durubulut Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 1.157 2 2 Mayıs 2011 Konu Sahibi durubulut #1 kimseden ses çıkmıyor. ben yalnız kalmam diye sevinirken hiç kimseden ses :44:çıkmıyor. haydi hanıımlar nerdesiniz.
kimseden ses çıkmıyor. ben yalnız kalmam diye sevinirken hiç kimseden ses :44:çıkmıyor. haydi hanıımlar nerdesiniz.
T tanemx Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2010 17 0 31 Mayıs 2011 Konu Sahibi durubulut #2 selam bende izmitten daha doğrusu izmit istanbul arası mekik dokuyorum, izmitli arkadaşlar varsa tanışalım
selam bende izmitten daha doğrusu izmit istanbul arası mekik dokuyorum, izmitli arkadaşlar varsa tanışalım
durubulut Aktif Üye Kayıtlı Üye 13 Mart 2011 1.157 2 18 Haziran 2011 Konu Sahibi durubulut #3 tanemx .!.: selam bende izmitten daha doğrusu izmit istanbul arası mekik dokuyorum, izmitli arkadaşlar varsa tanışalım Genişletmek için tıkla... merhaba canım. izmitller hoşbeş kulubüne gel. orda konuşuyoruz.
tanemx .!.: selam bende izmitten daha doğrusu izmit istanbul arası mekik dokuyorum, izmitli arkadaşlar varsa tanışalım Genişletmek için tıkla... merhaba canım. izmitller hoşbeş kulubüne gel. orda konuşuyoruz.