Bir an konuyu ben mi açtım diye düşünmüştüm bizimde çocuğa para vermeden büyük bir kavgamız oldu madem karı koca anlasın hiç vermeyin ama biri veriyorken diğeri senin yanında verme deyince siniri kalkıyor insanın kocan senin yanında olmuş ama ailrsine laf ettiğin için soğumuş yok onların yanında olsaydı sen soguyacaktin burada erkeğin baştan dengeyi sağlaması lazım seni muhatap etmeyecek onunla yanlısıni gördüğü zaman anne neden böyle yaptın diyecek gelin konuşunca kötü oluyor off bu işler çok zor gerçekten ayrıca gecinemediginizi biliyor neden 1 ay aynı eve tikiyormerhaba arkadaşlar gece gece çok uzun yazacağım umarım başınızı agritmam .. çok severek evlendim nice engeller aşarak bu günlere geldik 3 yaşında bir oğlumuz var ve 10 gün sonra da kızımızı kucağımıza alacağız inşallah. bu yaz eşimin memleketinde bir ay geçirdik ilk defa bu kadar uzun kaldik. kaynanamin gerçek yüzünü o zaman gördüm. kocam evde yokken söylenip duruyordu yok evde yemek yok ekmek alınmıyor dedesi toruna 20 TL para verecek yok verme para yok diye o bir ayı bitirdi. biz markete giderken kırk tane sipariş verip alalım odeyelim istedi hep.. bunlar oğlu çalışıp ev gecindiren bir kaynana için normal düşünceler belki ama kocam atanamayan bir öğretmen ve evde çocuk baktı hep ben memurum evi ben geçindiriyorum.. çocuğumu genelde annem baktı kocam çalışıyordu dershanede falan annemin işi cikti 15 gün kaynanama gel 15 gün çocuğu bak dedik ikinci gün gidecem dedi oğlunu calistirtmadi nasıl olsa karısı çalışıyor kocam da işten çıktı..hayır hem yaralı parmağa iş..miyor hem de para bolluk bekliyor.. yaz boyu karnim burnumda benden yemek iş bekledi yapmadım sinir oldu küçük çocuğum var bı de hamileyim iş bekliyor benden bunları evimize döndüğümüzde bir bir kocama anlattım boşaltım sinirimi o da anasi aradığında anasına saydı.. araları bozuldu geçen de annesi hastaymış iki gün hastaneye yatmış niye aramiyorsunuz diye oğlunu azarlıyordu 20 TL vermedik oğluna diye kötü mü oldum diye fircalamis. kocam da bana morali bozuk annem fırça çekti diye anlatınca ben yine sinirlendim. neyime el attı tek başıma hem analık hem babalık yapıyorum yapmak zorunda değilim kadınım ben evimde çocuklarımı büyütmek istiyorum dedim ne diyim haklısın dedi ama kocam bana karşı da çok soğudu sonsuz ilgili beni seven bı adamdı şimdi hiç ayrı takılıyoruz hep uzaklaştı kendi dünyasında yaşıyor evde hiç konuşmuyor benimle yanına yaklaşıyorum gel yanıma diyorum iki dk kalamiyor uzaklaşıyor hemen. ne yapmalıyım çoktandır böyleyiz aramız duzelmiyor boşansak mi diye düşünüyorum evimde huzur kalmadı bunlara sebep.. 5 yıldır ne zaman arasalar evde kavga gürültü kopuyor bıktım artık destek olan yok bı de üstüne beni yemeye çalışıyorlar.. sizce nasıl davranmaliyim??
