Kocalarnza, sevgilinize nasl hitap ediyosunuz?

YusNes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2008
2.704
8
156
Sivas
ewet kk kızları kocalarınıza yada sewgililerinize nasıl hitap ediyosunuz onun size nasıl hitap etmesini istiyosunuz bakalım aramızda farklı hitap şekilleride war mı yerimsenibenen çok kim sewindiriyo sewdiklerini görelimkaydirigubbakcemile5

Ömrümün sahibi, paşam ya da balım derim ben genellikle.

Paşam da bana prensesim, nefesim, aşkım, böceğim vs vs. aklına ne gelirse sıralar ama henüz çıkıyor olmamıza rağmen arada hatuncum demesi beni nasıl mutlu ediyor anlatamam :asigim:

hımm bende sölüyüm barii bende balım yusufum bitanem güzel gözlü sewgilim (çok güzel gözleri warda dünyanın en güzel gözüne sahip walla) işte aşkım hayatım o anda ne demek istersem böle çok aşk dolu olduğumdada ömrüm nefesim falan işte:icecream:

Balım, Bebim, Ruhum, Herşeyim bide Canımın içi deriz birbirimize :asigim:
Bide aşkım, canım, cicim, hayatım, bitanem .... falan filan

ben ona bitanem (bitanemden şaşmam):asigim:
o bana gözümün nuru...güzel gözlüm..boncuk gözlüm..bitanem..prensesim..
oyy yerim ben onu :asigim:

ben ona heruff derım ula heruf nırdesın nıye eve gec kaldun ulaa oda baan ula karı baaa bag almıyım ayagımın altınaaa der bız bole mutlu yasar gıderuzz sak sak bıtanem derım oda bana oyke der :)

o bana hep gülüm der, güzel hatunum der..
ben ona aşkım, bitanem, ömrüm, gözbebeğim, canımın içi derim :1hug:

nnecım derım cok hosuna gıdıyor .sen ne tatlı annecım dıyorsun der.tosunum,tosun pasam,kuzum,askım,ton tonum,kucu kucum derım .ona kızdıqda donuz derım o da donuz yok donuzcuq de dıyor .askımdı o benıma.s.

aşkım hayatım bitanem cicim sevgilim oda bana hatunumcum hayatım sevgilim der ne bilim bunun gibi bi sürü şey aklımıza o an ne gelirse...

ben ona heruff derım ula heruf nırdesın nıye eve gec kaldun ulaa oda baan ula karı baaa bag almıyım ayagımın altınaaa der bız bole mutlu yasar gıderuzz sak sak bıtanem derım oda bana oyke der :)

allah seni normesin emuuuuuuuuu :roflol::roflol:
bende heruf derim bazen sinir etmek icin mahsuzcukdan şakkıdı
yoksam kocacim, bitanem,hayatimin cop tenekesi, cop torbasi, ismiyle baska su an aklima bu kadari geliyor, o da bana kari der ismile hitap eder yada hayatim gulum der aklina gelirse :jeyyar:kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

kızz heruf aslında bır yorede dag ayısı anlamındaymıs canım bılıyonmus bunu ona soyleyınceee cok kızarrr ben ayımıyım gıbıdınden bende sen benım pandamsın derum hahahahahah:dance::dance:

way kk nın kızlarıda pek cilwelilermiş canlarım benim sizi bırakan kocanın kaynanası ölsünn:lepi::enbuyukkk:

aşkım, tatlım, bebeğim, bebüküm, paşam, erkekim, oğluum, kocacım, hayatım.. aklıma o an ne gelırse.. Şeniz

Son düzenleme:
Genelde Bitanem derim değişiyo tabi.Kuzum,kocacım,aşkım,meleğim,yavrum.Bide o an ki ortamada bağlı oluyo anında değişik bişey çıkıveriyo sırnaşık şey

Son düzenleme:
ben genelde bebeğim , bitanem , pamukum , herşeyim , aşkım , kocacım.. vs..vs.. derim
aşkımda bana , minnoşum , minik kuşum , bebeğim , bitanem , aşkım , karıcım der :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…