tabikide öle canim bende seni suan anlayamam ama bi sekilde bu seyleri yasayacagimi gördum sende bu bana yetti ben yapamam ki bu kadar guclu olamam herhalde bebegime karsi hem bos laflar etmissim gözumu kapamisim baska bisi deil
Şuan o kadar üzüldüm ki anlatamaminan yazdığını okurken son satırlara geldiğimde gözlerim doldu o duyguları çok iyi biliyorum. bende bişey anlatıyım size.. bigün teyzemlere gitmiştim oğlumla.. akşam oldu eniştem geldi.. euniştem kapıdan girince iki tane kızı (oğlumla yaş araları çok yok) baba diye koştular boynuna atladılar.. oğlumun o an ki bakışlarını unutamıyorum ya oda koştu.. adam bi kızını bi koluna öbürünü diğer koluna aldı oğlumu farketmedi bile.. öyle kala kaldı garibim gözlerim doldu zor tuttum oan kendimi.. babasız çocuk büyütmek o kadar kötü ki.. sonra ben hemen oğlumu kucağıma aldım hoplatıyorum falan gözleri hala onlarda pür dikkat onları izliyor.. çocuklar baba dedikçe sanki kendinde bi eksiklik hissediyor O anı hiç yaşamak istemezdim.. üstünden epey zaman geçti hala o an ki bakışları gözümün önünde
bu anlattıklarımızın hepsi senin kulağına küpe olsun canım. amacım asla seni üzmek değil. sadece oğlun için elinden geleni yapman gerektiğini düşünüyorum. sen dene.. ya sağlam çıkar ya çürük.. duruma göre değerlendirirsin artık. çürük çıksada denedim dersin için rahat olur. enazından oğlun yarın öbürgün büyüdüğünde anne neden ayrıldınız? dediğinde vicdan azabı duymazsın.. gönlün ferah olur.
Yeşim,cim merhaba. Anlattıklarını yaşadığını bilmek çok üzücü. Ergenliğin bitmeden evliliğin bitmiş, evladın olmuş.
Annen neden sana bu kadar karşıydı? Senin huzurun ile ne sıkıntısı vardı da kendini bu kadar uzaklaştırdı kızından, nefret ettirdi kendinden?
Evladına nasıl sarılıyorsundur sen şimdi. Eksikliğini hissettiğin ilgiyi sevgiyi evladına bol bol veriyorsundur.
yesim siz neden seneye evleniceksiniz
Öfkeli ve kırgınsın annene haklı olarak yeşim. Sende soruyorsundur neden diye?
İnsan, evladı üzerinden kendi durağan yaşamını hareketlendirmeyi nasıl düşünür diyesi geliyor insanın..
Görüşüyor musun annenle?
A-a Yeşim:) Kiminle evleniyorsun? Okumadım ben o satırları
Evet soruyorum neden benim annem böyle diye.. insan hayatında kötü bişey yaşar kendine en yakın hissettiği annesidir onun yanında alır soluğu ona sığınır.. ama benim hiç annem yokmuş gibi. ölseydi enazından iyi bilir bağrıma basardım resmine baktığımda gözlerim dolardı öperdim.. yüreğimde yaşardım sevgisini.. isyan etmiyorum Allaha demek ki benimde imtihanım böyleymiş.. yaşanıcak varmış yaşanmış.. çok şükür sağlığımız yerinde, oğlum yanımda. daha ne isterim ki Allahtan. annem olucak o kadın hayatı boyunca hep bişeyleri bızıklayıp ortalığı karıştırmıştır.. fatmagülde ki mukaddesi gördükçe aklıma geliyodugörüşmüyorum tabiki de görüşmekte istemiyorum 1,5 seneyi geçti hiç görmedim hiçte merak etmiyorum yemin ederim. kafam o kadar rahat ki.. resmen kurtulduğumuza seviniyorum.. geçen sene ayrıldı annem babam 1,5 seneyi geçti işte. evde neler yaşanmadı ki.. 24 yaşında biriyle babamı aldattı adi karı ve biz ondan uzaklaştırmaya çalıştığımızda ise bize dediği şey boşuna uğraşıyosunuz bundan ayırsanızda benim yedekte bi sürü var bu kadar ahlaksız kendini aşmış bi insan işte siz düşünün gerisini.. 3-4tane hat 2-3tane telefon kullanmaya çalışıyodu babamdan gizli.. babam alttan alıp düzelir diye düşündükçe işi iyce ilerletti pislik.. bi anneye hiç yakışmıycak şeyler yapıyodu.. babam telefonunu yakaladı kaç kere.. ne mesajlar vardı pis pis benim annem bu olamaz kahroluyodum resmn babamı da bizi de o kadar yıprattı ki anlatamam. Onu hiç affetmiycem
alllahim yarabbim inan cok kötü durum canim hep yuzun guler bundan sonra insallah ben artik cikiyorum iyi geceler herkese ben seni gördugumde yine yazarim sana canim iyi geceler canim
Yavaş yavaş rayını buluyor demekki yaşananlar Yeşim.
Sevincinde huzurunda katlanarak artsın inşallah. Evladınla eşinle ailenle, hep birlikte..
Neden bu kadar anlamsız davranıyor diyorum annen için. Ya ruh sağlığından şüphe eder insan veya, veyası yok..
Allah sabrını arttırsın Yeşim.
Anlatma daha.