kocanın senden uzaklaşma sebebi bu ve o ettiğin ağır laflarteşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun.. annesiyle son konuştuktan sonra ben gerilmiştim ya o zaman zaten bütün bu yaşadıklarımız benim atanamamis olmadan kaynaklanıyor dedi.. annesine kabahat bulamadı demek ki kendini suçluyor.. anne de bu durumda olgun davranıp yapıcı olması gerekmez mi evladım zorda karısının eline bakıyor diye..ama cemkirmek varken niye öyle olsun..karı çalışıp evine çocuğuna bakıyor zaten enayi
Benim şu cümle dikkatimi çekti “Hem analık hem babalık yapıyorum” Eşiniz de atanamamış. Tamam dershanede çalışıyor dediniz ama sonuçta devletle aynı olmuyor. Arada da kalınca kötü olmuş onun için de. Ki sizi ezdirmemiş burada ne konular okuyoruz. Aramış annesine gerekeni söylemiş. Bence eşinizin kalbi kırılmış ondan böyle davranıyor. Büyük bir sebep yok ki boşanmak için bir de çocuğunuz var.
Kaynananın seni ezmeye hakkı var diye bir şey demedim zaten. Valla o zaman ona söyle bunları tek tek ya da bu sebepten dolayı boşan sen bilirsin. Ben sadece fikrimi söyledim karşı taraf haklı demiyorum. Karşı tarafın söylediği ağır zaten annenle ilgili özellikle. Eşini soğuk davranmasıyla ilgili tahmin de bulundum bence sebep bu.bu durumda kaynanamin beni ezmeye hakkı yok oğlunun rahatı ve mutluluğunu istiyorsa bana minnettar olmak zorunda bunları yapmamali.. eşim de annesine söylediklerimi kaldıramadı sanırsam bir de hayatın gerçeklerini görüp annesi gibi davranmaya başlamaması gerekiyor. surat yapacağı taraf ben değilim bu bunca yaşananların son noktasıydı daha fazla muhatap olarak neler gorecektim acaba...
Kaynanana kızıp yüzüne laf söyleyemeyip hıncını da kocandan aldığın sürece sizin iş yaş.merhaba arkadaşlar gece gece çok uzun yazacağım umarım başınızı agritmam .. çok severek evlendim nice engeller aşarak bu günlere geldik 3 yaşında bir oğlumuz var ve 10 gün sonra da kızımızı kucağımıza alacağız inşallah. bu yaz eşimin memleketinde bir ay geçirdik ilk defa bu kadar uzun kaldik. kaynanamin gerçek yüzünü o zaman gördüm. kocam evde yokken söylenip duruyordu yok evde yemek yok ekmek alınmıyor dedesi toruna 20 TL para verecek yok verme para yok diye o bir ayı bitirdi. biz markete giderken kırk tane sipariş verip alalım odeyelim istedi hep.. bunlar oğlu çalışıp ev gecindiren bir kaynana için normal düşünceler belki ama kocam atanamayan bir öğretmen ve evde çocuk baktı hep ben memurum evi ben geçindiriyorum.. çocuğumu genelde annem baktı kocam çalışıyordu dershanede falan annemin işi cikti 15 gün kaynanama gel 15 gün çocuğu bak dedik ikinci gün gidecem dedi oğlunu calistirtmadi nasıl olsa karısı çalışıyor kocam da işten çıktı..hayır hem yaralı parmağa iş..miyor hem de para bolluk bekliyor.. yaz boyu karnim burnumda benden yemek iş bekledi yapmadım sinir oldu küçük çocuğum var bı de hamileyim iş bekliyor benden bunları evimize döndüğümüzde bir bir kocama anlattım boşaltım sinirimi o da anasi aradığında anasına saydı.. araları bozuldu geçen de annesi hastaymış iki gün hastaneye yatmış niye aramiyorsunuz diye oğlunu azarlıyordu 20 TL vermedik oğluna diye kötü mü oldum diye fircalamis. kocam da bana morali bozuk annem fırça çekti diye anlatınca ben yine sinirlendim. neyime el attı tek başıma hem analık hem babalık yapıyorum yapmak zorunda değilim kadınım ben evimde çocuklarımı büyütmek istiyorum dedim ne diyim haklısın dedi ama kocam bana karşı da çok soğudu sonsuz ilgili beni seven bı adamdı şimdi hiç ayrı takılıyoruz hep uzaklaştı kendi dünyasında yaşıyor evde hiç konuşmuyor benimle yanına yaklaşıyorum gel yanıma diyorum iki dk kalamiyor uzaklaşıyor hemen. ne yapmalıyım çoktandır böyleyiz aramız duzelmiyor boşansak mi diye düşünüyorum evimde huzur kalmadı bunlara sebep.. 5 yıldır ne zaman arasalar evde kavga gürültü kopuyor bıktım artık destek olan yok bı de üstüne beni yemeye çalışıyorlar.. sizce nasıl davranmaliyim??
