama nasıl bir beddua etmemi tavsiye ederdiniz.? Karın sana aynısını yapsın diye mi? Dolayısiyle ben?? Mantıksız konuşmayın rica ediyorum. Ben evli olduğum kişiye Allah seni bildiği gibi yapsın demekten başka ne diyebilirim.
He kocana diyemiyorsan kadına da demeyeceksin o zaman. İkisinin de suçu aynı. Birini affedip birini affetmemek mantıklı mı? Bir de beni mantığa davet ediyorsunuz. Neyse mutlu olun ne diyeyim.

Başın sağolsun, ne denir ki sen artık bedduayı falan bırak bir dahaki hamileliğinde de sıkı takip et, taramaları da yaptır

Ben iki yıldır girmedim kk kulübüne bana profil güncellemesi msjı gelmiş. Girmişken açtığım konulara baktım bu konuyu tekrar okuyup başımdan neler geçti yazmak istedim.. olamazmı? ama bu tavırlar niye anlamış değilim vallaha bana kendimi suçlu hissettirdiniz ha. Hata bendeymiş ama gerçekten keşke yazmasaymışım bidaha. Sanal alemde olunca herkes kavgaya tartışmaya meyilli. Ben sizin bi arkadaşınız olcam böyle sanal falan değil yani siz bana ozaman böyle çıkışamazdınız.işte demek istediğimde bu. Rahatsız olduysanız niye yazıyorsunuzki anlamış değilim. Bana böyle sivri dillerle yaklaşanların hayatlarını çok merak ettim doğrusu hep kavgacı tiplersiniz belli

Kavgaci tip be alaka? Fikir belirtmek sivri dilli olmak degil malesef. Zaten yazarak rahatsiz oldugumuzu belirtmis oluyoruz. Her konuda da aynı muhabbet. aynı fikirde olmayinca cevap yazmayacagiz diye birsey yok. Konu acmasin böyle düşünenler. Arkadasim da olsaniz ayni seyi söylerdim evet. Arkadsim olması fikrimi degistirmez ki. Yine suçlu olan esin derdim.

Yemin etse kurana el bassa dahi inanma ki etmemis bile.cogu erkek yemin edip sonra tovbe ettiginde herseyin duzeldigini zannediyor malesef.
dupeduz aldatmis.cok uzgunum kabullenmek cok zor da olsa kabullenmelisin.hele kadinin daha sonra pardon yanlis numaraya atmisim deyip esinin de mesaji sildigine gercekten inanmadin degil mi

Başın sağolsun, ne denir ki sen artık bedduayı falan bırak bir dahaki hamileliğinde de sıkı takip et, taramaları da yaptır
Sağolun ztn öyle düşünüyoruz yani tüp bebekle genetiği incelenmiş sağlıklı embrio larla. Ama genetik uzmanı bize bebeğinizdeki bu sıkıntı tarama testinde çıkmazdı zaten. Bu kromozomların içinde gen problemi. Yani taramayı yapsakta çıkmicakmış amniosentez yapılacak direk bizde

Hayır tabiki inanmadım bende biliyorum söyledim ya okumuyorsunuz sanırım. Ben hamile kalınca kapattım konuyu. Hamileliğin küçücük bir bebeğin hiç kıymeti yokmuş gibi davranıyo herkes çok şaşkınım. Ama ben eminim hanginiz olsa aynısını yapar ve o bebeğin hatırına meseleyi kapatırdı.
Yemin etse kurana el bassa dahi inanma ki etmemis bile.cogu erkek yemin edip sonra tovbe ettiginde herseyin duzeldigini zannediyor malesef.
dupeduz aldatmis.cok uzgunum kabullenmek cok zor da olsa kabullenmelisin.hele kadinin daha sonra pardon yanlis numaraya atmisim deyip esinin de mesaji sildigine gercekten inanmadin degil mi

Hayır tabiki inanmadım bende biliyorum söyledim ya okumuyorsunuz sanırım. Ben hamile kalınca kapattım konuyu. Hamileliğin küçücük bir bebeğin hiç kıymeti yokmuş gibi davranıyo herkes çok şaşkınım. Ama ben eminim hanginiz olsa aynısını yapar ve o bebeğin hatırına meseleyi kapatırdı.

Bence konuyu kapattır. Bir yere varılamayacak çünkü.
Eşinle aranda sıkıntı yoksa ne güzel ama içinde kalan bir şeyler varsa aile terapistine falan gidebilirsiniz. 3. kişileri tamamen unutup ikinizin yaşanmışlıklarınıa odaklanın.

Ben asla yapmazdim.yapmadim da.esimin aldatma tesebbusunden sonra 2 yasinda bebegimle evi terkettim.ve sadece bir tesebbustu o da internet uzerinden.ama herkesin kendi dusuncesi ve fikridir.sonucta tamamen size kalmis bir durum.

Bence de sorun cozulduyse konuyu kapattirmaniz sizin icin daha iyi olacaktir.
Yoksa psikolojik olarak kotu yonde daha cok etkilenirsiniz.benim gibi konunun devamini ve sonuclandigini bilmeden cevap yazanlar olacaktir.tabi yine siz bilirsiniz.

H
Bence konuyu kapattır. Bir yere varılamayacak çünkü.
Eşinle aranda sıkıntı yoksa ne güzel ama içinde kalan bir şeyler varsa aile terapistine falan gidebilirsiniz. 3. kişileri tamamen unutup ikinizin yaşanmışlıklarınıa odaklanın.
Haklısınız galiba. Bu arada benim bu konuyu açmamdan rahatsız olanlar olmuş bu açılan konuyu silebiliyormuyuz öyle ona bakıyorum. Onca yazı yazdım üzüntümü paylaştım. Eşlerinize ikinci şansı verin hemen kestirip atmayın mesajı vermek istedim. Haklıyken haksız konuma düştüm. Özel hayatımı paylaşmak hataymış

Back
X