Kocalarnza, sevgilinize nasl hitap ediyosunuz?

aşkım,hayatım,bitanem,baldan tatlı sevgilim,sevgilim,gözbebeğim,
hayatımın aşkı,hayatımın anlamı,aşkımın anlamı,ömrüm,nefesim.çok kızdığım zamanda adıyla hitap ederimkaydirigubbakcemile3

öff bee:1shok:
döktürmüşsün valla kaydirigubbakcemile3

biz birbirimize genelde hayatım deriz
ama nişnalım bana hatunun gülün presesim kuzum bebegim falan der
ben bek demem öle şeyler
ama ona öle bi bakarım ki
donar sevgimi bakışlarımdan çok net hisseder

bende aşkımaa .. biricigimmm,,, minik kuşummm,,,, peynirli ekmeğim,,,, balböceemmm,,,, paşammm,,,bitanesinin kuzusuu,,,,aşkitoomm,,, kızdırmak içinde beygirim derim :)))

En çok ismini kullanmayı severim ben....kaydirigubbakcemile2
Yerine göre canım, hayatım, obur, ama kocacım ya da sadece koca da derim...
O da bana ismimi söylesin isterim...
Hele bir de sonuna -im ekledi mi bana yaptıramayacağı şey yoktur valla...

ben canım ve tombişimi çok kullanıyorum. çünkü o benim gerçekten canım :1hug:ve gerçekten tombiş:sm_cool:

ruh halıme gore degısır kızgın oldugumda erdem ama ıyı oldugumda tosunum sekerım fılan derım yavrucum derım bırde

aşkım.bebeğim.hayatım.kocişim.kucam:).kocişkom.tontişim.oğuşhan:) onunda bana bebeğim demesi çok hoşuma gidiyo.oda bana bebeğim.bitanem.hayatım.mor menekşem:)gülüm.......daha devamı varda aklıma gelmedi şimdi öle hitap eder......

walla maşallah ama düşünme denecek ne warsa demişsin zaten:dance:

oyy oyy oyyy kızlar valla çok süper olmuş burası :)

ben;aşkım,bitanem,balım,kaymaklı dondurmam,ugurböcegim,erkekim,boncugum,kuzum eşim(kocacım)v.s......

aşkımda;aşkım,bitanem,boncuk gözlüm,melegim,kuzum,eşim(karım) v.s....

evli degiliz sözlüyüz şimdilik :) balımı çok seviyorummmmmmm kızlarrrr.....:1hug:

ßen ona deLikanLım diyorum, O da ßana yavukLum deyiiiii......

valla iyiki üye olmuşum buraya daha öncede sadece okuyup geçiyodum şimdi takıntı haline geldi uğramadan edemiorum buraya kızlar herkese selam:teytey::teytey:

askitom
hayatim
yosun gözlüm
siskom dombilim :) derim ben
ha bide schatzim almanca askim demek

oda bana
kadinim:asigim:
hayatim
askitom der
beybili der (bebegim demekmis)
allahim herkezin gönlüne göre versin insallah:Saruboceq:

aşkım , herseyim , bitanem , balım ,sevdigim ,hayatım , biricigim ,kocişim , erkegim , muradım .... bunun hepsini derim valla dahada aklıma gelmıyo yazcamda :)))

kızgınsam eger adını derim oyyyyyyyy yirim ben onu :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…