Sanırım bu kaynanalar ıslah olmadıkça ya gelin damat kanser ölüp gidecek ya boşanacaklar yada boyun eğip herşeyi kabullenecekler.Allah yardımcınız olsun eşinize dedikleriniz zoruna gitmiş olabilir öncedende ben çalışıyorum gibi tavırlarınız olduysa bu onu soğutmuş olabilir çünkü erkeklerin olayları birbirine bağlams huyu yok bence sizin için dua edeceğim hayırlısı olsun
Her anne bir değil ki ben niianlandıktan sonra anladım beni nasıl sevdiğini bana nasıl kıymet verdiğini açıkçası bende kadınların çalışmasından yana değilim ama size helal olsun ne diyebilirim ki yaptığınızı ben yapamazdım heralde umarım eşinizin güzel bir işi olur çok mutlu olursunuz.teşekkür ederim arkadaşım Allah razı olsun.. annesiyle son konuştuktan sonra ben gerilmiştim ya o zaman zaten bütün bu yaşadıklarımız benim atanamamis olmadan kaynaklanıyor dedi.. annesine kabahat bulamadı demek ki kendini suçluyor.. anne de bu durumda olgun davranıp yapıcı olması gerekmez mi evladım zorda karısının eline bakıyor diye..ama cemkirmek varken niye öyle olsun..karı çalışıp evine çocuğuna bakıyor zaten enayi
Kaynana kızıp adama laf sokmuşsun
Hoş o konuda da haklısında
Neyse
Biraz kendi haline bırak
Bebeğine odaklan
Yeni bebek yeni heyecan
Tadını çıkarmaya bak
Kaynana kızıp adama laf sokmuşsun
Hoş o konuda da haklısında
Neyse
Biraz kendi haline bırak
Bebeğine odaklan
Yeni bebek yeni heyecan
Tadını çıkarmaya bak
Her anne bir değil ki ben niianlandıktan sonra anladım beni nasıl sevdiğini bana nasıl kıymet verdiğini açıkçası bende kadınların çalışmasından yana değilim ama size helal olsun ne diyebilirim ki yaptığınızı ben yapamazdım heralde umarım eşinizin güzel bir işi olur çok mutlu olursunuz.
Rabbim yardımcın olsun devri bir karar verme bak 2. Bebeğin yolda inan bana o bebek umut olacak sizin evinize onun uguru, bereketi saracak evinizi senden daha kötü duruma olanlar var sana yemin ederim saatlerdir kayinvalidemle uğraşıyorum tutturdu boşanacaksiniz diye gece gece ağza alınmayacak kufurler ettik birbirimize
Allah mükafatını verir emin olun hayırlı evlatlarınız olur inşallahumarım öyle olur ama 5 yılı böyle devirdim daha anlatılsa bitmeyen nice sıkıntılar yaşadık. göğüs gerdim. sahip çıktım. ama çok yoruldum cook yiprandim coookk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?