Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben hamileliğimin ilk ayında gittim gültekin beye bizim eski zamanlarda gittiğimiz bir dokturdu kendisi bana hiç birşey sormadan direk ultrasonla baktı ve bebek 3 haftalık dedik adet tarihimi yada başka hiçbir soru sormadı o yuzden kendisini ve aldığım duyumlarla teşhislerini hiç onaylamıyorlar arkdaşlar
Kızlar merhaba dün aksam kuzenim konak hastanesinde dogum yaptı 307 TL odedi ssk!lı bilginiz olsun refakatci + 2 gün yatıs+ sezeryan+ cocuk ıcın kuvez 307 tl arkadaslar bilginize...
Kızlar merhaba dün aksam kuzenim konak hastanesinde dogum yaptı 307 TL odedi ssk!lı bilginiz olsun refakatci + 2 gün yatıs+ sezeryan+ cocuk ıcın kuvez 307 tl arkadaslar bilginize...
slm kızlar bende izmitten merkezden henüz nerde nasıl doğum yapcağımda kararsızım 19 haftalık hamileyim kocaeli tıp merkezinde özlem kemikgülle devam ediyorum muayneme çok cici bi bayan çok memnunum ilgisinden 20 dk ultrasonda kaldıkson gittiğimde bebişi izledik çok güzeldi kocaeli tıp merkezi çok uygun fiat olarak muayne ve testleride orda yaptrdım memnunm herşeyden ama maalesf doktrum özel giriyor doğuma doğum için başka doktor arıyorum hastane doktoru doğuma adr özlem hanıma gitmek istiyorum doğum içindebaşka doktorla anlaşcam bimiyorum nasıl olcak:bbo:
merhaba arkadaşlar gecen sene dısgebelik yaşadım tüple 7 haftalık bebeğim alındı amilyattan sonra 1 seneden beri cocugumuz olmuyor tedaviye başlamak istyorum
Aydın çorakcıyı önerdi bir arkadaşım ama hamile kalamamakla ilgileniyormu nasıl bir doktor bilmiyorum bilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olursa sevinirim
sizlerin başka tavsiyeleri varmı acaba
merhaba arkadaşlar,
ben 1 hafta önce 3 aylık bebeğimi düşürdüm.Konak hastanesine gidiyordum. ama değiştirmeyi düşünüyorum.Acıbadem deki Birol Vural' a gideniniz var mı?Yeni gelmiş sanırım üniversiteden.Bilgisi olan paylaşabilirse, çok sevinirim.