Kocaeli'de Kadın Doğum Doktoru Arıyorum

arkadaşlar
kocaeli tıp merkezinde özlem kemikgül ve evrim parlar hakkında
gölcüktede fisun vural hakkında bilgisi olan varmı? varsa lütfen paylaşırmısınız...

canım ben hamille kamadan önce evrin hanıma gitim iidi braz soğuk gelmişti ama hamile kaıncada kontrole gene evrime gtcektm ama doğum iznindeydi özem kemikgüle gidiyorum gayet memnunum soğuk gibi duruo ama ilgili ben memnunm özlem hanımdan ama doğumu özel yaptrıo braz pahalı demişti doğum için başka doktr bakcam şimdi sadce kontrole gdicem son aya kdr doğm için o başka doktr önercek yada ben bulcm

kesinlikle akademi hastanesi GÖKHAN GÜMÜŞTAŞ...yengemin de , 3 arkadaşımın da doktoru oydu..4ğnde de hep şahit oldum. ilgi alaka kontroller... hiç biri aksatılmadan yapıldı. gecenin 3ü de olsa sabahın 5i de olsa sorun olduğunda mutlaka arayın diye tembih ediyo. ve gecenin 2snde rahatsız ettik te,anında geldi adam. doğum öncesi gerekli bilgileri veriyo,ameliyatı nasıl ne şekilde yapacağını anlatıyo tek tek.senin fikrini alıyo ve yorumluyo..kesinlikle kafan rahat oluyo. abim öyle her doktora güvenmez,eşini emanet etmez ama o bile bu konu da çok pimpirikliyken içi rahat bi şekilde götürdü hep... benim tavsiyem odur.pişman olmazsın cnm..Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişini

benimde doktorum aynı gerçekten adam istedigin saatte sana ulaşıyoruz allah analı babalı büyütsün..

Ben de aralık başında doğum yapacağım. İlk aylarda arkadaş tavsiyesiyle Konak hastanesinde Erkan beye muayene oldum. SGKlı olarak 60 tl civarında bir para ödüyorduk. İyi bir doktor olduğu kesin ama tavırları biraz ukalaca, ben rahat edememiştim. Bir de her kontrolde en az 1 saat bekletiyordu. Sezaryen olmayı düşünüyosanız çok küçük ve aşağıdan kesi yaptığını söylüyorlar. İz oldu mayoda göründü dertleriniz varsa düşünülebilir. Ama Konak Hastanesi uygulama değiştirdi ve artık Erkan bey SGKlı hastalara bakmayı bıraktı. Yani özel ücreti ödemeniz gerekecek. Normal 1000tl sezaryen 1400tl gibi bir şey sanıyorum. SGKlı hastalara şu an Gülçün hanım bakıyormuş ve 210tl normal 307tl sezaryen ücreti. Bu fiyatlara gece yatış ücretleri ve bebeğin kontrolleri dahil. Geçenlerde bir arkadaşım konakta sezaryen oldu fiyatların doğruluğundan eminim yani. Odaları da geniş, ferah ve temiz. Ben Konak uygulama değiştirince başka doktor araştırmaya başladım.Şimdi Akademide Gökhan Gümüştaş'a gidiyorum. Doktorumdan çok memnunum samimi ve güler yüzlü. Çok konuşkan değil ama siz meraklı olup sorduğunuz sürece o da sıkılmadan anlatıyor. Yalnız ben Konak hastanesinden sonra Akademiyi pek beğenmedim. Ücretleri de bir hayli yüksek. SGKlı normal doğum 700, sezaryen 1000tl fiyat çektiler. Ayrıca süit oda dedikleri aslında sadece normal boyutlarda ve pencereli olan odaları için gecelik 250tl fark alıyorlarmış.Yine de doktorumun hatırına sanrım akademide doğuracağım. Akademide doğum yapmış arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Bu arada doktorları ile ilgili fikir sahibi olmak isteyen arkadaşlar, doktorların çalıştığı kurumların İnternet sitelerinden CVlerini de inceleyebilirler. Orada hangi okul mezunu olduklarından uzmanlıklarına, daha önce çalıştıkları hastanelerden yazıkları makalelere kadar çok detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

canım ben haziranda normel dogum yaptım hastaneden doktorumdan hemşirelerden çok memnunum sormak istedigin bir şey varsa cevaplarım ..

Selam kızlar bende 3 yıllık evlİyİm 2 kere akademİ gÖkhan beye gİttİm adetİm 5 gÜn geÇtİ test yaptım İkİncİ Çİzgİ sİlİktİ gece karın aĞrısı Şİkayetİyle seka devlet hastanesİne gİttİm oradada İdrar testİ yaptılar hamİlesİn dedİler pazartesİ gÖkhan beye randevu aldım bende kararsızım acaba konak gÜlÇİn hanımamı gİtsem gÖkhan bey Çok tatlı bİr İnsan sankİ arkadaŞımmıŞ gİbİ konuŞuyor arkadaŞlarımdan ona gİden ve memnun olanda Çok akademİde doĞum Ücretİ ne kadar acaba yakında doĞum yapan varmı?

