kocam ailesine sebep benden sogudu ne yapmaliyim

Bir an konuyu ben mi açtım diye düşünmüştüm bizimde çocuğa para vermeden büyük bir kavgamız oldu madem karı koca anlasın hiç vermeyin ama biri veriyorken diğeri senin yanında verme deyince siniri kalkıyor insanın kocan senin yanında olmuş ama ailrsine laf ettiğin için soğumuş yok onların yanında olsaydı sen soguyacaktin burada erkeğin baştan dengeyi sağlaması lazım seni muhatap etmeyecek onunla yanlısıni gördüğü zaman anne neden böyle yaptın diyecek gelin konuşunca kötü oluyor off bu işler çok zor gerçekten ayrıca gecinemediginizi biliyor neden 1 ay aynı eve tikiyor

kocanın senden uzaklaşma sebebi bu ve o ettiğin ağır laflar

bu durumda kaynanamin beni ezmeye hakkı yok oğlunun rahatı ve mutluluğunu istiyorsa bana minnettar olmak zorunda bunları yapmamali.. eşim de annesine söylediklerimi kaldıramadı sanırsam bir de hayatın gerçeklerini görüp annesi gibi davranmaya başlamaması gerekiyor. surat yapacağı taraf ben değilim bu bunca yaşananların son noktasıydı daha fazla muhatap olarak neler gorecektim acaba...

Kaynananın seni ezmeye hakkı var diye bir şey demedim zaten. Valla o zaman ona söyle bunları tek tek ya da bu sebepten dolayı boşan sen bilirsin. Ben sadece fikrimi söyledim karşı taraf haklı demiyorum. Karşı tarafın söylediği ağır zaten annenle ilgili özellikle. Eşini soğuk davranmasıyla ilgili tahmin de bulundum bence sebep bu.

Kv ye kızıp adamcağızı arada bırakmışsınız bir de üstüne işsizliğini başına kakmışsınız.
Acıdım ben eşinize.

Kaynanana kızıp yüzüne laf söyleyemeyip hıncını da kocandan aldığın sürece sizin iş yaş.

Esiniz bunalmış bu olaylardan belliki

Tovbe tovbekaynabaya bak sen yuzune bakip bosanacaksiniz diyor peki sebep

Bence eşinin sogumasinin asıl nedeni kurduğun cümleler. Her ailede erkek çalışacak kadın evde oturacak, çocuk bakacak diye Bir kural yok. Siz bu paylaşımı şartlar gereği farklı yapmışsınız. Ama sen kocana ben hem babalık hem annelik yapmak zorunda mıyım, evde çocuk bakmak istiyorum diye kızdıysan incinmistir

Sizde de hata var. Eşinizin ıssız olduğunu yüzüne vurmayın. Şakın bir şekilde konusun. Erkek bu nerde olsa us bulabilir. İlla atanamadiysa. Benim yengem çalışmak istiyor. Abım ben varken sen niye Çalışcan diyor. Çocuk bakmak istiyor evinde. Ki abım yazın sıcağında sabah 8 akşam 8 çalışır. Eşinizin de bunun farkına varması lazım. Yanı uygun Bı dille konusun. Kayınvalideye gelince onu da görünce idare ediverin. Benim kv Eylül'de gelir yaza kadar bende kalır. Gerçi Bı zararı yoktur kendi halinde büyüktür sonuçta yapacak bişey yok. Çocuğunuzu güle güle büyütün. Dert etmeyin

Gerçekten ailesinden mi sebep yani ciddi ciddi öyle mi düşünüyorsunuz?

cahil ile ugrasmak çok zor allah yardımcın olsun

cerenn85

Kaynana niye size minettar olsun? Tek calisan kadin siz degilsiniz. Ülkede miyonlarca kadin calisiyor. Esiniz atanmis olsaydi, anneniz ona minettar mi olacakti? Biraz calisiyorsunuz diye havalara girmisiniz kusura bakmayin. Esiniz elbette sogur bu sekilde.

Ayrica hakli iken, haksiz duruma düstünüz. Kadin hastanelik olmus ve halen gitmemisiniz. Ki kadinin yaptigi evet giciklik fakat size küfür yada hakaret etmemis. Oglu ile iliskinize karismamis. Yani kin ve nefretin bu seviyeye kadar gelmesinin nedeni yoktu. Ona ragmen sürekli esinize cemkirmisiniz. Onu doldurup, hastanelik olan annesine bile gitmemis adam.

Ve buna ragmen yine yaranamadi, yine yaranamadi. Hatta birsey yapmiyormus, öyle ya,tek basina hem annelik hem babalik yapiyorsunuz. Esiniz ne ise yariyor degil mi?

Burdan baktigimda cok antipatik duruyorsunuz. Sürekli tüm sucu kv'denin üzerine atmak yerine,birazda kendinize bakmaniza tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…