- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
ooooooooo gelmiş fileli elossa...
senin sonunu tahmin ediyoduk zaten sürpriz olmadı bacım...
yok file felan giymedim canım
olağan başladı
ama eve gelmeden yapacağımı yapmıştım
☺☺☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim ablacim sen nasilsin...Allaha sükür büyük bi sorun yok ben kafama takmadigim sürece...sen nasilsin? hic görüsemiyoruz artik....
sekste yani...konusturtma beni utaniyorum....
genelde esim yaklasir bana...ben kolay kolay sirnasmam yani anlatabildimmi canim
evet aynisini ona da söyledim ben sana bi adim gelmisken bunu haketmiyorum dedim...ben bu konuda özen gösterecegim ama böyle yaparsan ben adim atamam dedim...
bilemiyorum artik orasini...sanirim öyle biraz...amacinin beni kirmak oldugunu sanmiyorum sadece düsünmeden konusuyor....cümlelerini secmiyor....
Yeni sayılmaz aslında.
Erkek biraz hanımından sözü açıklık bekliyor. Onun da destek olması ile birlikte tabi.
Sen niye pek yaklaşamıyorsun? İstemediğin için mi, yaklaşan olmamak için mi?
süper topik burası yabenim gibi yontulması gereken odunlar için birebir
akandeniz şunu söylemeden geçemicem..bir kaç yorumuna dikkat ettim ve karakterini çok beğendim senin..
bugün bende mesaj atmak istiyorum bana yardım edermisiniz :44::44:
ama bizim 11 gündür küz olduğumuzu aklınıza getirin ve öyle yrdım edin lütfen
kızlar fikirler havada uçuşsun hadi
kızlar benim tek derdim.benim şu kocam suratımı asık gördüğünde insan gibiiiiii neyin var hayatım neden surat asıyorsun desin.bi ilgilensin istiyorum her zaman güler yüzlüyüm ona karşı bazen bişeye kızıyorum o kendine göre yorumluyor bana sorma gereği duymuyor yaw bi kerede neyin var canım deseeeee ne olacak sanki
Evet arkadaşlar güzel taktikler veriyor, tecrübelerinden yararlanıyoruz. Çok teşekkürler...
Ama qarden, ben senin konularını da biliyorum. O yüzden bu taktiklere birden girme diyorum. Önce aranızdaki problemleri çözmeniz lazım.. Kız arkadaşlarını eve çağırmana bile izin vermemesi ya da işyerinin iftar yemeğine sizi göndermemesi gibi tuhaf durumlar varken hiç bir şey yokmuş gibi buradaki taktikleri uygulama..
Önce güzel bir konuşun rahatsızlıklarınızdan bahsedin.. Sanırım konuşturmuyordu ? O halde yazın.. Tüm her şey bi çözüme ulaşsın , ondan sonra.. Adım adım taktik te yaparsın cilve de..
yazdı şekerim yazdı...
ama adam bazı konularda katı hala..
inşallah en kısa zamanda düzelecek o da...
sadeceeee
BARIŞALIM ARTIK
yaz..
bide seni seviyorum diye ekle...
tepkisine göre gerisini getirisin yada akşama saklarsın sana kalmış artık şekerim..
Dün elossa bu konuyla ilgili özlü sözden bahsetmiştievet eskiyoruz yavas yavas...
yaklasan taraf genelde o olur...yorgun oluyorum genellikle ve esim 2 vardiyede calisiyor..örnegin bu hafta 12 de ancak evde oluyor...ee o saatte de benim yatmis olmam gerekiyor...
ben pek cilve felan yapamam...acik sözlü de degilimdir pek yani utanirim aslinda biraz...
aynısını hemen yazıyorum canım ve cevabı yazıcam seni seviyorum demek pek gelmiyo içimden ama söyleyim bari
Seninle evliliğim boyunca bir kez pişman oldum, o da seninle evlenmekte bu kadar geç kaldığım için...
:)