anlaşmalı kurumlar farklı benim anlaşmam olmadıgı için ücretlerim farklı arayıp sorabilirsin yada gökhan beyle konuşabilirsin yardımcı oluyor çünkü..

kadın-erkek diye ayırt eder misin bilmiyorum canım ama akademi hastanesi GÖKHAN GÜMÜŞTAŞ derim kesinlikle

katılıyorum sana arkadaşım...

canım bende 29 haftalık hamileyim.konak hastanesinde erkan beye gidiyorum.hem genç hemde arkadaş gibi anlatıyor herşeyi çokda ilgili tek sorun asla randevularına saatinde giremiyorsun.çok yoğun ama içeri girince doya doya anlatıyor konuşuyor derdine derman olacağına eminim.

arkadaşlar
kocaeli tıp merkezinde özlem kemikgül ve evrim parlar hakkında
gölcüktede fisun vural hakkında bilgisi olan varmı? varsa lütfen paylaşırmısınız...

merhaba cnm ben ilk klomen tedavisine başladığımda evrim hanıma gittim çok çok iyi biri çok pozitif hiç utanmadan çekinmeden muayene oldum.ama gebelik elde edemedik.2.kullanışımda kocaeli tıp merkezini bıraktığını öğrendim ve çok üzüldüm hayat tıp merkezinde başlıycakmış ama başladığı gün benim ilaca başlıycağım günü geçiyo diye özlem hanıma gittim.soğuk biri yani öyle çekiniyorum ondan evrime daha rahat soru sorabiliyordum.neticede bu ayda hamile kalamadım.3.kloemnde kime giderim karar vermiş değilim.duruma göre bakalım hayırlısı olur inş.

canım bende 29 haftalık hamileyim.konak hastanesinde erkan beye gidiyorum.hem genç hemde arkadaş gibi anlatıyor herşeyi çokda ilgili tek sorun asla randevularına saatinde giremiyorsun.çok yoğun ama içeri girince doya doya anlatıyor konuşuyor derdine derman olacağına eminim.

ben de 23 haftalık hamileyim ve Erkan bey'e gidiyorum. Erkan bey çok tutulan bir doktor o nedenle diğer odaların önünü neredeyse bomboş onunki hep çok kalabalık oluyor ama o kadar yoğunluğa rağmen bir kere başından savdığını görmedim. içeri girdin mi uzun anlatır konuşur. ve beni her seferinde en ufak ayrıntılarıyla hatırlıyor. eminim diğer hastalarına da öyledir. ayrıca hiç paragöz bir adam değil. bize hep anlaşmalı olan tarafa gelmemiz için hatırlatma yapıyor. ben çok memenunum.

merhablar uzun bı aradn sonra kızlar cankat tıp merkezındekı funda doğan hanıma tedavı olm uştum 3ay klomen kullandım ve ovulasyon takıbı yaptırdım ve bıraktım 4.ay adet oldum tedavıyı bırakınca ve bırdaha ki ay hamıle olduğumu öğrendım funda hanımı tav sıye edıyorum cankat tıp merkezınde doğum yapan arkadaşlar varmı acab emnunlarmı merak edıyorum şimdi bebişim 6haftalık bu arada

mrb dr.funda doğan'a nasıl ulaşabilirim lütfen yrdımcı olun mail falan varmı ulaşabileceğim

ben başta acıbadem hastanesıne gıttım. ama doktordan da hastaneden de memnun kalmadım. 5. ayda doktor değısıklığı yaptım. akademı gokhan beye gıttım. gercekten cok ıyı bır doktor. doğumum da rahat gectı. kesınlıkle tavsıye ederım

akademide ssk lı normal doğumun fiyatı nedir arkadaşlar bide cankatta sadece sezeryan yaılıyor diye biliyorum normal doğum yokmuş sanırım bi bilginiz varmı??

bende cankatta funda doğana gidiyorum hamile kalmak istiyorum herhangi bi sorunumun olmadığını söyledi o ay progestan verdi bu ay gene gittim bu sefer klomen verdi 5günlük ve tahlil yaptırdık cuma alıcam sonuçları ve yumurta takibine başlarız dedi bir iğne vermişti piyasada yokmuş telefonla aradım söyledim cumaya kadar araştır bulamazsan bakarız dedi çok sıcak biri çokta ilgili duruyo inşallah bu ay sonuç alırım

ben pko hastaıyım bebek istiyorum ama benimle ilgilenecek bir doktor bulmam lazım önce.. yardımcı olursanız çok memnun olurum

akademide gökhan beyin hastalarına soruyorum acaba normal doğumda gmkhan bey doğuma giriyomu? doğumu o mu gerçekleştiriyor? cevaplarsanız çok sevinirim

Arkadaşlar bende Akademi Hastanesinde Dr.Nuri Beye gidiyorum 38 haftalık hamileyim ve normal doğumu istiyorum çok cana yakın, güler yüzlü bir doktor şiddetle tavsiye ederim.Eşimde kendisinden çok memnun anne adayı kadar baba adayına da zaman ayırıyo.

