- 27 Kasım 2022
- 136
- 45
- 39
- Konu Sahibi denizsu1041
Merhaba arkadaşlar konunun devamı olarak yazıyorum..Öncelikle iyi dileklerini ileten şifa dileyen herkesten Allah razı olsun..Eşimle Cumartesi kv kp ve abisigili yemege alalım diye konusmustuk.Esim de bana söylemeden iptal etmişti..O akşam ben doğum yaptigimda ve hastayken (meme kanseri) aramadiklarinin konusu açıldığında kaynim dedi ki ben evin erkeğini ararım..Boyle bir sey olabilir mi ben senin aile dostun degilim komşun degilim..Neyse ertesi gün eşim evden kiz ağlarken çıktı..Kızım göndermek istemedi ben de gelicem diye ağladı..Ben hemen gelecem babacim diye cıktı evden oğlan, akşam geldiğinde 5 gibi falandı..Kiza oyuncak almış gelmiş bana da senden vazgeçmeyeceğim dedi ..Neyse o akşam dışarda bi yerlerde çay içtik..Benim ona söylediğim birsey vardı..Bu olanlarin sorumlusu ben değilim abinler seni sevmiş olsa beni sevmeseler dahi saygı duyarlar senden ötürü..Bizim ki yine telefon konuşmalarını yapmış diyor ki bunlar senin suçun değil üç kardeş bizim aramızdaki iletişimsizlik kaynaklanıyor..Ben de zannediyorum ki kendi düşünüp bana hak verdi..Ertesi gün telefonda gördüm abisi msj atmış yuvana sahip çık senin icin en hayırlısı bu ..Bu olanlar üçümüzün arasındaki iletişimsizlik kaynaklanıyor falan yazmış..Be adam aylardır ben sana bunu anlatmaya çalışıyorum zaten..Neymiş annesi de aramış kızına eşine sahip çık demiş..Bari bana bunları anlatma...Geçen sene diğer abisiyle yüz-göz olduk bu sene burdaki abisi annesi babası vs..Geçen sene de diğer abisinin yanında dediği şeyleri demedim deyip abartıyorlar abi dedi benim anlattıklarım icin..Kızımın 2 doğumgününde de aramadılar..Be insafsizlar bu cocuk, safi, sizin yeğeniniz ..(Eşime msj attılar...)Çocuk sevginizde mi yok..Bugün akşamda annesi ve babasinin yarin öğlen döneceğini söyledi memlekete ..Abisigildeler su anda..Bana sende gelmek ister misin dedi .Ben gelmem dedim sen gidebilirsin .(Çay içerken dışarda söylemiştim ben çok kırıldım sen istediğin şekilde görüşebilirsin ama ben bir süre görüşmek istemiyorum anlayış bekliyorum diye ) Annem de sevinir gelirsen dedi ..Yok dedim bana dediklerini demedim diyen ,yalan söyleyen ve hastasınız siz diyen birinin yanina nasil gidebilirim arkadaşlar.. O zaman çocuğu götürmek istiyorum sevsinler dedi ..Ben de sevmek istiyorlarsa gelip evde sevebilirler dedim ..Ve yalnız gitti..Saat akşam sekize geliyordu gittiğinde su an saat onikiye yirmi var hala yok ..Evde olsa bu saatte uyku moduna gecer çoktan...Daha once de dediğim gibi hicbir arkadaşımla bu konuları paylaşmadım..Burda içimi döküyorum..Su an rutin kontrollere bile dönmedim ışın tedavim bitmedi ..Yaklasik 9 aydir teshis ve tedavilerle hastanelerdeyim..Kizimin en cok bana ihtiyaci oldugu zamanlarda en cok ihtiyacim olan sey moraldi..Bende bir anneyim ve senin kızının annesi ..Insan hic mi düşünmez bir cocugun annesiz buyuyebilme ihtimalinin oldugunu süreçte defalarca ağlattı beni ..Allah buyuk diyorum ..