Kocaelide yaşayan arkadaşlar, konak hastanesinde doğum yapan var mı

Sudemerve

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
2.198
24
108
Trabzon
Merhaba.

Üçüncü bebeğim sezeryanla olacak kısmetse. Epidural anastezi istiyorum. Doktorum Funda ULAY Konak hastanesine bağlı çalışıyor. Doktorumu çok sevmeme rağmen hastaneden bir türlü emin olamıyorum. Orada doğum yapan arkadaşlar neler yaşadığını anlatırlarsa fikrim olacak. Şimdiden teşekkürler.

aaaaaaaa ablacım sen izmitte miydin. ben orda uzun zamna yaşadım doğum yapan arkadaşlarım oldu 2 tane biri erkan beydeydi diğeri bi bayan belki senin doktorundur. ikisinden de bişikayet duymadım. hatta birine çok güzel bi albüm de hazırladılar hatıra :))) yani kötü bişey duymadım. konak yahyakaptanın ordaki değil mi

Evet canım İzmitteyim. Sen de buradaymışsın eskiden demek ki:) Arkdaşlarının memnun olmasına sevindim. İnşallah ben de bir sorun yaşamam. Çok pahalıymış bir de. Hem parayı verip hem hüsrana uğramak istemiyorum.

devlet hastanesınde dogum yap,daha ıyıdır.konak ıyıce dusurdu kalıteyı.

Ali Kahyanın kapısından girmemeye yeminliyim:) Konakı da isteyerek tercih etmedim, malesef doktorum orayla anlaşmalı Doktorumdan çok memnunum asla onu bırakmak istemem. 4000 TL İMİŞ SEZERYAN ücreti. Devlete beş kuruş vermiyoruz. Arada kaldım resmen. Teşekkür ederim cevap için. Size de hayırlı doğumlar diliyorum.

abla konakta 2011 temmuzda 900 e sezeryan oldu arkadaşım erkan beye

Bambucum, 1200 müş şimdi. Doktor part time olduğu için artar mı bilmiyorum. Ama 4000 bin olmadığına çok sevindim valla. Yazık o paraya. Onun yerine genç odası alırım daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…