Tovbe tovbekaynabaya bak sen yuzune bakip bosanacaksiniz diyor peki sebepRabbim yardımcın olsun devri bir karar verme bak 2. Bebeğin yolda inan bana o bebek umut olacak sizin evinize onun uguru, bereketi saracak evinizi senden daha kötü duruma olanlar var sana yemin ederim saatlerdir kayinvalidemle uğraşıyorum tutturdu boşanacaksiniz diye gece gece ağza alınmayacak kufurler ettik birbirimize
Bence eşinin sogumasinin asıl nedeni kurduğun cümleler. Her ailede erkek çalışacak kadın evde oturacak, çocuk bakacak diye Bir kural yok. Siz bu paylaşımı şartlar gereği farklı yapmışsınız. Ama sen kocana ben hem babalık hem annelik yapmak zorunda mıyım, evde çocuk bakmak istiyorum diye kızdıysan incinmistirmerhaba arkadaşlar gece gece çok uzun yazacağım umarım başınızı agritmam .. çok severek evlendim nice engeller aşarak bu günlere geldik 3 yaşında bir oğlumuz var ve 10 gün sonra da kızımızı kucağımıza alacağız inşallah. bu yaz eşimin memleketinde bir ay geçirdik ilk defa bu kadar uzun kaldik. kaynanamin gerçek yüzünü o zaman gördüm. kocam evde yokken söylenip duruyordu yok evde yemek yok ekmek alınmıyor dedesi toruna 20 TL para verecek yok verme para yok diye o bir ayı bitirdi. biz markete giderken kırk tane sipariş verip alalım odeyelim istedi hep.. bunlar oğlu çalışıp ev gecindiren bir kaynana için normal düşünceler belki ama kocam atanamayan bir öğretmen ve evde çocuk baktı hep ben memurum evi ben geçindiriyorum.. çocuğumu genelde annem baktı kocam çalışıyordu dershanede falan annemin işi cikti 15 gün kaynanama gel 15 gün çocuğu bak dedik ikinci gün gidecem dedi oğlunu calistirtmadi nasıl olsa karısı çalışıyor kocam da işten çıktı..hayır hem yaralı parmağa iş..miyor hem de para bolluk bekliyor.. yaz boyu karnim burnumda benden yemek iş bekledi yapmadım sinir oldu küçük çocuğum var bı de hamileyim iş bekliyor benden bunları evimize döndüğümüzde bir bir kocama anlattım boşaltım sinirimi o da anasi aradığında anasına saydı.. araları bozuldu geçen de annesi hastaymış iki gün hastaneye yatmış niye aramiyorsunuz diye oğlunu azarlıyordu 20 TL vermedik oğluna diye kötü mü oldum diye fircalamis. kocam da bana morali bozuk annem fırça çekti diye anlatınca ben yine sinirlendim. neyime el attı tek başıma hem analık hem babalık yapıyorum yapmak zorunda değilim kadınım ben evimde çocuklarımı büyütmek istiyorum dedim ne diyim haklısın dedi ama kocam bana karşı da çok soğudu sonsuz ilgili beni seven bı adamdı şimdi hiç ayrı takılıyoruz hep uzaklaştı kendi dünyasında yaşıyor evde hiç konuşmuyor benimle yanına yaklaşıyorum gel yanıma diyorum iki dk kalamiyor uzaklaşıyor hemen. ne yapmalıyım çoktandır böyleyiz aramız duzelmiyor boşansak mi diye düşünüyorum evimde huzur kalmadı bunlara sebep.. 5 yıldır ne zaman arasalar evde kavga gürültü kopuyor bıktım artık destek olan yok bı de üstüne beni yemeye çalışıyorlar.. sizce nasıl davranmaliyim??