bende cankatta funda doğana gidiyorum hamile kalmak istiyorum herhangi bi sorunumun olmadığını söyledi o ay progestan verdi bu ay gene gittim bu sefer klomen verdi 5günlük ve tahlil yaptırdık cuma alıcam sonuçları ve yumurta takibine başlarız dedi bir iğne vermişti piyasada yokmuş telefonla aradım söyledim cumaya kadar araştır bulamazsan bakarız dedi çok sıcak biri çokta ilgili duruyo inşallah bu ay sonuç alırım

funda doğana mail yoluyla ulaşamazmıyım acaba acil

merhaba arkadaşlar bende cuma günü 39 haftalık oluyorum konakta gülçin hanıma gidiyorum iyi bir doktor.normal doğum istiyorum ama zor olur dedi çatı darlığı var dedi çok gözüm korktu bilemiyorumçok gerildim. şimdiki özel hastanelerde maalesef sezeryandan başka bişey bilmiyorlar çok canım sıkıldı.

merhaba arkadaşlar bende cuma günü 39 haftalık oluyorum konakta gülçin hanıma gidiyorum iyi bir doktor.normal doğum istiyorum ama zor olur dedi çatı darlığı var dedi çok gözüm korktu bilemiyorumçok gerildim. şimdiki özel hastanelerde maalesef sezeryandan başka bişey bilmiyorlar çok canım sıkıldı.

merhaba bende gülçin hanımın hastasıydım ama malesef benim doğumumu kazım bey yaptı bende normal istiyodum kazım beyde zaten normal doğum taraftarı muayene sonucunda doğum kanalın çok düşük ve dar bebeğini zorlayabilir bu durum dedi ve sezeryana karar verildi belki gerçekten benim durumum gibidir sizinde ben gülçin hanıma da normal istiyorum dediğimde hiçbir engel olmazsa tabiki normal yaptırıcaz diyordu hayırlı doğumlar sizede şimdiden Allah yardımcınız olsun

merhaba bende gülçin hanımın hastasıydım ama malesef benim doğumumu kazım bey yaptı bende normal istiyodum kazım beyde zaten normal doğum taraftarı muayene sonucunda doğum kanalın çok düşük ve dar bebeğini zorlayabilir bu durum dedi ve sezeryana karar verildi belki gerçekten benim durumum gibidir sizinde ben gülçin hanıma da normal istiyorum dediğimde hiçbir engel olmazsa tabiki normal yaptırıcaz diyordu hayırlı doğumlar sizede şimdiden Allah yardımcınız olsun

benim iki arkadaşım kazım beyin hastasıydı iikisi de normal doğurdu. ama birinin ebbek 4 kg. den fazlaydı kazım sezeryana ikna etmişti. ama kadının sancısı geldi mecburen normal doğurdu..

benim iki arkadaşım kazım beyin hastasıydı iikisi de normal doğurdu. ama birinin ebbek 4 kg. den fazlaydı kazım sezeryana ikna etmişti. ama kadının sancısı geldi mecburen normal doğurdu..
canım peki normal doğumda oradaki ebeler mi doğurtuyor?? yoksa o küçük küçük hemşire tarzı kızlar var ya olar değil dimi??? doktorlar gelmiyor mu doktor girmiş mi normal doguma.. merak ediyourm..bi fiyatları ne durumda acaba??

teşekkür ederim nakredusa bende gülçin hanımı merak ediyordum sezeryan kolayına mı geliyor acaba
diye......konakta çoğu doğum sezeryan olduğunu öğrenmiştim hemşirelerden bende şüphelendim çok kararsızım ama gülçin hanım ilgileniyor iyi doktor

Arkadaşlar bende Akademi Hastanesinde Dr.Nuri Beye gidiyorum 38 haftalık hamileyim ve normal doğumu istiyorum çok cana yakın, güler yüzlü bir doktor şiddetle tavsiye ederim.Eşimde kendisinden çok memnun anne adayı kadar baba adayına da zaman ayırıyo.
ne güzel ya az kalmış.bende nuri beye gidiyrm 25+3 dym.normal doğum istiyrz ama bakalım.nuri beyde normal yanlısıymış sanırım.doğumla ilgili haberlerini bekliyrm allah kolaylık versin.a.s.

teşekkür ederim nakredusa bende gülçin hanımı merak ediyordum sezeryan kolayına mı geliyor acaba
diye......konakta çoğu doğum sezeryan olduğunu öğrenmiştim hemşirelerden bende şüphelendim çok kararsızım ama gülçin hanım ilgileniyor iyi doktor

rica ederim sezeryan kolaylarına geliyo o bi gerçek ama normal doğum yaptırdığı hastalar varmış zaten siz normal yapacağım dediniz mi zorla sezeryana alacak değil çok az zamanınız kalmış iyi düşünün konuşun gülçin hanımlada sezeryana mı ikna etmeye çalışıyo anlamaya çalışın ya da başka bi doktora daha muayene olup çatı darlığı var mı hakikaten onu anlayın derim benim 38+4 de doğuma karar verilmişti ve tesadüf ki o gün doğumum başlamıştı zaten :) kolay doğumlar dilerim

X