kızlar varmı kocalarına mesaj çeken..bugün ne yaptınız yada yapıyoruz
Mesaj çekmedim,konuştuk telefonda,birbirimizi çok sevdiğimizi söyleyip kapattık
BAKIN HATUNLAR CIVIMAYIN YAAA..Bİ CIVIMAYIN..YAVAŞ YAVAŞ EMİN ADIMLARLA RUHUNA GİRCEZ ADAMIN LANN..
avucumuzun içine alcaz..akıllı kadınlar böyle yapar..iki yatmayla iki sevişmeyle avuç içine girecek varlıklar olsaydı bunlar bütün kadınlar mutlu olurdu...demekki erkeğe giden yol yatak değil...
yatak , yemeğin arkasında tatlı yemek gibi bişey onlara göre..
adamlar huzur arıyorlar...sevgi arıyorlar..tabi sekste...
ama sırayla dimi yani..
Kesinlikle haklısın..Herşey gerçekten seks değil..Akıllı kadın kocasını nasıl elinde tutacağını bilmeli..Bazen öyle şeyler duyuyorum ki,kocam şöyle böyle diye çok şaşırıyorum.Evet kocalar öyle olabilir,ama inanın değiştirmek bizim elimizde.Biz kadınların istediğimiz zaman yapayacağımız şey yok kesinlikle.....
Herşey illaki oraya çıkmamalı,ilişkide sonlanacak diye bir kaide yok...İlk evlendiğimiz zaman vajinusmus sorunu yaşadım,yaşayanlar bilir ne kadar can sıkıcı birşey.Özgüveni yerle bir oluyor insanın.Ama ben o haldeyken bile,eşimin yüreği hoplardı.Adam yine ağzımın içine bakardı,şimdi de hala öyle
Herşey o noktada bitmez.
Bizim onları öyle hale getirmemiz lazım ki,adamı kapıdan uğurlarken akşam eve geleceği anı iple çekmeli.Huzur,sevgi dolu bir ortama kim koşa koşa ulaşmak istemez ki.Bunu başarabilmek işin püf noktası.. Ve ben bunu gerçekten başardım
Yapmacık davranmadım,öyle çok özel taktikte geliştirmedim.Kendim oldum.Adam cazgırlığımı da gördü,huysuzluğumu da her türlü halimi de..Hayır demesini bilmek gerek bazı yerlerde..Onun hatrı bunun lafı şunun şusu deyip taviz vermeyin kendinizden..
Azcık kaynaşalım mı
Kısa künye okuyalım kızlar Daha faydalı olabilir..
Yaş, Evlilik süresi, Çiftlerin burçları, Ev hanımı / Çalışıyor vs.
Taktikler de ona göre olur belki , ne bileyim
Ben 24,eşim 26 yaşında.İkimizde aslan burcuyuz.Ev hanımıyım
kızlar benim tek derdim.benim şu kocam suratımı asık gördüğünde insan gibiiiiii neyin var hayatım neden surat asıyorsun desin.bi ilgilensin istiyorum her zaman güler yüzlüyüm ona karşı bazen bişeye kızıyorum o kendine göre yorumluyor bana sorma gereği duymuyor yaw bi kerede neyin var canım deseeeee ne olacak sanki
Canım,eşinin tüm isteklerini karşıla.En güzel yemekleri koy önüne,evin her zaman tertemiz olsun.Bakımında kusursuz ol...Fakat hep bir mahzun halde ol.Afedersin yatakta da öyle ol;adama hayır deme,ama karşılık verme,o devam etsin,anlamışsındır
Dal git bir yerlere,konuşuyor mu konuşsun dinliyor gibi yap,ama dal ki aklının orda olmadığını anlasın... Biir süre sonra bakacak ki,bana hayır demiyor,evle ilgili bir sorun yok herşey normal,ama eşimin bir sıkıntısı var,neşeli değil diye dank edecek..Sıkıntını muhakkak sormaya başlayacaktır canım...
Maşaallah çok sevindim
Ben 30 o 31 yaşında 20 günlül evliyiz.Bilişim sektöründe çalışıyorum,4 yıldır birlikteyiz.Hem canyoldaşım hem annem babam...Hem en yakın arkadaşım.Ondan başka kimseye çok ihtiyaç duymam aslında.Her kararı beraber alırız.Evlenesiye kadar onun olmadığıu yerde nefes alamazdım.Balayımızda süperdi.Ama son günlerde herkesden yabancı bana.Dün gece ilk kez hatamıydı bu evlilik dedim.Umarım çabuk geçer.BEn yengeç o akrep buarada.
Çok daha yeni evlisiniz.Boşanmayı düşündüğün zamanlar bile olacak.Sebepsiz ağlamalar falan.Hatırlıyorum da yeni evliyken,gecenin bir yarısı babamın hıçkıra hıçkıra ağladığı sarıldığımız o an aklıma geldi diye,deli gibi ağlamıştım,ailemi özledim diye...
Hepsi geçici bunların canım..Tartışmalarınız da olacak muhakkak,tartışın sonuna kadar ama saygıyı kaybetmeyin sakın.Alışma süreci tüm bunlar.Allah hayırlı geçim versin