merhaba arkadaşlar gece gece çok uzun yazacağım umarım başınızı agritmam .. çok severek evlendim nice engeller aşarak bu günlere geldik 3 yaşında bir oğlumuz var ve 10 gün sonra da kızımızı kucağımıza alacağız inşallah. bu yaz eşimin memleketinde bir ay geçirdik ilk defa bu kadar uzun kaldik. kaynanamin gerçek yüzünü o zaman gördüm. kocam evde yokken söylenip duruyordu yok evde yemek yok ekmek alınmıyor dedesi toruna 20 TL para verecek yok verme para yok diye o bir ayı bitirdi. biz markete giderken kırk tane sipariş verip alalım odeyelim istedi hep.. bunlar oğlu çalışıp ev gecindiren bir kaynana için normal düşünceler belki ama kocam atanamayan bir öğretmen ve evde çocuk baktı hep ben memurum evi ben geçindiriyorum.. çocuğumu genelde annem baktı kocam çalışıyordu dershanede falan annemin işi cikti 15 gün kaynanama gel 15 gün çocuğu bak dedik ikinci gün gidecem dedi oğlunu calistirtmadi nasıl olsa karısı çalışıyor kocam da işten çıktı..hayır hem yaralı parmağa iş..miyor hem de para bolluk bekliyor.. yaz boyu karnim burnumda benden yemek iş bekledi yapmadım sinir oldu küçük çocuğum var bı de hamileyim iş bekliyor benden bunları evimize döndüğümüzde bir bir kocama anlattım boşaltım sinirimi o da anasi aradığında anasına saydı.. araları bozuldu geçen de annesi hastaymış iki gün hastaneye yatmış niye aramiyorsunuz diye oğlunu azarlıyordu 20 TL vermedik oğluna diye kötü mü oldum diye fircalamis. kocam da bana morali bozuk annem fırça çekti diye anlatınca ben yine sinirlendim. neyime el attı tek başıma hem analık hem babalık yapıyorum yapmak zorunda değilim kadınım ben evimde çocuklarımı büyütmek istiyorum dedim ne diyim haklısın dedi ama kocam bana karşı da çok soğudu sonsuz ilgili beni seven bı adamdı şimdi hiç ayrı takılıyoruz hep uzaklaştı kendi dünyasında yaşıyor evde hiç konuşmuyor benimle yanına yaklaşıyorum gel yanıma diyorum iki dk kalamiyor uzaklaşıyor hemen. ne yapmalıyım çoktandır böyleyiz aramız duzelmiyor boşansak mi diye düşünüyorum evimde huzur kalmadı bunlara sebep.. 5 yıldır ne zaman arasalar evde kavga gürültü kopuyor bıktım artık destek olan yok bı de üstüne beni yemeye çalışıyorlar.. sizce nasıl davranmaliyim??
bu durumda kaynanamin beni ezmeye hakkı yok oğlunun rahatı ve mutluluğunu istiyorsa bana minnettar olmak zorunda bunları yapmamali.. eşim de annesine söylediklerimi kaldıramadı sanırsam bir de hayatın gerçeklerini görüp annesi gibi davranmaya başlamaması gerekiyor. surat yapacağı taraf ben değilim bu bunca yaşananların son noktasıydı daha fazla muhatap olarak neler gorecektim acaba..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?