Kocalarını degiştirmek isteyenlar buraya

tulemmmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2009
61
0
40
TOPİCLERİ GEZİORUMDA MUTSUZ OLAN O KADAR ÇOK KADIN VAR Kİ.. ELİNİZDEN GELSE KOCANIZI ATIP BAŞKA BİRİYLE Mİ BERABER OLMAK İSTERSİNİZ. YOKSAM KOCANIZIN HUYLARINIMI DEGİŞTİRMEK İSTERSİNİZ.lülülülülülü

Yok ben benimkinin huysuzlugundan sikayetciyim ama baska kimseyle degistirmek istemem vallahi. Sonucta oda benim cok huysuzlugumu cekmisligi idare etmisligi vardir. Ne yapayim ben onsuz mutlu hayati

Kocayı ya da huylarını değiştirmek yerine boşanmayı tercih ederim..bayanssulusmile
Nitekim de öyle yaptım..
Ama yeni bir kocaya halen hazır değilim..

Yukarda sorunun cevabini almissin sikayet olur ama kimse degistirmek istemez :)

Kim huysuz degilki birakalim onlarda az huysuz olsunlar :)

Bir kaç sene sonra değiştiricem, yenisini aslaaaaa istemiyorum.

anneme dedım kı hadı gel degıstırelım evı dıye..
sırayla herseyı degıstırdık babamda anneme ee benı ne zaman degıstırceksın dedı
annemde pıyango cıktıg zaman dedı..

Kocayı ya da huylarını değiştirmek yerine boşanmayı tercih ederim..bayanssulusmile
Nitekim de öyle yaptım..

Kendi kriterlerimize göre 4/4 lük sablonumuza uygun koca maalesef yok lalecim :)evlendigimiz insani kendi istemlerimize göre sekle sokup hadi bakalim diyemiyoruz.Saygi ve sevgiyi ayarinda tutsalar daha ne isterki bir bayan...

Nitekim de öyle yaptım..

bencede değiştirmek için sabır lazım büyük bi sabır ama zaten huzur için evelniyosun en çok da madem ben değiştimek için yırtıncam yıpranıcam niye evlendim....
ünlü bi düşünür der ki :
"erkeklerin düştüğü en büyük hata evli olduklarını unutmalarıdır"
yani onlar evli olduklarını unutukları sürece değşmezler keşke hatırlatcak kadar gücüm ve sabrım olsa....

Kendi kriterlerimize göre 4/4 lük sablonumuza uygun koca maalesef yok lalecim :)evlendigimiz insani kendi istemlerimize göre sekle sokup hadi bakalim diyemiyoruz.Saygi ve sevgiyi ayarinda tutsalar daha ne isterki bir bayan...

Ben bilmem şablon neyim...kaydirigubbakcemile3
Olmuyorsa zorlamam..
Eyyam arkadaşım,sabırla değişen varsa ben tanımadım hiç..sengözlerimebaksanab

şükür benim sorunum yokta .............olsaydı boşardım kendimi kimse için yıpratamam....bide ben kimsenin değişeceğine inanmam neyse odur!

ben memnunum cok sükür...ama baslik dikkatimi cektide...bi baskasini kendimize göre degistirmeyi düsünmek cok sacma...nasil o seni degistiremezse sende onu degistiremezsin...mutlu degilsen bosancaksin bu kadar

şöle söleyim tabi ki herkes önce kocasının huyunu değiştirmek ister yerine başkasını almak yerine:)ama kocanın huyunu değiştirmek sabır artı emek ister.ALLAH' a şükür ben başardım.başardım derken öle uç noktalarda olan çok kötü huyları yoktu bi kaç pürüz vardı değiştirdik:)

Koca değiştirmek mi? bu biraz tuhaf bi cümle değilmi ohaoldumsmile
Değiştirmek yerine boşanmak yazsaydın daha doğru olursu herhal CADIARZU

insanlar değişmez belki özünde hep aynıdır ama bazı olumsuz yönlerini törpüleyebilir bence
nitekim benim eşimde öyle oldu a.syeni evliyken çok sinirli ve küçücük sorunlara aşırı tepkiler veren biriydi şimdi eskiye göre çok daha sakin ve sabırlı
buna değiştirmek denilirmi bilmem ama biraz yumuşatmak denilebilir
tabi her erkek aynı değil ben şanslı sayılırım galibaCADIARZU
yinede hiç kocamı değiştirmeyi düşünmedim ama bazen bırakıp gitmeyi düşündüğüm yada keşke daha sakin bir erkekle evlenseydim dediğim çok oldu
çok şükür ki şimdi herşey yolunda

ikiside olmaz birde koca değiştirmeyle kader değişmez ben buna inananlardanım

4-5 defa evlenipte boşananlar var demek ki koca değil insanın bahtı güzel olacak

bazılar iyi duruken mutlaka kötüyü seçiyorlar suç birazda onlarda be güzelim

aşk ,aşk deyip derdi buluyorlar elleriyle
naniknanik

kızlar tabiki drt dörtlük kimse yok.. eşimle aşık olarak evlendik. sevmedgim huyları çokdu. ama bakıorum şimdi zamanla oda büyüdü sanki.. bence çözemeyecek sorun yok.. biraz zaman biraz da sabır ve anlayışlı olmak lazım bence

Ben bilmem şablon neyim...kaydirigubbakcemile3
Olmuyorsa zorlamam..
Eyyam arkadaşım,sabırla değişen varsa ben tanımadım hiç..sengözlerimebaksanab

çok iyi niyetliyim galiba haklısn insan 7 sinde neyse 70 inde de aynıdır...
kadın erkekleri değiştirmek umuduyla evlenir ama ne yazık ki değişsen çoğu zaman kadın olur,erkeklerde kendilerine çekidüzen vermek için değişmek için evlenirler ama ne hikmetse yine kadın değişir...

Değitirmek derken tamamen kocayı değiştirmek olarak algıladım ben :)
Eski kocayı ver yenisini al hesabı :)
Çok şükür bende değiştirmek istemem. Değiştirmekten öte bazı alışkanlıklardan vazgeçirmek ve bazı alışkanlıklar kazandırmak olarak bakıyorum ben. Çünkü kimseyi değiştiremeyiz, değiştirmemeliyizde. Herkes ayrı bir alem. Valla bana hergün biri onu değiştir bunu değiştir dese sıkılırım ve o zaman karşıdaki benim neyimi seviyor ki. Yaratmak bize mahsus değil, olduğu gibi kabullenmek ve karşıdakine bir şeyler katmak yada eksiltmek kalıyor geriye.

Haklisin... erkeklerde yeni evliyken cocuk gibi oluyor ...
evlilige alismalari zor olabiliyor
neticede
sorumluluklar artiyor onlarda yeni bir ortama giriyorlar
biraz anlayis karsilikli sabir ve dayanismayla üstesinden gelebilirsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…