- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
bizim kocalardan korkumuz ayni sanirim seninle...doluya koysam almiyor bosa koysam dolmuyor...
lalcimm nasılsın canımmm sorunmu var yoksa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bizim kocalardan korkumuz ayni sanirim seninle...doluya koysam almiyor bosa koysam dolmuyor...
Eşinle başka sorunlarınız mı var? Birikmişlik var bence. Birden öyle söylememiş gibi geldi bana?
neyi öyle söylememistir canim...pasif davrandigimimi?
bide yengeç burcu duygusal olur romantık olur derler pehhhh
benımkı o kıskaçlarını açıyo artık nerden yakalarsa canımı yakıyo,
konusurken evet bunu bunu yapayım diyosun ama taktıklerı uygulamak için adamın karsısına bı geçıyosun
ıyy dıyosun bunnun içinmi ugraşıcam:)
ben 2 ayda kocamı boğma kıvamına geldım sanırım.
bide dün bi haber aldım bi arkadaşım benım eskı sevgılımn hala benı unutamadıgını falan anlattı
oda cok ıyı biriydi ama ben ısınamadıgım için devam edememıstım
birden kendı kendımı sorguladım,okadar seven bırı vardı
sen geldın bunla evlendın çek şimdi dedim.
tatlım soğutma kendini kocandan..olur olur hepsi olur düzelir herşey yeterki istikrarlı olalım elbirliğiyle devam bu oyuna..
lalcimm nasılsın canımmm sorunmu var yoksa
ilişikide pasif derken neyi kastediyor..birşey yazmamışsınki..açıkcası anlamadım yani ben
evet aynisini ona da söyledim ben sana bi adim gelmisken bunu haketmiyorum dedim...ben bu konuda özen gösterecegim ama böyle yaparsan ben adim atamam dedim...Çok kırıcı konuşmuş üstelik karşısında onu isteyen bir kadın varken. Geçmişe dönelik bir birikmişlik var eşinde ama çok yanlış yaptığı.
belkı bırıkmışlıgı varsa canını acıtmak için ugrasmıstır,senın ona karsı ıyı oldugun bi anda canını yakmak ıstemıstır
Merhaba lalcim. Yeni mi evlisin?sekste yani...konusturtma beni utaniyorum....
genelde esim yaklasir bana...ben kolay kolay sirnasmam yani anlatabildimmi canim
kızlar varmı kocalarına mesaj çeken..bugün ne yaptınız yada yapıyoruz
valla içimden hiçbişey gelmıyo artık onun için,bi bayanın evine misafir çağıramaması nedemek ya
gelde soguma
şimdi önümüz ramazan kesin bankanın iftar yemegi olacak ve bizimki benı yollamıycak ben yine sinir küpü olucam
hemde müdürün gözünew batıcam
bıktım artık yaaa
Yeni sayılmaz aslında.3 sene oldum canim....
Günaydıınnnnn
HARİKA! bir gecenin ardından sizlerleyimmm da da da daaaammmm:))))
hiç bişey sormayın bildiğiniz
şeyler❤Sabah Gözümü açtığımda iki bözük göz yüzüme eğilmiş beni seyrediyordu
bi yandan avuçlarımı öperek☺☺☺
Merhaba lalcim. Yeni mi evlisin?
Evet arkadaşlar güzel taktikler veriyor, tecrübelerinden yararlanıyoruz. Çok teşekkürler...
Ama qarden, ben senin konularını da biliyorum. O yüzden bu taktiklere birden girme diyorum. Önce aranızdaki problemleri çözmeniz lazım.. Kız arkadaşlarını eve çağırmana bile izin vermemesi ya da işyerinin iftar yemeğine sizi göndermemesi gibi tuhaf durumlar varken hiç bir şey yokmuş gibi buradaki taktikleri uygulama..
Önce güzel bir konuşun rahatsızlıklarınızdan bahsedin.. Sanırım konuşturmuyordu ? O halde yazın.. Tüm her şey bi çözüme ulaşsın , ondan sonra.. Adım adım taktik te yaparsın cilve de..